Persian Networks
تبلیغات در Persian Networks

به انجمن Perisan Networks خوش آمدید.
این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید.

برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید.

اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد.

Go Back   Persian Networks > اطلاعيه ها > بحث و تبادل نظر عمومی پیرامون مسائل انجمن -ا-
ثبت نام قوانین انجمن جستجو نوشته های امروز علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده

ارسال پاسخ

LinkBack امکانات بيشتر جستجو در اين بحث رتبه بدهيد نحوه نمايش
Old 2008-02-28, 01:26 AM   #1 (permalink)
(Mohammad Hakimi)
Administrator

koorosh's Avatar

Groans: 8
Groaned at 12 Times in 6 Posts
بسته شدن موقت بازارچه

سلام
با توجه به این که فعالیت ها در بازارچه، آن گونه که انتظار داشتیم و داریم پیش نرفته است، تا تعیین وضعیت جدید آن و بازنگری در عملکرد و کارکرد آن، دسترسی به آن محدود شده است.

سعی می کنیم نگرش جدیدمان به گونه ای باشد که تناسب آن با انتظارات عمومی حفظ شود.

تا آن زمان هر گونه تبلیغات در تمامی بخش های انجمن ممنوع و غیرمجاز می باشد و با هر گونه فعالیتی که به عنوان نقض این قانون شناسایی شود، برخورد مناسب انجام خواهد شد.

شما هم می توانید در فرایند بازنگری حضور داشته باشید. برای این کار می توانید پیشنهاد های خود را در ادامه همین نوشته، منعکس کنید.

با سپاس

مدیریت انجمن
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
پاسخ به همراه نقل قول
تبلیغات

Old 2008-02-28, 07:12 AM   #2 (permalink)
Registered User

Groans: 0
Groaned at 5 Times in 4 Posts
بازارچه جای خوبی بود
من خودم خیلی از نیازهام رو از طریق بازارچه همین سایت برطرف کردم
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-28, 09:22 AM   #3 (permalink)
(DontAskPlz)
Registered User

Groaned at 0 Times in 0 Posts
یه نظر سنجی بزارید بد نیست.
به طور کلی چیز خوبیه ولی شاید چیزایی مثل dvd کارتون خیلی جاش اینجا نباشه منظورم اینه که بهتره اگه فکر می کنید با اهداف هماهنگ نیست تعدیلش کنید.
نظر بنده با ادامه کار هست
باتشکر
route4 is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-28, 10:28 AM   #4 (permalink)
(شاهین غرقی)
Registered User

webgard3's Avatar

Groans: 4
Groaned at 12 Times in 11 Posts
مرسی.
کم کم داشت اسم فروم رو خراب می کرد.
فکر می کنم تعطیلی چند روزه هم کافی باشه اما اگه همون بحث پولی شدن اجرا بشه فکر میکنم خیلی تاثیر داشته باشه.
webgard3 is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-28, 10:56 AM   #5 (permalink)
(Iman Ghorbanali)
Registered User

Iman.gh's Avatar

سلام
کار خوبی کردید
دیگه توش کم مونده بود دعوا کنن با هم
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-28, 03:06 PM   #6 (permalink)
Registered User

Groaned at 5 Times in 4 Posts
این انجمن باری رفع مشکلات افراد و در اشتراک گذاشتن تجربه اعضاء هستش
همچنین قسمت بازار برای معرفی کالا و پیدا کردن مشتری هست که در رونق دادن به این انجمن تاثیر به سزایی داره. پس بهتره ادامه داشته باشه.
من خودم خیلی از چیزهایی که برای خرید نیاز داشتم از همین قسمت بازارچه پیدا کرده ام
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-28, 03:38 PM   #7 (permalink)
(دانیال احمدی زاده)
Registered User

DaNi_84's Avatar

Groans: 1
قوانینش سفت و سخت بشه فکر کنم مشکل تا حدی حل بشه
پاسخ به همراه نقل قول
تبلیغات

Old 2008-02-28, 04:56 PM   #8 (permalink)
(Mohammad Rasoul Rasti)
Registered User

