نمایش نتایج: از شماره 1 تا 13 از مجموع 13
سپاس ها 10سپاس
  • 1 توسط paravand20
  • 1 توسط greatcyrus
  • 4 توسط aliafzalan
  • 1 توسط alisc
  • 3 توسط saeednet66

موضوع: ip نگرفتن سیستم ها از سویچ های سیسکو

  
  1. #1
    نام حقيقي: سعید

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    کرج
    نوشته
    39
    سپاسگزاری شده
    3
    سپاسگزاری کرده
    33

    ip نگرفتن سیستم ها از سویچ های سیسکو

    با سلام
    تعدادی از سیستم های ما از سویچ های سیسکو آی پی نمیگیرند،وقتی که دستی هم آی پی میدم
    سرور رو پینگ نمیکنم.وقتی روی اتوماتیک هم ست میکنم یه علامت زرد رنگ تعجب روی کارت شبکه ظاهر میشه و آی پی default کارت شبکه رو
    میگیره، قبلا روی سویچ های سیسکو port security رو اعمال کرده بودیم ولی الان غ فعال هستند.



    موضوعات مشابه:





  2. #2
    نام حقيقي: kaRim ParaVand

    عضو ویژه شناسه تصویری paravand20
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    محل سکونت
    Busher
    نوشته
    1,324
    سپاسگزاری شده
    1226
    سپاسگزاری کرده
    785
    نوشته های وبلاگ
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeednet66 نمایش پست ها
    با سلام
    تعدادی از سیستم های ما از سویچ های سیسکو آی پی نمیگیرند،وقتی که دستی هم آی پی میدم
    سرور رو پینگ نمیکنم.وقتی روی اتوماتیک هم ست میکنم یه علامت زرد رنگ تعجب روی کارت شبکه ظاهر میشه و آی پی default کارت شبکه رو
    میگیره، قبلا روی سویچ های سیسکو port security رو اعمال کرده بودیم ولی الان غ فعال هستند.
    lمطمن هستید در پوول مشکلی نیست و رنج ای پی کافی می باشد
    استاستوس پورت و استاتوس پورت سکیورتی پورت که ای پی نمی گیرد را بزارید



  3. #3
    نام حقيقي: Saeed

    عضو عادی شناسه تصویری greatcyrus
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    2,662
    سپاسگزاری شده
    930
    سپاسگزاری کرده
    1248
    نوشته های وبلاگ
    3
    این تعدادی که میگید همشون تو یه سوییچ هستند؟
    همشون تو یه وی لن هستن ؟

    اونی که ip نمیگیره بزن به اینترفیس اونی که ip میگیره ببین ip میگیره یا نه



  4. #4
    نام حقيقي: سعید

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    کرج
    نوشته
    39
    سپاسگزاری شده
    3
    سپاسگزاری کرده
    33
    سلام
    تو یک سویچ هستن،تو یک vlan و دو تا پورت دیگه زدم از یکی ip گرفت و از اون یکی ip نگرفت

    - - - ادامه - - -

    نقل قول نوشته اصلی توسط paravand20 نمایش پست ها
    lمطمن هستید در پوول مشکلی نیست و رنج ای پی کافی می باشد
    استاستوس پورت و استاتوس پورت سکیورتی پورت که ای پی نمی گیرد را بزارید
    سلام
    بله کافی هست


    ویرایش توسط saeednet66 : 2013-11-06 در ساعت 09:42 PM

  5. #5
    نام حقيقي: kaRim ParaVand

    عضو ویژه شناسه تصویری paravand20
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    محل سکونت
    Busher
    نوشته
    1,324
    سپاسگزاری شده
    1226
    سپاسگزاری کرده
    785
    نوشته های وبلاگ
    1
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeednet66 نمایش پست ها
    سلام
    تو یک سویچ هستن،تو یک vlan و دو تا پورت دیگه زدم از یکی ip گرفت و از اون یکی ip نگرفت

    - - - ادامه - - -


    سلام
    بله کافی هست
    پس لطفا استاسوس پورت رو بزار تا بهتر بشه دلیل رو فهمید


    saeednet66 سپاسگزاری کرده است.

  6. #6
    نام حقيقي: Saeed

    عضو عادی شناسه تصویری greatcyrus
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    2,662
    سپاسگزاری شده
    930
    سپاسگزاری کرده
    1248
    نوشته های وبلاگ
    3
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeednet66 نمایش پست ها
    تو یک سویچ هستن،تو یک vlan و دو تا پورت دیگه زدم از یکی ip گرفت و از اون یکی ip نگرفت
    برو تو سوییچ زیر همون اینترفیس که میزنی آی پی نمیگیری show بگیر نتیجه شو بذار انجا ...


    saeednet66 سپاسگزاری کرده است.





