![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #16 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 142 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | خوب آقای کیما من هم همین رو گفتم که کسی اینجا وقت هدر نکنه چون من قبلا فکر میکردم کسانی که جواب میدهند حتما فکر هم میکنند و کمک میکنند ولی الان نظرم عوض شده __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #17 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 142 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوستان حالا هرکسی سوالی در رابطه به راه اندازی کامل این نرم افزار میخاد بگه چون دیگه کاملا خوردمش و خیلی از سرویس هاشو راه انداختم و حالا باید بگم که حرف نداره من نمره 20 رو بهش میدم ولی خودمونیم ها خیلی وقت گرفت و نمیخام که دیگران وقت با ارزش خدوشون رو مثل من از بین ببرند __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| | |
| | #18 (permalink) |
| (Reza Aryagohar) مدیر بخش Cisco Join Date: Jul 2003 Location: Iran نوشته ها: 2,647 Thanks: 62 Thanked 223 Times in 147 Posts Groans: 21 Groaned at 8 Times in 5 Posts | دوست عزیز من همه این کار ها رو کردم وی تو Nat گیر کردم از دستور خودشم که add action=masquerade out−interface=Public استفاده کردم کارت شبکه رو پینگ می کنه ولی gateway پینگ نمی شه شنا به این مورد بر نخوردین __________________ Reza Aryagohar A R Y A G O H A R @ G M A I L . C O M |
| | |
| | #19 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 142 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوست عزیز بگو ببینم چه کارا انجام دادی تا حالا برای NAT تا بتونم کمکت کنم چیزی که الان به نظرم میاد gateway رو شما تعیین نکره باشین ویا برای راحت تر شدن با پیغام رسان یاهو پیغام بگو تا بیشتر کمکت کنم در ضمن NAT در عرض 3 سوت حل میشه __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2005 نوشته ها: 152 Thanks: 0 Thanked 5 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | Dostan Az winbox mikrotik estefadeh kardin kheili kar ro rahat mikone mitonid az url khode mikrotiketon un ro bardarid http://mikrotikserver/winbox/winbox.exe hatman azash estefade konid kheili tope ![]() |
| | |
| | #21 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,864 Thanks: 80 Thanked 144 Times in 113 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | خسته نباشی آقا میثم برای اینکه از فایروالش استفاده کنی باید 2 تا کارت شبکه داشت؟ و دوم اینکه میشه وی پی ان رو بصورت PPTP راه انداخت و یوزر ها رو از یه اکانتینگ دیگه داد؟(Radius) __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
| تبلیغات |
| | #22 (permalink) | |
| (Reza Aryagohar) مدیر بخش Cisco Join Date: Jul 2003 Location: Iran نوشته ها: 2,647 Thanks: 62 Thanked 223 Times in 147 Posts Groans: 21 Groaned at 8 Times in 5 Posts | نقل قول:
دوست خوبم مشکل مال کابل بود. من خودم خجالت کشیدم بگم ولی کابل مشکل داشت البته همونی که شما می گی بود. الان دارم روی HOTSPOT کار می کنم. اگه وقت پیدا کنم. در ضمن آیا پراکسی اون بصورت transparent هم عمل می کنه یا باید از درگاه تو browser استفاده کرد. __________________ Reza Aryagohar A R Y A G O H A R @ G M A I L . C O M | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,864 Thanks: 80 Thanked 144 Times in 113 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | جواب خودم رو به راحتی پیدا کردم.(میشه) __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 142 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوستان این چند وقت کم به اینجا سر زدم ولی به هر حال خوشحالم که بچه ها از این نرم افزار دارن استفاده میکنند چون واقعا عالی کار میکنه آقای میلاد باز سوالی داشتیت من هستمفقط از همه دوستان می خواهم اگه در قسمتی به راحتی تونستند نتیجه بگیرند بگند که بقیه هم استفاده کنند باز ممنون __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| | |
| | #25 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,864 Thanks: 80 Thanked 144 Times in 113 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | سلامی مجدد: عجیبه! من با اون که تمام پکیجها رو تو نصب تیک زدم برای Cache مشکل دارم: Code: [admin@MikroTik] > ip pr
[admin@MikroTik] ip proxy> pri
enabled: yes
port: 8080
parent-proxy: 0.0.0.0:0
maximal-client-connecions: 1000
maximal-server-connectons: 1000
[admin@MikroTik] ip proxy> Code: [admin@MikroTik] ip proxy> print enabled: yes src-address: 0.0.0.0 port: 8080 parent-proxy: 0.0.0.0:0 cache-drive: system cache-administrator: "webmaster" max-disk-cache-size: none max-ram-cache-size: 100000KiB cache-only-on-disk: yes maximal-client-connections: 1000 maximal-server-connections: 1000 max-object-size: 2000KiB max-fresh-time: 3d [admin@MikroTik] ip proxy> __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,864 Thanks: 80 Thanked 144 Times in 113 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | مثل اینکه Manual من مال ورژن پایین تر بوده.(فکر کنم) باید از : ip web-proxy استفاده کرد. __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
| | #27 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 142 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | خوب آره باید از WEBPROXY استفاده کنی شما از چه نسخه ای استفاده می کنی ؟اگه پایین هست بگین 1 نسخه خوب دارم تقدیم میکنم __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| | |
| | #28 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,864 Thanks: 80 Thanked 144 Times in 113 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | من فعلا از نسخه 2.9.6 استفاده میکنم.(البته ممنون میشم اگه نسخه ای که خودتون دارین رو برام بفرستین) تا حالا هم چیزایی که تونستم با MikroTik راه بندازم اینا بوده: Code: PPP (AAA,Radus) Firewall & Nat Web Prosy(Transparent) DNS Cache دیگه فکر میکنید چه ابزاریش مناسب کار یک ISP و یک مرکز دانشگاهی است؟ ممنون از همراهی شما(مخصوصا جناب dammkon) __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
| تبلیغات |
| | #29 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,864 Thanks: 80 Thanked 144 Times in 113 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | با سلام مجدد به اساتید کسی نسخه معتبری از MikroTik رو داره؟ من یه نسخه Crack شده از 2.9.6 دارم که Activation نمیخواد. ولی بهش اطمینان ندارم.(خود به خود سند و رسیو داره) ترجیح میدم نسخه ای باشه که Activation به همراه داشته باشه. ممنون میشم اگه از دوستان اگه منو کمک کنن. __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 142 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوست عزیز متاسفانه انگار کسی نسخه معتبر نداره ولی اگه گیر اوردین به من هم خبر بدیندر مورد HOTSPOT هم اگه تونستید راه بندازید ممنون میشم من رو هم راهنمایی کنید __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| Install Active Directory | sinaeslami | Windows Server Family -ا- | 38 | 2008-11-15 08:08 AM |
| اخبار مرتبط با سیستم سیسکو | esfandiyar2002 | Cisco Systems -ا- | 30 | 2006-01-24 10:30 PM |
| آشنايي با ISA Server 2004 | M-r-r | Microsoft ISA Server -ا- | 11 | 2005-12-01 08:42 PM |
| ایجاد و نصب نرم افزارها از کدهای منبع | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-20 02:07 AM |
| مدیریت متمرکز کافی نت | herus_deus | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-05-18 03:41 PM |