![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #91 (permalink) | |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | نقل قول:
فكر ميكنم مصر ترين شخص بنده بودم كه هم بصورت خصوصي و هم عمومي، از جناب آقاي حكيمي خواستم كه به وضعيت بازارچه رسيدگي بشه و حتي تو چندتا پيام خصوصي درخواست بسته شدن رو دادم؛ باقي دوستان هم كم و بيش با وضعيت موجود بازارچه موافقتي نداشتند. در مورد گذشت زمان و ... ؛ اولا اينكه كاربري تك پسته و تازه عضو شده، نبايد چيزي از گذشته يادش باشه، ضمن اينكه خاطره بسته شدن بازارچه با فعاليت هاي گذشته شما در آميخته هست و هر كدوم از دوستان كه وضعيت بازارچه رو به خاطر بياره، شناسه كاربري شما و فعاليت هاي شما رو هم انشالله به خاطر خواهد آورد . مشكل بوجود اومده هم از بي كفايتي مديريت نبوده و نيست، مشكل از *** دوستاني همچون شماست... نهايت احترام جناب حكيمي، اين بود كه به درخواست دوستان اهميت بدن، بالاترينش هم بسته شدن بازارچه بود، لطفا پيش از رعايت ادب و احترام، صحبتي در مورد اون نكنيد . پرشين نتوركز، مديون هر شخصي باشه، اولينش خود جناب حكيمي هست، و متاسفانه، شما و افرادي مثل شما، در اين ليست، حتي به عنوان نفرات آخر هم نيستند... روز شما هم خوش. __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com | |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #92 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | باور بفرمایید من به هیچ وجه حتی یک درصد هم فکر و حس نمی کنم کسی مدیون منه! این تعارف نیست. واقعا چنین حسی ندارم. (فکر می کنم همه کسانی که من رو میشناسن می دونن اهل تعرفات بی ارزش نیستم.) لطفا در نوشته هاتون از این تعبیر استفاده نکنین. اصلا حس خوبی رو منتقل نمی کنه. ولی کاملا اعتقاد دارم همه ما اعضای انجمن به انجمن مدیونیم. همه مون ازش استفاده کردیم. هر کدوممون هم به اندازه خودمون در رشد انجمن و پربارتر شدن و پابرجا موندنش سهیم بودیم. فکر می کنم اگر این ایده ای که در ذهن دارم به درستی اجرا بشه می تونه بر روی وضعیت کل انجمن تاثیرات مثبت بگذاره. این ایده شامل قبول تبلیغات در انجمن و کسب درآمد و هزینه کردن آن برای استخدام فردی به صورت تمام وقت به عنوان سرپرست انجمن برای رسیدگی به تمامی مسائل است. کارکرد بازارچه هم تغییر پیدا می کند و صرفا به محلی برای تبادل بدون واسطه بین مصرف کنندگان است و فروشندگان حرفه ای از حضور و ارائه سرویس ها در آن منع خواهند شد. فروشندگان حرفه ای می توانند از تبلیغات در انجمن، برای معرفی خود و سرویس هایشان استفاده کنند. امیدوارم شرایط به سمت مثبت پیش بره. تکمیل: شاید بد نباشه از روند هم اطلاع داشته باشید. سیستم مدیریت تبلیغات رو نصب و راه اندازی کردم، مدت حدود یک ماه است که به صورت آزمایشی در حال تست است. (البته به صورت مخفی که در انجمن دیده نمی شود.) هدف اصلی از تست بلند مدت آن، شناسایی کامل همه جوانب سیستم و هم تعیین تعداد نمایش در طول ماه به صورت میانگین است. مدت زیادی تا ارائه عمومی سیستم و شروع دریافت تبلیغ باقی نمانده است. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | #93 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | يه چيزي اون بالا سمت راست هستا، همونه ؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #94 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | بود ولی الان نیست. تبلیغ هم نبود. اما مشخص بود بعدا جاشو به تبلیغ میده. اما فکر میکنم تبلیغهای per click به درد ما نخوره و per visit بهتر باشه. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #95 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,402 Thanks: 21 Thanked 415 Times in 312 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | توی فکرم بود که به فروشندگان غرفه فروخته بشه تا هم درآمد زایی بشه و هم کسی از راه نرسه غرفه ها هم دارای یک سری مشخصات محدود باشند برای دوستانی هم که موردی چیزی می خواهند بخرند یا بفروشند حراجی زده بشه اما نه وقت داشتم و نه حوصله که امروز جناب حکیمی طرح خودشون رو اعلام کردند __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| | #96 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | برا من بعضي وقتا ميادا ! اولين باري كه ديدمش گفتم تاپيك بزنم بگم اگه داره تبليغات راه ميافته زودتر تا قيمت نيموده دست كسي، تبليغ بديم :دي ... __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #97 (permalink) |