Groans: 39
Groaned at 25 Times in 13 Posts
سلام دوستان، یکی دو روز نبودم حالا اومدم میبینم یهویی همه چی تغییر کرده....
از آقای حکیمی تشکر میکنم، بابت حضور به موقع و بسته شدن موقت بازارچه تا تعیین تکلیف اون.
اما در مورد پیشنهاد ها؛
یه تاپیک قبلا باز شده بود، امروز هم الحمدلله ! اون رو دیدم مبنی بر پولی شدن انجمن، با این موضوع مثل قبل باز هم مخالفتم رو اعلام میکنم؛ دلایل هم برای همه واضح و روشن هست.
از بابت قوانین و سفت و سخت شدن هم فقط کسی که میخواد تو بازارچه پست بزنه یه چند ثانیه ای کارش رو دیتر شروع میکنه...

به عنوان راهکار عملی، پیشنهاد میکنم پست های ارسالی تو بخش بازارچه، نیاز به تایید توسط مدیر داشته باشه. با اینکار، پست ها و نوشته ها بعد از رویت توسط مدیر و تایید امکان نمایش خواهند داشت . در اینصورت مشکلی نباید پیش بیاد .
تنها موضوعی که ممکنه کمی اینکار رو ضعیف نشون بده، بروز نبودن نوشته ها و دیر شدن هست، که ارزش سالم موندن سایت رو داره.
پیشنهاد میکنم بازارچه، یا حداقل برخی از تاپیک های موجود در اون، از جمله مبحث مربوط به راه اندازی سرویس ایمیل باز باشن و امکان ایجاد تاپیک جدید وجود نداشته باشه، تا وضعیت بازارچه بصورت کامل روشن بشه.
ممنون از توجه همگی خصوصا جناب حکیمی.
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-28, 05:34 PM   #9 (permalink)
Registered User

kima's Avatar

Groans: 5
Groaned at 11 Times in 11 Posts
میدونم که حرف من ممکنه مقداری خودخواهانه باشه اما من اگر مدیر انجمن بودم ثبت نام کاربر جدید رو ممنوع می کردم
چرا که یک کشور مگر چقدر آدم شبکه کار داره ؟
هرقدر بودن دیگه تا حالا اینجا رو توسط دوستان و آشنایان و مقالاتش پیدا کردن
چقدر وقته یک کاربر حرفه ای جدید داخل سایت ثبت نام نکرده ؟
هر کسی هست از قبل هست
جدید ها فقط دارن مشکل ایجاد می کنن و تاپیک های به استفاده می زنن
حداقل به نظر من ثبت نام کاربر جدید رو محدود کنید به داشتن یک معرف در سایت
دیگه فروش کارتن و دی وی دی و چیزهای بی ارزش که تمام بازارچه های فروم های ایرانی رو گرفته داشت شورش رو در میاورد
در کل اگر بخوام نظر خودم رو در مورد انجمن بگم میگم که بازدهی و کیفیت این انجمن زمانی در بالاترین حد ممکنه خودش بود که فروم از پرشین تولز سوییچ شد اینجا و اونهایی که پایه این قسمت بودن هم سوییچ کردن اینجا و تا یک مدت بعدش
بعد از اون ورود افراد غیر متخصص و مبتدی شروع شد
من نمی گم افراد مبتدی حق یاد گرفتن ندارن اما من خودم زمانی که سوالی مثل اینکه کی وی ام چیه یا استفاده شبکه چیه یا کار سویچ چیه یا سرعت کارت شبکه چقدره و هزار سوال مشابه اینها که همگی باهاشون آشنا هستین و به مراتب دیده باشید رو داشته باشم سرچ می کنم و جوابش رو اونطوری پیدا می کنم اگر مشکلی بود که سرچ نتیجه نداشت بعد سوال می کنم وگرنه نه تاپیک هایی با عنوان فروش سی دی و وایرلس چیست و کی وی ام چیست و امثال این جز اینکه کیفیت فروم رو کم کنه کمک دیگه ای نمی کنه
من که شخصا پیشنهاد می کنم این سری سوالات رو اجازه بدین فروم های دیگه که قسمت وایرلس دارن جواب بدن نه ما
در کل قصد و غرضی نه به کسی بود و نه به چیزی بلکه درد دلی دوستانه بود در مورد مسائل اخیر فروم از دید شخص بنده

