![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #61 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | چرا موضوع باید اینقدر پیچیده بشه !؟ پیشنهاد میکنم علی الحساب بازارچه راه اندازی بشه، یه سری از کاربران رو تغییر عنوان بدین به فروشنده فقط این دوستان اجازه ایجاد تاپیک جدید داشته باشند . سایر دوستان فقط اجازه پاسخگویی. نمونه اینکار قبلا تو یکی از فروم ها انجام شده بود و راضی هم بودن . به موضوع پولی شدن یا ... هم در کنار مدیریت و کنترل بیش از پیش بازارچه ادامه میدیم... __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #62 (permalink) |
| Registered User Join Date: Dec 2003 نوشته ها: 563 Thanks: 0 Thanked 28 Times in 17 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | بستن بازارچه کارصحیحی نیست و ما نمیتونیم با اینکار ادمها را عوض کنیم. ما باید فرهنگ استفاده از بازارچه را اموزش بدهیم تا کاربران و فروشندگان جدید درک کنند به حقوق دیگران متجاوز نشوند و تاپیک های تکراری و با محتویات نا صحیح ارائه نگردد. نیاز به چندین مدیر کار امد و بیرونی دارد. این نظر شخصی بنده بود __________________ www.Dadehnama.com داده نما ! سایت فارسی برای علاقه مندان تجهیزات شبکه! |
| | |
| | #63 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | کاش یه فکری هم به حال دوستان فروشنده میکردین که الحمدلله شروع کردن در سایر بخش ها تبلیغات میکنن... __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| تبلیغات |
| | #64 (permalink) | |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | نقل قول:
باور کن با نوشتن اینجا و استفاده از طعنه و کنایه مشکلی حل نمی شود. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net | |
| | |
| | #66 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | واقعا جای مناسبی پرسیدید. من فکذ میکنم این پست هدفی رو دنبال میکنه... __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #67 (permalink) |
| (tehran) Registered User Join Date: Jan 2008 Location: tehran نوشته ها: 37 Thanks: 2 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | شکر خدا من این کارارو نمی کنم یعنی خارج از محیط بازارچه این کارو نمی کنم امیدوارم بازارچه راه بیفته با مقررات جدید __________________ ali.tehrankids@yahoo.com |
| | |
| | #68 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | واقعا شكر خدا ! __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Shiraz نوشته ها: 2,298 Thanks: 35 Thanked 221 Times in 162 Posts Groans: 5 Groaned at 16 Times in 16 Posts | دوستان این پست را تنها به این هدف نوشتم که بفهمیم زبان نیش دار و زبان آرام و منطقی چقدر با هم متفاوت است و گاهی اوقات گاهی افراد بدون اینکه متوجه باشن چطور با زبان نیش دار خودشون دوستانی را بدون اینکه بخوان آزرده خاطر می کنند __________________ شیراز آنلاین http://www.ShirazOnline.Com http://www.Senao.co.ir |
| | |
| تبلیغات |
| | #71 (permalink) |
| (س. عزت پور) Registered User Join Date: Nov 2007 Location: اشنویه نوشته ها: 413 Thanks: 111 Thanked 93 Times in 77 Posts Groans: 12 Groaned at 7 Times in 5 Posts | این جوری که من می یبینم یواش یواش صفحات تاپیک از مرز 5 هم گذشت و لی بی نتیجه موند!!! دوستان فکر نکنم موضوع هم زیاد پیچیده باش! ببیند الان سایتهایی مثل شهرهای الکترونیکی ، جامعه های مجازی و ....با کابران انلاین بالای 2000 نفر که امکان درج هر گونه سو استفاده وجود دارد، ولی با کنترل و مدیریت درست، غیر ممکن می گردد. چند پیشنهاد : 1- برای هر انجمن یک یا چند مدیر فعال انتخاب گردد.