![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #76 (permalink) |
| (س. عزت پور) Registered User Join Date: Nov 2007 Location: اشنویه نوشته ها: 413 Thanks: 111 Thanked 93 Times in 77 Posts Groans: 12 Groaned at 7 Times in 5 Posts | ولی جناب حکیمی قبول کن!! اینطوری دردی رو درمون نمی کنه. بعده راه اندازی مجدد هم باز مثل سابق موانع می یاند سره راه. پس بهتر که حاله قضیه رو از همین جا تموم کنیم. یه سری تغیرات به امتحانش می ارزه ، از این راکد موندن که بهتره. __________________ تا می اندیشیم زنده هستیم www.OfoghCo.com www.Shnov.com Y! ID: shnov |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #77 (permalink) | |
| (س. عزت پور) Registered User Join Date: Nov 2007 Location: اشنویه نوشته ها: 413 Thanks: 111 Thanked 93 Times in 77 Posts Groans: 12 Groaned at 7 Times in 5 Posts | نقل قول:
به جای گیر دادن به نظرات هم بهتره به فکره چاره ای باشیم. در ضمن فکر می کنی اون صفحه 5 از 5 که بالا زده همش سره کاریه!!! تازه بذار پورسانت بگیره ، از این بسته شدن که بهتره !؟!! یکی می خواد بفروشه بذار یه کم خرج کنه ، می تونیم درصد پورسانتو کمتر کنیم. __________________ تا می اندیشیم زنده هستیم www.OfoghCo.com www.Shnov.com Y! ID: shnov | |
| | |
| تبلیغات |
| | #79 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | عزیز دل چرا خودتو ناراحت میکنی؟ یه تاپیک باز شده هر کس نطرشو داده. آقای حکیمی باید تصمیم بگیرند و اجرا کنند که مطمئنا در زمان مناسب خواهند کرد. این همه بخش دیگه داره اینجا. شما فعلا تا بازارچه باز میشه یکم فعالیت علمی داشته باش وقتت هدر نره. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #82 (permalink) |
| (Abolfazl Rahmani) Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Kalat e Nader نوشته ها: 498 Thanks: 207 Thanked 37 Times in 29 Posts Groans: 14 Groaned at 2 Times in 2 Posts | من هم امیدوارم جناب حکیمی هرچه زودتر تصمیم درست رو بگیرن. امیدوارم بازارچه زودتر باز بشه. کنترل کردن بهتر از بستن و این حرفاست. امیدوارم دوستان هم کمی رعایت کنن تا دیگه از اینجور دردسرا پیش نیاد. واقعا بخش مفیدی بود که انشا ا... زودتر به روال سابق برگرده. __________________ Thinking in binary Talking in IP www.pre-telecom.com Abolfazl.Rahmani@yahoo.com |
| | |
| | #83 (permalink) |
| (Abolfazl Rahmani) Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Kalat e Nader نوشته ها: 498 Thanks: 207 Thanked 37 Times in 29 Posts Groans: 14 Groaned at 2 Times in 2 Posts | خبری نشد ؟ ! . . تجارت IT خوابیده! . . من میگم یه مدیر برای بازارچه انتخاب بشه که هر دو روز یک بار به مشکلات و .. رسیدگی کنه و موارد مشکل دار رو حذف کنه و ... امیدوارم زودتر همه چیز به روال عادی و سابق برگرده. __________________ Thinking in binary Talking in IP www.pre-telecom.com Abolfazl.Rahmani@yahoo.com |
| | |
| | #84 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | دوست گرامی، هدف و برنامه تقریبا همین است که شما اشاره کردید. ولی این کار کمی زمان می برد. این گذشت زمان مفید هم هست. چرا که باعث می شود ذهن ها از آن بازارچه سابق کمی فاصله بگیرد و پذیرای شرایط جدید باشد. چیزی که در آن شکی نیست، این است که بازارچه دیگر با شکل و شمایل پیشین وجود نخواهد داشت. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| تبلیغات |
| | #85 (permalink) | |
| (No Name) Banned Join Date: Apr 2008 Location: IR نوشته ها: 1 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | مخاطب کورووش نقل قول:
متاسفانه اقای حکیمی بدون توجه به در خواست کاربران و کاملا خود خواهانه فقط حرف خودشان را می زنند حرفتان واقعا خنده دار است یعنی فکر می کنید هر چی زمان بگذره ماها یادمون میره چه خبر بوده با اینکه فکر می کنیم جای جدیدیه؟ ایا غیر از اینه که مشکلات رخ داده ناشی از بی کفایتی شما و مدیران برای رسیدگی بود؟ بجای رسیدگی به مشکلات و حل کردن اونها اومدین یه هو کل بازارچه را بستین که چی؟ دیکتاتوریه؟ بازارچه با یه مدیر مثل اولش میشه کسی که رسیدگی کنه نه اینکه فقط سر بزنه ! شما هم که خدا نکنه تصمیم به انجام کاری بگیرید معلوم نیست کی عملی میشه شاید با ظهور امام زمان!!! جایی که اینهمه آدم قابل احترام دارن ازش استفاده می کنند و شما با نهایت ... اونو می بندید واقعا یه نوع بی احترامی به دیگران محسوب میشه اینو یادت باشه ، پرشین نتورک داره روی فعالیته تعدادی بوزر های قدیمی و خاص می چرخه نه مدیریت شما روز همگی بخیر | |
| | |
| | #86 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | متاسفم که از موضع ضعف با نام کاربری دیگری بغیر از نام کاربری خود به اعتراض پرداخته اید. اگر اعتراض یا شکایتی هست فکر نمی کنم مشکلی به وجود آید اگر با نام خودتان به این کار اقدام کنید. طبق قوانین استفاده از چند نام کاربری مجاز نیست. متن قانون انجمن: 2) لطفا از ايجاد چندين شناسه کاربری پرهيز فرمایید. البته شاید قید "لطفا" کافی نبوده است. نام کاربری شما مسدود شد. این بار پاسخ این نوشته را می دهم ولی مطمئنا این روش نمی تواند ادامه داشته باشد. و اما پاسخ شما: این که من بدون توجه به درخواست کاربران و کاملا خودخواهانه ! حرف خودم را می زنم، برداشت و نظر شخصی شماست. شما آزادید هرگونه که تمایل دارید نگاه کنید و برداشت کنید. فکر کردن یا نکردنتان به خودتان مربوط می شود. تکرار می کنم موضوعی که در آن شکی نیست این است که بازارچه با شکل و شمایل پیشین وجود نخواهد داشت. من عرض کردم "گذشت زمان باعث می شود ذهن ها از آن بازارچه سابق کمی فاصله بگیرد." مفهوم جمله ام آنقدر ثقیل و سنگین نیست که از آن بد برداشت کنید. مشکلاتی که رخ داده ناشی از رفتار نادرست افرادی بود که بازارچه انجمن تخصصی شبکه را با بازار مکاره اشتباه گرفتند و بدون توجه به قوانین انجمن و اصول اخلاقی به برخورد های ناشایستی پرداختند که انتظار مشاهده چنین رفتاری از افرادی که مدعی دانش و علم هستند، نمی رفت. در شهر یا باید همه خودشان قانون را رعایت کنند، یا باید کسی باشد که مانند پلیس عمل کند. زمانی بود که در بازارچه پلیس پاره وقت و پارت تایم جواب می داد و می شد با آن کنار آمد. ولی وضعیت به گونه ای پیش رفت که نیاز به پلیس تمام وقت و 6 دانگ کاملا حس شد. فکر نمی کنم مشکل من و مدیران انجمن بی کفایتی باشد، بلکه محدودیت زمانی است. مطمئن باشید اگر تنها کار من مدیریت انجمن بود شرایط امروز به گونه ای نبود که به بی کفایتی متهم شوم. و اما رسیدگی به مشکلات شرایط به گونه ای بود که دیگر با تسامح و تساهل کار پیش نمی رفت. این شد که حس کردم باید کاری اساسی انجام دهم و آن تغییر وضعیت بازارچه است. دیکتاتوری؟! من خودم رو دیکتاتور نمی بینم. اگر منظور شما از این نوشته ها اینه که امیدوارین بازارچه با همان قالب و شرایط قبل دوباره باز بشه، متاسفانه باید امیدتون رو نا امید کنم. انشاءالله در مورد شرایط جدید و جایگزین بازارچه، پس از راه اندازی توضیح خواهم داد. در مورد تصمیم ها و سرعت عملیاتی شدنشون من هم با شما موافقم. در مورد برخی از مسائل همینطوره که شما می گین. تنها دلیلش هم محدودیت های زمانیه. جمله آخرتون توضیح واضحاته ! این انجمن وجودش رو به تک تک کاربرانش وابسته است. حالا اجازه بدهید من هم از شما سوالی بپرسم: (البته اگر می خواین پاسخ بدین، لطفا با نام کاربری اصلی تون پاسخ بدین.) اگر بخش دیگری بجز بازارچه بسته شده بود، باز هم با همین حرارت و ناراحتی و غضب به اعتراض می پرداختین؟ بسته شدن بازارچه چه ضرر هنگفتی به شما زده که اینچنین برآشفته شدین؟ حالا کمی آروم تر به فعالیت و سابقه تون در بازارچه نگاه کنید. می بینید این من نیستم که بازارچه را دیکتاتورانه بستم. این شمایید که خودخواهانه به دهها هزار کاربر عضو این انجمن بی احترامی و توهین کرده اید و موجب بسته شدن بازارچه شدید. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | #87 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,852 Thanks: 74 Thanked 141 Times in 110 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | با عرض خسته نباشید به تمامی دوستان حاضر و فعال در انجمن و مخصوصا مدیران و بیش از همه به جناب حکیمی عزیز. با خوندن پست جناب SQL نتونستم جلوی خودم رو بگیرم! آیا شما تا کنون یک ریال بابت انجمن خرج کردید؟ آیا شما تا کنون وقت برای فیلتر کردن IP های مخرب گذاشتید؟ آیا شما تا کنون به فکر ارتقاء نرم افزار انجمن بودید؟ آیا شما تا کنون بابت یادگیری و خوندن مقالات و راهکارهای ارائه شده در انجمن پولی واریز کردید؟ آیا شما تا کنون.......... با چه حقی اینطور حرف میزنید؟ حتی اگه یک کلمه هم از انجمن یادگرفته باشید مدیون جناب حکیمی هستید و حتی اگه یک ریال هم سود از طریق انجمن برده باشید باز هم مدیون ایشون هستید. و اگه غیر از این هست و شما ادعا دارید هیچ سودی عایدتون نشده پس شما رو به خیر و انجمن رو به سلامت! __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Registered User Join Date: Sep 2006 نوشته ها: 150 Thanks: 0 Thanked 9 Times in 9 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | واقعا ادم بايد خيلي بزدل و ترسو باشه كه نتونه مسئوليت حرف هاي خودش رو به عهده بگيره و پشت يك اي دي صفر كيلومتر خودش رو پنهان كنه من خودم چيزي از شبكه بلد نبودم تو دانشگاه هم كه 3 واحد شبكه خوندم و 3 واحد انتقال داده كه هيچ كدوم به درد كار كردن نمي خورن و فقط يه اشنايي اوليه به ادم ميدن بقيه هرچي كه ياد گرفتم از همين انجمن بوده و هر بار با اومدن به انجمن كلي مطلب تازه ياد ميگيرم به همين دليل از همه دوستاني كه با اطلاعات مفيدشون انجمن رو پربار تر ميكنن از صميم قلب تشكر مي كنم |
| | |
| | #89 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | بدوم بازارچه هم خیلی خوبه فروم که. فکر نکنم توی رونقش تاثیری داشته... __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #90 (permalink) |
| (Abolfazl Rahmani) Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Kalat e Nader نوشته ها: 498 Thanks: 207 Thanked 37 Times in 29 Posts Groans: 14 Groaned at 2 Times in 2 Posts | من هم کاملا با نظرات دوستان موافقم و صحبت های جناب حکیمی رو هم تایید می کنم. همینطور حرفهای جناب سکاکی رو. ما همگی به نوعی مدیون آقای حکیمی هستیم. من به شخصه وقتی ISP مونو راه انداختم بلد نبودم یه آی پی ست کنم واسه دوتا پی سی. ولی الان هرچی که یاد گرفتم رو مدیون جامعه کوچیک مجازی پرشین نتوورک هستم. هیچ کجا اینطور مخلصانه و دوستانه تجربه رو به اشتراک نمیزارن. و اینطور دلسوزانه به سوالات جواب نمیدن. این انجمن محلی بوده برای ارایه علم و بالاتر از اون تجربه ای که هرکسی اون رو نداره و به این راحتی ها به دست نیومده. درست نیست که به این شکل و به خاطر منافع شخصی تون اینطور به مدیر انجمن که همه قدیمی ها و جدیدیا قبولشون دارن حمله کنید. . بسته شدن بازارچه برای جلوگیری از به خطر افتادن صلاحیت ها و اعتبار نانوشته ی این انجمن و دوستان عضو بوده. برای جلوکیری از ف...تر شدن و ... / در ضمن این رو هم باید به خاطر داشت که این انجمن تنها مشغله آقای حکیمی نیست که صبح تا شب رو بالاسرش باشن و نظارت کنن. شمایی که خودتون رو قدیمی میدونید باید این رو بدونید که هرچی پر سابقه تر باشید وظیفه بیشتری دارید و انتظار بیشتری برای حفظ و حراست از منافع همگان در انجمن از شما هست. یعنی همه ما مطئولیم و باید از این جامعه کوچیک حراست کنیم. نه این که با بسته شدن بازارچه قیل و قال را بندازیم و به این و اون توهین کنیم و دیکتاتور لقبشون بدیم. . من شخصا خودم رو مدیون این انجمن و جناب حکیمی میدونم. من در این انجمن دوستان زیادی پیدا کردم که گه گاهی مزاحمشون میشم و باهاشون مشورت می کنم. همین جا از همشون و مدیر محترم انجمن و مدیران بخش های مختلف هم تشکر میکنم. . پایدار باشید انشاالله. __________________ Thinking in binary Talking in IP www.pre-telecom.com Abolfazl.Rahmani@yahoo.com آخرین ویرایش توسط ghasr در 2008-04-13 ساعت 09:40 AM. |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| آشنايي با حملات DOS | masood_y | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2007-10-02 10:27 AM |
| آشنایی با ابزار IPTables | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-09-14 03:49 PM |
| مفاهیم پایهای لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-08-07 06:49 PM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-21 01:55 AM |
| -مفاهيم اوليه پروتکل TCP/IP ( بخش دوم ) | ccna | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2004-09-08 10:09 PM |