موفق باشید
خدا نگهدار
kima is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
1 سپاس و تایید
mamali_k (2008-07-02)
Old 2008-02-28, 05:36 PM   #10 (permalink)
Registered User

KgbCia's Avatar

Groans: 1
Groaned at 1 Time in 1 Post
من با بسته شدن كامل هر چند موقتي بازارچه مخالفم. بازارچه يكي از جاهايي است كه در زمينه خريد تجهيزات شبكه مخصوصا براي شهرستاني ها خيلي مفيده.
به نظر من محدوديت براي كالاهايي بايد اعمال بشه كه ربطي به شبكه نداره مثل دانلود فيلم و كارتون و ...
اتفاقا بازارچه جاي خيلي خوبيه كه افرادي با نيت فروش ميان اينجا بعد كه جو اينجا رو ديدن ميان از اعضاي فعال انجمن ميشن.

سوال من اينه كه :
چه مشكلي وجود داره كه باعث شده مدير سايت تصميم به بستن بازارچه بگيره؟
چه انتظاري از بازارچه بود و هست كه برآورده نشده؟
آيا تنها راه بستن بازارچه است؟
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-28, 07:05 PM   #11 (permalink)
(رضا)
Registered User

با اجازه همه
بسته شدن بازارچه به ما شهرستانی ها ضربه بزرگی میزنه
چون چیزای که لازم داریم رو راحت از طریق بازارچه پیدا میکردیم ولی با اینکار باید بگردیم تو سایتهای دیگه و یا اینکه همش پیغام خصوصی بذاریم برای هم تا وسیله مورد نظر رو پیدا کنیم
چیزی که اقای راستی گفتن خوبه اگه پستهای که که کاربرا میزنن رو مدیر تایید کنه بعد روی سایت بیاد بهتره برای این کار هم میشه از دوستان قدیمی تر بهره برد تا به کمک مدیرا بیان
در کل نظر اقای حکیمی شرط کار است و من و فقط نظر شخصی خودمو گفتم
موفق باشید
reza_b20 is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-28, 07:06 PM   #12 (permalink)
(Mohammad Rasoul Rasti)
Registered User

نقل قول:
نقل از kima View Post
میدونم که حرف من ممکنه مقداری خودخواهانه باشه اما من اگر مدیر انجمن بودم ثبت نام کاربر جدید رو ممنوع می کردم
چرا که یک کشور مگر چقدر آدم شبکه کار داره ؟
هرقدر بودن دیگه تا حالا اینجا رو توسط دوستان و آشنایان و مقالاتش پیدا کردن
چقدر وقته یک کاربر حرفه ای جدید داخل سایت ثبت نام نکرده ؟
هر کسی هست از قبل هست
جدید ها فقط دارن مشکل ایجاد می کنن و تاپیک های به استفاده می زنن
حداقل به نظر من ثبت نام کاربر جدید رو محدود کنید به داشتن یک معرف در سایت
دیگه فروش کارتن و دی وی دی و چیزهای بی ارزش که تمام بازارچه های فروم های ایرانی رو گرفته داشت شورش رو در میاورد
در کل اگر بخوام نظر خودم رو در مورد انجمن بگم میگم که بازدهی و کیفیت این انجمن زمانی در بالاترین حد ممکنه خودش بود که فروم از پرشین تولز سوییچ شد اینجا و اونهایی که پایه این قسمت بودن هم سوییچ کردن اینجا و تا یک مدت بعدش
بعد از اون ورود افراد غیر متخصص و مبتدی شروع شد
من نمی گم افراد مبتدی حق یاد گرفتن ندارن اما من خودم زمانی که سوالی مثل اینکه کی وی ام چیه یا استفاده شبکه چیه یا کار سویچ چیه یا سرعت کارت شبکه چقدره و هزار سوال مشابه اینها که همگی باهاشون آشنا هستین و به مراتب دیده باشید رو داشته باشم سرچ می کنم و جوابش رو اونطوری پیدا می کنم اگر مشکلی بود که سرچ نتیجه نداشت بعد سوال می کنم وگرنه نه تاپیک هایی با عنوان فروش سی دی و وایرلس چیست و کی وی ام چیست و امثال این جز اینکه کیفیت فروم رو کم کنه کمک دیگه ای نمی کنه
من که شخصا پیشنهاد می کنم این سری سوالات رو اجازه بدین فروم های دیگه که قسمت وایرلس دارن جواب بدن نه ما
در کل قصد و غرضی نه به کسی بود و نه به چیزی بلکه درد دلی دوستانه بود در مورد مسائل اخیر فروم از دید شخص بنده

