![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #271 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | please search more... __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #272 (permalink) |
| (روح اله احمدی) Registered User Join Date: Jan 2006 نوشته ها: 101 Thanks: 17 Thanked 6 Times in 6 Posts Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | کسی از دوستان تونست ارتباط میکروتیک و nttac را برقرار کنه ؟؟؟ اگه کسی جواب گرفته کانفیگ را بذاره اینجا تا همه استفاده کنند هیچ لاگی رو nttac نمی اد (ping دارن) __________________ When one door closes another d..... Alexander Graham Bell |
| | |
| | #273 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,444 Thanks: 21 Thanked 423 Times in 319 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | مشکلی نداره نصب می شه __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| تبلیغات |
| | #274 (permalink) |
| (روح اله احمدی) Registered User Join Date: Jan 2006 نوشته ها: 101 Thanks: 17 Thanked 6 Times in 6 Posts Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نصب که شده جواب نمی ده !!! قر می آد !! اگه یه کمک کوچیک بکنین ممنون __________________ When one door closes another d..... Alexander Graham Bell |
| | |
| | #275 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,444 Thanks: 21 Thanked 423 Times in 319 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | قرش رو بگو چی هست به سازش برقصیم __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| | #276 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,867 Thanks: 327 Thanked 475 Times in 369 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | من هات اسپات رو میخوام راه اندازی کنم، تمام مراحلی که باید طی بشه رو انجام دادم، اما موقعی که کلاینت میخواد یه صفحه وب رو باز کنه (قبل از لوگین شدن) آدرس صفحه تغییر میکنه به مثلا : http://greenstar/.....%www.yahoo.com اما صفحه ی مربوط به وارد کردن Username/Password باز نمیشه . همین تنظیمات و همین مدل کانفیگ رو روی RouterOS انجام دادم، جواب گرفتم اما نمیدونم آیا روی RouterBoard تفاوتی وجود داره یا خیر ؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #277 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,444 Thanks: 21 Thanked 423 Times in 319 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | تفاوتی که نداره فقط ورژن ها متفاوت هست با 450 هات اسپات رو تست نگرفتم اما با ppp بدون مشکلی nttac کار می کنه __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| | #278 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,867 Thanks: 327 Thanked 475 Times in 369 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | فعلا اکانتینگ رو نمیخوام، فقط دارم روی خود هات اسپات کار میکنم، نمیدونم چرا اون صفحه وب رو باز نمیکنه، .... ؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #280 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,444 Thanks: 21 Thanked 423 Times in 319 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | می تونی کانفیگ هات اسپات رو بگذاری؟ جایی اشتباه کردی والا هات اسپات روی 450 بدون مشکل کار می کنه __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| تبلیغات |
| | #281 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,867 Thanks: 327 Thanked 475 Times in 369 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | هر کاری کردم نشد !؟ ببینید شاید جایی من اشتباه میکنم : اول میام به دو تا کارت شبکه یک و دو دو آدرس میدم . کارت شبکه اول Valid IP به همراه Gateway که بتونه دسترسی به اینترنت داشته باشه . کارت شبکه دوم Invalid IP برای شبکه داخلی (192.168.0.1) - قسمت بخصوصی در این تنظیمات ندیدم. بطور کلی از بابت تنظیمات این قسمت مطمئنم. بعد از این میام سراغ قسمت DNS . در قسمت Settings دو DNS سرور که یکی داخلی خودم 85.185.143.251 و دومی خارجی 192.9.9.3 هست رو وارد میکنم . حالا روی قسمت + کلیک میکنم . یک نام دلخواه مثل Green وارد میکنم . در قسمت آدرس، آدرس کارت شبکه دوم سیستم 192.168.0.1 رو وارد میکنم. (فکر میکنم بخشی از مشکل مربوط به همینجا باشه) خوب، حالا قسمت DHCP Server رو باز میکنم؛ روی DHCP Setup کلیک میکنم و کارت شبکه دوم رو برای سرویس DHCP انتخاب میکنم . قسمت بعدی که مربوط به DHCP Space هست رو بدون تغییر به صورت 192.168.0.0/24 رها کرده و Next میکنم؛ GateWay رو 192.168.0.1 که بصورت پیش فرض هم تعریف شده، تعیین کرده و ادامه میدهم. قسمت Adresses to give out رو هم به همچنین ( 192.168.0.2-192.168.0.254 ) و ادامه ... در قسمت DNS Servers خود سیستم هر دو DNS ای که در قسمت DNS در بخش Settings وارد کرده بودم را تشخیص داده (85.185.143.251 - 192.9.9.3) و در این قسمت آورده است. قسمت Lease time را به 12 ساعت تغییر داده و ادامه میدهم و بعد هم تمام. حالا میام سراغ قسمت Hotspot دکمه ی Hotspot Setup رو کلیک میکنم، کارت شبکه دوم رو برای راه اندازی انتخاب و ادامه میدهم. آدرس کارت شبکه داخلی نمایش داده شده و باکس Masquerade Network هم فعال میباشد، بدون هیچ تغییری ادامه میدهم قسمت Address pool of network را نیز بدون تغییر (192.168.0.2-192.168.0.254) ادامه میدهم در قسمت Select Certificate گزینه None را انتخاب و ادامه میدهم قسمت IP Address of smtp Server را بصورت پیشفرض بصورت 0.0.0.0 ادامه میدهم مجددا دو DNS Server قبلی را نمایش داده و بدون تغییر ادامه میدهم در قسمت بعدی DNS Name خواسته که شده، که مقدار Green را که در بخش DNS وارد کرده بودم نمایش میدهد و ادامه... و بعد از آن HOTSPOT تمام... اما روی کلاینت خبری نیست !؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #282 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | اون green برای چیه؟ __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #283 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,444 Thanks: 21 Thanked 423 Times in 319 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | اشتباهاْ به جای دومین هات اسپات این رو نوشته بودند __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| | M-r-r (2008-10-18) |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| Install Active Directory | sinaeslami | Windows Server Family -ا- | 38 | 2008-11-15 08:08 AM |
| اخبار مرتبط با سیستم سیسکو | esfandiyar2002 | Cisco Systems -ا- | 30 | 2006-01-24 10:30 PM |
| آشنايي با ISA Server 2004 | M-r-r | Microsoft ISA Server -ا- | 11 | 2005-12-01 08:42 PM |
| ایجاد و نصب نرم افزارها از کدهای منبع | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-20 02:07 AM |
| مدیریت متمرکز کافی نت | herus_deus | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-05-18 03:41 PM |