![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 142 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | کمک برای MIKROTIK 2.9.7 از اساتید سایت با سلام خدمت تمام دوستام عزیز من موفق به نصب این برنامه شدم حالا نمیدونم که اولا کرک شده یا نه دوماٌ حالا میخواهم یک سری تنظیمات انجام بدم بطور مثال میخواهم از یک سرور nat و hotspot و dns ازش استفاده کنم با سر و کله زدن فهمیدم میشه راحت dns رو راه انداخت خوب ولی نمیتونم باهاش nat کنم و .... بیایم و با کمک هم دیگه این روتر رو راه بندازیم تا همه به راحتی ازش استفاده کنند __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 142 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | باز سلام امروز موفق به راه اندازی NAT هم شدم بسیار ساده بود ولی خوب وقت گرفت حالا هم DNS دارم همNAT حالا میخواهم یک bandwith manager بسازم به وسیله hotspot اگه کسی کمک کنه ممنون میشم __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 142 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | بسیار عالی دوست عزیز تا اینجاشم که راه انداختم از خود سایت گرفتم ولی میخواستم از کمک شما اساتید استفاده کنم __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 142 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوست عزیز با پیغام رسان یاهو تماس بگیرید تا بتوانم کمکمتان کنم و در ضمن کسی نبو که مرا یاری کند ذکات دانش آموختن است ای دوستان __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| | |
| تبلیغات |
| | #8 (permalink) |
| (Reza Aryagohar) مدیر بخش Cisco Join Date: Jul 2003 Location: Iran نوشته ها: 2,647 Thanks: 62 Thanked 223 Times in 147 Posts Groans: 21 Groaned at 8 Times in 5 Posts | والا خودم هم طلبه شدم یکیش رو راه بندازم. ولی سیستم در پیتی ندارم. دنبالشم . البته تمام document هاش رو امروز خوندم خیلی باحاله. حتی webproxy هم داره. جالبه. انشالله از کمک شما استفاده می کنم. __________________ Reza Aryagohar A R Y A G O H A R @ G M A I L . C O M |
| | |
| | #9 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 142 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام آقای آریا گوهر حقیقتا خوب کار میکنه ولی امروز به یک مشکل بر خوردم اونم این بود که یکباره بدون هیچ دلیل خاصی دیدم که NAT کار نمیکنه و بعد از کلی دست کاری راه افتاد البته بگم که اصلا دستکاری ها ربطی نداشت پس خودش از کار افتاد بعد دوباره راه افتاد حالا چرا نمیدونم منم تازه کارم تو این روتر دارم روش کار میکنم اینشا الله همه کمک کنند که راه بیفته __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 142 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | یک پیشنهاد سازنده برای کسانی که فکر میکنند این فروم میتونه کمکشون کنه منتظر جواب و یا کمک از این فروم نباشید که کسی کمک نمیکنه __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| | |
| | #11 (permalink) | |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,864 Thanks: 80 Thanked 144 Times in 113 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | نقل قول:
اغلب اوقات سوالات مطرح شده با جوابهای صحیح و بحث و تبادل نظر همراه میشه. اما در این مورد چون اکثر دوستان سعی میکنند از نرم افزارهایی استفاده کنند که مشکل Crack نداشته باشه، کمتر به سمت این گونه نرم افزار ها میرن. مثل نرم افزار smoothwall که کارش فوق العاده است. __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 142 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | حرف شما صحیح ولی این mikrotik بصورت رجیستر شده هم در بازار هست و این صحبت شما در این مورد مصداق نداره در ضمن من در مورد ریجیستر شدن مشکل ندارم و مشکل من در راه اندازی سرویس های این نرم افزار هست خوب حالا من این نرم افزار جدید رو دانلود میکنم ببینم چی میشه حالا در باره این نرم افزار کمک کنید __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) آخرین ویرایش توسط dammkon در 2006-04-25 ساعت 04:37 PM. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 142 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | خوب آقای عزیز باید عرض کنم که 2 نسخه از این smoothwall رو فعلا گرفتم تا نصب کنم ولی این هم انگار کرک میخواهد یا 1 سریال نامبر ولید لطفا اگه ممکنه در این رابطه پس کمک کنید __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| | |
| | #14 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,864 Thanks: 80 Thanked 144 Times in 113 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | دوست عزیز فکر میکنم منظور منو اشتباه متوجه شدید. منظورم این بود که smoothwall هم نرم افزار فوق العاده خوب و قدرتمندیه. اما به خاطر مشکل در Register کردنش کمتر به سمت اون میرن. SmootWall Firewall & Proxy SmoothWall __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
| تبلیغات |
| | #15 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Shiraz نوشته ها: 2,334 Thanks: 37 Thanked 228 Times in 169 Posts Groans: 6 Groaned at 17 Times in 17 Posts | نقل قول:
اطلاعات به های این فروم بیشتر عمومی هست اطلاعات تخصصی را میبایست در اینترنت جستجو کرد __________________ شیراز آنلاین http://www.ShirazOnline.Com http://www.Senao.co.ir | |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| Install Active Directory | sinaeslami | Windows Server Family -ا- | 38 | 2008-11-15 08:08 AM |
| اخبار مرتبط با سیستم سیسکو | esfandiyar2002 | Cisco Systems -ا- | 30 | 2006-01-24 10:30 PM |
| آشنايي با ISA Server 2004 | M-r-r | Microsoft ISA Server -ا- | 11 | 2005-12-01 08:42 PM |
| ایجاد و نصب نرم افزارها از کدهای منبع | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-20 02:07 AM |
| مدیریت متمرکز کافی نت | herus_deus | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-05-18 03:41 PM |