( قوانین خواص خود را دارد) 2- مسئولیت و مدیریت هر پست بازارچه به عهده شخص درج کننده باشه!! ( درغیر این صورت با مشاهده تخلف، بدون چون و چرا کل تاپیکش حذف می گردد. چون قوانین بازارچه رو رعایت نکرده است.) 3- جهت تسریع در گزارش تخلف و هشدار به مدیریت، به جای ارسال ایمیل ( باور کنید گاهی وقتها این @ نوشتن ...!! بماند). هشدار به مدیریت تاپیک فعال گردد. 4- با مشاهده کاربرات متخلف، IP کاربر مسدود و یا حذف گردد.( حقوق سایرین خیلی با ارزش تر است، پرشین نتورک جایی واسه تبادل نظر و همکاری است، پس به حقوق یکدیگر احترام بذاربم!! ) 5- و... شاید نظراتم یه کم ساده و پر محتوا نباشه. ولی به امتحانش می ارزه. با همکاری دوستان و کسانی که طرف دار بازارچه هستند، خیلی زودتر به ایده و افکارمون می رسیم. آنکه دیگران را ابزار پرش خویش می سازد ، تنها خواهد ماند.!! ( فوئر باخ) __________________ تا می اندیشیم زنده هستیم www.OfoghCo.com www.Shnov.com Y! ID: shnov آخرین ویرایش توسط shnov در 2008-03-11 ساعت 12:04 AM. |
| | |
| | #72 (permalink) |
| (tehran) Registered User Join Date: Jan 2008 Location: tehran نوشته ها: 37 Thanks: 2 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | تعطیلی بازارچه بسه دیگه به قول دوستمون 5 صفحه شده و بی نتیجه بازارچه باز شود با مدیریت جدید و قوانین جدیدتر. اصلا چطوره یه بخش جداگانه باشه یعنی ثبت نام جداگانه برای بازارچه که فقط کسانی که می خوان فعالیت داشته باشن ثبت نام کنن و به دو بخش seller & buyer تقسیم بشه که ضمینه فعالیت هر کسی مشخص باشه مثل سایت alibaba.com این جوری ضمینه فعالیت هر کسی مشخص هستش __________________ ali.tehrankids@yahoo.com |
| | |
| | #73 (permalink) |
| (Reza Aryagohar) مدیر بخش Cisco Join Date: Jul 2003 Location: Iran نوشته ها: 2,630 Thanks: 59 Thanked 217 Times in 142 Posts Groans: 20 Groaned at 8 Times in 5 Posts | هنوز که 2 صفحه شده . کو تا 5 صفحه. در ضمن سایتی مثل علی بابا برای هر فروشی 3 تا 7 درصد پورسانت می گیره. __________________ Reza Aryagohar A R Y A G O H A R @ G M A I L . C O M |
| | |
| | #74 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | بی نتیجه ؟!!! نتیجه اول: اونهایی که بازارچه براشون مهمه و سود داره، به این موضوع واقف می شن که چقدر براشون می ارزه. نتیجه دوم: همونها متوجه می شن که اگر جو بازارچه مسموم بشه چقدر براشون ضرر به همراه داره. نتیجه سوم: تقریبا همه تاکید دارن که باید روی بازارچه مدیریت دقیق و مناسبی وجود داشته باشه. شاید بگین اینها که بدیهیه ! شاید بعضی وقت ها باید بدیهی ها برامون یادآوری بشن. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | #75 (permalink) |
| (میثم پورهاشمی) مدیر بخش ISA Server Join Date: Oct 2004 Location: Khozestan نوشته ها: 458 Thanks: 189 Thanked 109 Times in 70 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 2 Posts | من با نظر شما موافق هستم باید یکمی نظارت روی قسمت های مختلف بیشتر بشه البته به نظر من با ابزار نظارتی بهتر میشه جلوی افکار مسموم رو هم گرفت و البته به نظر من بهتر مدیری که واسه بازارچه انتخاب خواهد شد از طریق نظرسنجی و یا برگزاری انتخابات باشه « البته اگر امکانش هست » که دیگه هیچ حرف و حدیثی نباشه . __________________ با نام حق امضاً می کنم که نام خدا بالاترین نام هاست |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| آشنايي با حملات DOS | masood_y | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2007-10-02 10:27 AM |
| آشنایی با ابزار IPTables | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-09-14 03:49 PM |
| مفاهیم پایهای لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-08-07 06:49 PM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-21 01:55 AM |
| -مفاهيم اوليه پروتکل TCP/IP ( بخش دوم ) | ccna | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2004-09-08 10:09 PM |