موفق باشید
خدا نگهدار
جناب خسروی خود شما تاکنون چقدر از طریق همین بازارچه ی سایت به افراد و اعضای قدیمی و جدید و تازه وارد سایت قطعات و لوازم مورد نیاز ایشان را فروخته و کسب درآمد داشته اید !؟
همچنین اینکه چرا از تاپیک هایی تحت عنوان کسب نمایندگی از شرکت .... یا نمایندگی مجزا تعمیرات ....... انتقاد نمیکنید !؟ تاپیک هایی که هیچ اطلاعات مفیدی در اختیار بیننده قرار نمیدهند، درحالیکه دانستن و اطلاع یافتن از مشخصات یک ابزار، نظیر همین KVM که مضحکه دست شما شده، نیاز های خیلی از افراد رو میتونه برآورده کنه، برای شخص من، رفت و آمد مکرر نیمه شب مسیر طولانی بین منزل تا شرکت اونم تو گرما و سرما با همین KVM حل شد... اما نمیدونم کدوم مشکل از دوستان با ایجاد تاپیکی همچون کسب نمایندگی فلان شرکت رفع شده !×؟

بازدهی فروم، هنوز هم اونجوری که باید باشه هست، هنوز بدون اینکه به شخص جدیدی جواب تازه داده بشه، آمار Thanks بالاتر میره،

پی تی هم اگه حدود یکسال تا شش ماه پیش حضور داشتین و خاطرتون باشه، از همه ی این ترفند ها استفاده کرد تا درصد فیلتر شدنش رو به حداقل برسونه، اما همین الآن اگه بهش سر بزنین، میبینین که ثبت نام بصورت آزاد و فقط با تایید آدرس ایمیل، قابل استفاده هست،
جلوگیری از ثبت نام کاربر جدید، راه حل نیست، فقط پاک کردن صورت مسئله هست... هنوز هستند جاهایی که به اطلاعات فنی و نه بازاری و خرید و فروش ! موجود در این قسمت احتیاج دارن، این موضوع رو میتونید از دوستانی که سابقه ی راهنمایی فنی بالایی دارن بپرسین و ازشون بخواین تا آمار پیام های خصوصی و ایمیل هایی رو که هر روز دریافت میکنند و در متن اونها ازشون تقاضای کمک برای راه اندازی شبکه (از یه شبکه دو سیستمی تا ISP) شده رو براتون بگن، خوشحال میشم بعد از اینکار نظرتون رو بپرسم که آیا باز هم با بسته شدن امکان ثبت نام موافق هستین یا خیر.

اینکه امروز به نتیجه نرسیدیم، دلیل بر این نیست که از تلاش فردا دست برداریم...

نقل قول:
نقل از KgbCia View Post
من با بسته شدن كامل هر چند موقتي بازارچه مخالفم. بازارچه يكي از جاهايي است كه در زمينه خريد تجهيزات شبكه مخصوصا براي شهرستاني ها خيلي مفيده.
به نظر من محدوديت براي كالاهايي بايد اعمال بشه كه ربطي به شبكه نداره مثل دانلود فيلم و كارتون و ...
اتفاقا بازارچه جاي خيلي خوبيه كه افرادي با نيت فروش ميان اينجا بعد كه جو اينجا رو ديدن ميان از اعضاي فعال انجمن ميشن.