  7. #7
    نام حقيقي: سعید

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    کرج
    نوشته
    39
    سپاسگزاری شده
    3
    سپاسگزاری کرده
    33
    سلام
    با استفاده از چه دستوری استاتوس رو مشخص کنم؟از show ip interface breif استفاده کردم که پورت Up بوذ
    اگر دستور دیگه هست لطفا بگید تا استفاده کنم.
    با تشکر


    ویرایش توسط saeednet66 : 2013-11-07 در ساعت 12:48 PM

  8. #8
    نام حقيقي: بهرام

    عضو عادی شناسه تصویری b3hrad
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    202
    سپاسگزاری شده
    185
    سپاسگزاری کرده
    73
    مثلا واسه اینترفیس fa0/1 دستور زیر رو وارد کن

    show run interface fastethernet 0/1

    یا یه show run کلی بگیر بذار اینجا



  9. #9
    نام حقيقي: Saeed

    عضو عادی شناسه تصویری greatcyrus
    تاریخ عضویت
    Jan 2010
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    2,662
    سپاسگزاری شده
    930
    سپاسگزاری کرده
    1248
    نوشته های وبلاگ
    3
    show interfaces fastEthernet 0/1
    show interfaces fastEthernet 0/1 switchport



  10. #10
    نام حقيقي: Ali Afzalan

    مدیر بخش Cisco شناسه تصویری aliafzalan
    تاریخ عضویت
    Apr 2009
    محل سکونت
    Tehran
    نوشته
    2,086
    سپاسگزاری شده
    2556
    سپاسگزاری کرده
    2059
    سلام
    از اونجایی که قبلا روی سوییچ Port Security اجرا کردید پس به احتمال زیاد MAC سیستم شما روی یک پورت دیگه سوییچ learn شده است.
    برید توی کانفیگ سوییچ و هر چی دستور switchport port-security mac-address روی پورتها هست را پاک کنید.



    EVERAL، alisc، paravand20 و 1 نفر دیگر سپاسگزاری کرده‌اند.

  11. #11
    نام حقيقي: سعید

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    کرج
    نوشته
    39
    سپاسگزاری شده
    3
    سپاسگزاری کرده
    33
    نقل قول نوشته اصلی توسط aliafzalan نمایش پست ها
    سلام
    از اونجایی که قبلا روی سوییچ Port Security اجرا کردید پس به احتمال زیاد MAC سیستم شما روی یک پورت دیگه سوییچ learn شده است.
    برید توی کانفیگ سوییچ و هر چی دستور switchport port-security mac-address روی پورتها هست را پاک کنید.
    با سلام و تشکر
    من هم no swich port scyrity mac address رو زدم هم clear portsecurity stickyinterface gigabayteethernet 1/0 رو ولی باز هم ip نگرفت،ایا باید بیشتر صبر میکردم؟



  12. #12
    نام حقيقي: علی شفائی

    عضو عادی شناسه تصویری alisc
    تاریخ عضویت
    Sep 2010
    محل سکونت
    شهریار
    نوشته
    1,812
    سپاسگزاری شده
    1651
    سپاسگزاری کرده
    2002
    نقل قول نوشته اصلی توسط saeednet66 نمایش پست ها
    با سلام و تشکر
    من هم no swich port scyrity mac address رو زدم هم clear portsecurity stickyinterface gigabayteethernet 1/0 رو ولی باز هم ip نگرفت،ایا باید بیشتر صبر میکردم؟
    دوست عزیز شاید violation پورت رو به حالت shutdown برده ؟ پورت آپ هست ؟

    این دستورات رو بزنید و خروجی رو قرار بدید :
    کد:
    do show port-security
    کد:
    do show port-security address
    کد:
    do show port-security interface gigabayteethernet 1/0
    - - - ادامه - - -

    یک بار هم پورت رو shutdown کنید و دوباره no shutdown کنید ببینید درست میشه ؟


    ویرایش توسط alisc : 2013-11-08 در ساعت 06:55 PM
    saeednet66 سپاسگزاری کرده است.





  13. #13
    نام حقيقي: سعید

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jul 2013
    محل سکونت
    کرج
    نوشته
    39
    سپاسگزاری شده
    3
    سپاسگزاری کرده
    33
    با سلام خدمت همه دوستان
    درست شد.اول از دستورات clear mac address-table dynamic و clear arp-cache استفاده کردم و بعد از آن keystone رو که بهش شک داشتم عوض کردم،درست شد.
    با تشکر از همه دوستان که کمک کردند


    greatcyrus، alisc و paravand20 سپاسگزاری کرده‌اند.

کلمات کلیدی در جستجوها:

آی پی نگرفتن سیستم

سیستم آپی پی نمیگیرد

آی پی نگرفتن در شبکه

دستور clear mac address-table در سیسکو

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •