![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #32 (permalink) |
| Registered User Join Date: Nov 2005 Location: TEHRAN نوشته ها: 35 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوستان اگر جدی جدی برنامه درست کار میکنه هوای منم داشته باشیدو برام بفرستید ممنون __________________ حمید سعادت 09121123435 [email]Saadat@Merkid.ir[/email] |
| |
| | #33 (permalink) |
| Registered User Join Date: Nov 2005 نوشته ها: 146 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | آقا مسعود دو تا سوال: اول اینکه با اون کابل پرینتر مذکور ( و احتمالآً نسخه نرم افزار شما) ، داستان محدودیت تعداد پورت ها از چه قرار است؟ به عبارت دیگه الان شما با محدودیت چند پو.رته مواجهید؟ 16تا 32 تا یا اصلاً محدودیت ندارید؟ و دوم اینکه خلاصه قیمت چند؟ ممنون __________________ آنکه پرنده نیست نباید در پرتگاهها آشیانه بسازد. Saeed (eMAIL: TAYSAY_MUTLU at YAHOO) |
| |
| | #34 (permalink) |
| (مسعود یارمحمدی) Registered User Join Date: Dec 2004 Location: IRAN نوشته ها: 836 Thanks: 69 Thanked 75 Times in 31 Posts Groans: 9 Groaned at 4 Times in 2 Posts | نسخه ای که من خریداری کردم محدودیت پورت نداره. __________________ مسعود یارمحمدی info [at] persianwhois [dot] com I want to play a game |
| |
| | #35 (permalink) |
| (tolouee) Registered User Join Date: Jun 2005 Location: iran نوشته ها: 152 Thanks: 0 Thanked 3 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | اقا جون منم دوست دارم . تست شده یا نشده خواهانیم بزار نصب بشه بقیه اش رو جور می کنیم تا دوران باشه انتی تک رو اینقدر گرون نفروشه البته من فقط برای تست کردن و مقایسه با انچه که دارم می خواهم وگرنه خدای نکرده خواستار دزدیدن زحمات دیگران نیستم آخرین ویرایش توسط toloue در 2005-12-01 ساعت 01:05 PM. |
| |
| تبلیغات |
| | #36 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | آقا مسعود منتظر باشیم یا نه ؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| |
| | #40 (permalink) |
| Registered User Join Date: Nov 2006 نوشته ها: 28 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | aya system roshan bodah va shoma in karo kardid va hich moshkali nabodah age restart kardi va dobarh kar mekonah khobah vagrna ya back uP az noa configouri ka bari system va BIOS va WINDOWS kardi baramon list kon khodat baht tar medooni har ki ya joor windows CONFIG mekonah __________________ \\\-/// [[[]]] |||-||| \\\-/// |
| |
| | #42 (permalink) |
| Registered User Join Date: Apr 2006 نوشته ها: 29 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | داستان منتفی شد ؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ kamyar_m1459@yahoo.com |
| |
| تبلیغات |
| | #44 (permalink) |
| (Keyvan Ghadimi) Registered User Join Date: Dec 2003 Location: iran-Tehran نوشته ها: 324 Thanks: 8 Thanked 11 Times in 8 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | البته یه نکته ای هست اونم این که ISPUtill مفتش گرونه ![]() من سیب و IBS و به 100 تا ISPUtill نمی دم __________________ Keyvan Ghadimi www.IranNetworking.com یه راه نشناخته یه عمره دیگه درپیش |
| |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| ISPUtil Lan accounting | Dotnet | Accounting -ا- | 0 | 2005-08-15 05:41 PM |
| یه مشکل در رابطه با isputil | mba2431 | Accounting -ا- | 3 | 2005-05-10 06:11 PM |
| درخواست كمك در مورد isputil | sahar24 | Accounting -ا- | 7 | 2005-04-11 04:14 PM |
| Password ISPUtil | sinaeslami | Accounting -ا- | 3 | 2004-12-30 09:26 PM |
| قفل يا كرك برنامه Cisco Works 6.0 | saeed_si | Cisco Systems -ا- | 9 | 2004-06-25 07:57 PM |