سوال من اينه كه :
چه مشكلي وجود داره كه باعث شده مدير سايت تصميم به بستن بازارچه بگيره؟
چه انتظاري از بازارچه بود و هست كه برآورده نشده؟
آيا تنها راه بستن بازارچه است؟
شما گویا مدت زیادی تو فروم رفت و آمد نداشتین که از دلایل متعدد این تصمیم بی اطلاع هستین...
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-28, 07:12 PM   #13 (permalink)
(Mohammad Rasoul Rasti)
Registered User

نقل قول:
نقل از reza_b20 View Post
با اجازه همه
بسته شدن بازارچه به ما شهرستانی ها ضربه بزرگی میزنه
چون چیزای که لازم داریم رو راحت از طریق بازارچه پیدا میکردیم ولی با اینکار باید بگردیم تو سایتهای دیگه و یا اینکه همش پیغام خصوصی بذاریم برای هم تا وسیله مورد نظر رو پیدا کنیم
چیزی که اقای راستی گفتن خوبه اگه پستهای که که کاربرا میزنن رو مدیر تایید کنه بعد روی سایت بیاد بهتره برای این کار هم میشه از دوستان قدیمی تر بهره برد تا به کمک مدیرا بیان
در کل نظر اقای حکیمی شرط کار است و من و فقط نظر شخصی خودمو گفتم
موفق باشید
با اینکه برای دوستان (چه شهرستانی و چه تهرانی) برای خرید مشکل بوجود میاد که صددرصد موافقم،
اما اصل فروم برای کمک و راهنمایی به دوستان از نظر فنی بوده، زمانی که این اصل زیر پا بره....
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-28, 10:03 PM   #14 (permalink)
(Aidin Sharabiani)
Registered User

با سلام به همه آقایون

من نمی دونم که هدف از ایجاد بازارچه چی بوده که برآورده نشده؟ و اینکه تنها راه اصلاح بازارچه بستن موقت یا دائم بازارچه هستش؟
ولی کلا به نظر بنده بستن بازارچه هم کار اشتباهی بود.

--------------------------------------------------------------------------------
آیدین شربیانی
www.CallWithMe.com
ANS1358 is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
تبلیغات