| (مهدي) Registered User Join Date: May 2004 نوشته ها: 903 Thanks: 106 Thanked 131 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | پس درست ديدم من گفتم اين اپراي من قاطي كرده شايد. __________________ مردم زيادند و پر توقع و خدا يكي است و سريع الرضا،پس تو او را راضي كن،ديگران چيزي نيستند. |
| | |
| تبلیغات |
| | #99 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | تقریبا کارهای فنی اش تموم شده. ولی هنوز یک کم مشکلات جزئی داره که اون هم تو این هفته تموم میشه. آماده که شد به صورت عمومی اطلاع رسانی می کنم. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,852 Thanks: 74 Thanked 141 Times in 110 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | نقل قول:
یه پیشنهاد هم به دوستان عزیز فروشنده مخصوصا اونایی که تازه وارد تر هستند: توی بحث های فنی شرکت کنید و مخصوصا اون قسمتهایی که بیشتر با کارتون در ارتباط هست. اینطوری باعث جلب اعتماد بیشتر مشتری میشوید. کاری که اغلب فروشندگان قدیمی و محترم انجمن انجام میدن __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... | |
| | |
| | #101 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | چندی بود این موضوع به فراموشی سپرده شده بود، خواستم یه یادآوری کرده باشم به دوستان، اگر نظری دارن بفرمان تا در صورت مفید بودن موضوع مطرحه (البته اگه جسارت نباشه) مدیریت محترم جناب آقای حکیمی هم بتونن بهتر تصمیم بگیرن، و هم اینکه خودم هم پیشنهادم رو بدم؛ پیشنهاد میکنم در صورت امکان بخش بازارچه جدیدی بصورت آزمایشی راه اندازی بشه . ببینیم اوضاع بعد از گذشت حدود یکماه چه شکلی رو به خودش میگیره، اگر مشکلی نداشت، تاپیک های قدیمی بازارچه قبل، البته با در نظر داشتن یه فیل-تر به بازارچه جدید انتقال داده بشن . در همین راستا، یک یا دو نفر رو هم به عنوان مدیر بازارچه، فقط با دسترسی مخفی کردن ارسال های نامربوط تعیین گردند . تا نظر دوستان و جناب حکیمی چی باشه . موفق باشید . __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #102 (permalink) |
| (س. عزت پور) Registered User Join Date: Nov 2007 Location: اشنویه نوشته ها: 413 Thanks: 111 Thanked 93 Times in 77 Posts Groans: 12 Groaned at 7 Times in 5 Posts | پیشنهاد خوبی دادید! اگه آقای حکیمی لطف کنند و نمونش رو اسه تست بذارند، دوستان می توننند نظر بدند. شاید تو این بازه زمانی یه سری ایده و افکار خوب هم به ذهن دوستان خطور کنه. (البته باز تعنه و کنایه تو این جور مباحث پیش میاد، که اون هم واسه خودشون باشه). __________________ تا می اندیشیم زنده هستیم www.OfoghCo.com www.Shnov.com Y! ID: shnov |
| | |
| | #103 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | یه موضوع دیگه؛ برای ایجاد تاپیک جدید، از تاییدیه مدیر استفاده بشه . سیستم هایی مثه ایستگاه و نیاز روز، کاربر رو برای ارسال آزاد گذاشتن، اما نمایش آگهی مستلزم تایید مدیر هست . این کار بطور قطع جوابدهی بهتری خواهد داشت. __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #105 (permalink) |
| (مسعود یارمحمدی) Registered User Join Date: Dec 2004 Location: IRAN نوشته ها: 836 Thanks: 69 Thanked 75 Times in 31 Posts Groans: 9 Groaned at 4 Times in 2 Posts | من هم با نظر محمد رسول موافقم. __________________ مسعود یارمحمدی info [at] persianwhois [dot] com I want to play a game |
| | |
| تبلیغات |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| آشنايي با حملات DOS | masood_y | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2007-10-02 10:27 AM |
| آشنایی با ابزار IPTables | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-09-14 03:49 PM |
| مفاهیم پایهای لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-08-07 06:49 PM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-21 01:55 AM |
| -مفاهيم اوليه پروتکل TCP/IP ( بخش دوم ) | ccna | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2004-09-08 10:09 PM |