Old 2008-02-29, 12:19 AM   #15 (permalink)
Registered User

kima's Avatar

Groans: 5
Groaned at 11 Times in 11 Posts
جناب آقای راستی
من پیشنهاد می کنم شما یک بار دیگه پست من رو بخونید
من پیشنهاد داشتن معرف رو داده بودم که میشه نمونه اون و نتیجه اون رو در فروم های متعددی مخصوصا چند تا از فروم های ماهواره مثل آی اس فرومز ببینید که خواندنش واسه همه آزاده اما هر کسی واسه عضو شدن در اون فروم باید مطالب علمی و روز به سایت بده و اگر هم عضو شد چون براش زحمت کشیده نمیاد سایت رو از مطالب الکی پر کنه و نتیجه میشه این که با این کار چقدر بار علمی فروم بالا ببرن
این کار هیچ چیزی نباشه حداقل ورود کاربران پورنو (که در حال حاضر مشکل بزرگی واسه سایت و مخصوصا در حال حاضر که فروم های زیادی دچار مشکلات مسدودی در ایران شدن) و فروشنده های سی دی خام و بانک ام پی تری و فیلم رو محدود می کنه که این خودش میتونه مفید باشه
ضمنا تاپیک نمایندگی که شما فرمودین در قسمت بازارچه بود اما انتقاد من در مورد بار علمی سایت (امیدوارم تفاوت این رو رو متوجه باشید)
ضمنا من در تاپیکی که من ایجاد کردم حتی در بازارچه (که بی نیاز از آموزش بود) شروع کردم به توضیح دادن و معرفی کردن امکانات و قابلیت های فنی دستگاه هایی که ساخته شده بود که البته به نظر شما بار فنی نداشت که البته این نظر شماست ضمنا آمار تشکر نشان دهنده بار علمی سایت نیست بلکه بار علمی سایت با مقاله های ترجمه شده و آموزش های درست شده مثل مقالات و آموزش های مدیریت سایت و آقای غرقی و یوسفی و اسلامی و خیلی از دوستان دیگه بالا میره وگرنه با نوشتن یک جک جدید هم میشه 100 تا تشکر گرفت
و پیشنهاد من که شما به درستی متوجه اون نشدید و یا من به درستی نتونستم اون رو توضیح بدم این بود که یک فیلترینگ از لحاظ بار علمی روی سایت اعمال شه مثل دوره تحصیلات که در لحاظ سطح علمی دبستان و راهنمایی و دبیرستان از هم جدا شن که نتیجه نشه اینکه سر کلاس دبیرستان یک نفر بیاد و بگه شبکه رو با کدوم ه می نویسن در حالی که جاهای زیادی هستن که در حال آموزش دیکته نوشتن کلمات هستن
انجام این کار باعث تمرکز بیشتر در آموزش دوره دبیرستان میشه که نتیجه اون با پولی شدن سایت یکی هست با این تفاوت که دیگه سودی واسه مدیریت نداره که البته این مسئله بر می گرده به تصمیمات مدیریت سایت
اگر زمانی رو در نظر بگیریم که سایت پولی شه چه اتفاقی میافته ؟
کسی که میخواد بدونه موبایل چیه وقتی میدونه با نتیجه صفحه اول گوگل به جوابش میرسه دیگه نمیاد هزینه کنه واسه سوال کردنش و یا اینکه کسی که بیاد تبلیغات دور از هدف سایت کنه و احتمال بده چون از قوانین به دور هست تاپیکش پاک شه دیگه نمیاد ریسک کنه
این دقیقا چیزی هست که به نظر من سایت نیاز داره واسه بالا بردن سطح علمکی خودش
وگرنه الان کسی زحمت سرچ نمیده به خودش و به عبارتی جمله سنگ مفت گنجشک هم مفت اجرا میشه و با خودش میگه یک تاپیک میزنم حالا یا جواب میده یا نه و کسی هم که میخواد تبلیغ سی دی بده هم با خودش میگه حالا یک تبلیغ هم میدیم فوقش میبندنش من که چیزی از دست نمیدم اگر هم بستن ثبت نام می کنم یک تبلیغ دیگه هم میدم
نتیجه اتفاق بالا چی میشه ؟
تاپیک های پیش و پا افتاده و تبلیغات نا مربوط
البته تمامی صحبت های 2 پست اخیر من فقط در صورتی معتبره که مدیریت سایت علاقه به داشتن فروم کاملا تخصصی شبکه داشته باشن وگرنه اگر وضعیت در حال حاضر فروم براشون کافی و قانع کننده باشه تمامی پیشنهاد های من لاک گرفته میشه
kima is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
ارسال پاسخ

امکانات بيشتر جستجو در اين بحث
جستجو در اين بحث:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمايش Rate This Thread
Rate This Thread:

قواعد نوشتن
ارسال مطالب جدید: not مجاز
ارسال پاسخ: not مجاز
ارسال ضمیمه: not مجاز
ویرایش نوشته های خود: not مجاز

کدهای vB: مجاز
شکلک ها: مجاز
کدهای [IMG]: مجاز
کدهای HTML: غیر مجاز
Trackbacks are مجاز
Pingbacks are مجاز
Refbacks are مجاز

مطالب مشابه
مطلب آغازگر انجمن پاسخ آخرین نوشته
آشنايي با حملات DOS masood_y مقالات عمومی شبکه -ا- 0 2007-10-02 10:27 AM
آشنایی با ابزار IPTables sinaeslami مقالات عمومی شبکه -ا- 0 2005-09-14 03:49 PM
مفاهیم پایه‌ای لینوکس sinaeslami Linux -ا- 0 2005-08-07 06:49 PM
نصب نرم افزار در لینوکس sinaeslami Linux -ا- 0 2005-07-21 01:55 AM
-مفاهيم اوليه پروتکل TCP/IP ( بخش دوم ) ccna مقالات عمومی شبکه -ا- 0 2004-09-08 10:09 PM

تمام زمان ها برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می‌باشد.
اکنون ساعت 04:10 AM است.