![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #16 (permalink) |
| (مسعود یارمحمدی) Registered User Join Date: Dec 2004 Location: IRAN نوشته ها: 836 Thanks: 69 Thanked 75 Times in 31 Posts Groans: 9 Groaned at 4 Times in 2 Posts | آقاي حكيمي مطمئن هستم كه ميگم. ديگه فرق بين Rainbow و كابل پرينتر رو ندونم كه ... دوران هم كه خيلي بد پا تلفن جوابم رو داد. حالا مي دونم با اين ضعف چه كار كنم تا حالشون رو جا بيارم. در ضمن از روي اون كابل چند تا درست كردم و سيمش رو هم از داخل بريدم شده دقيقاً مثل Rainbow. جون ميده الآن نرم افزار رو تو پاچه كني ... يك هفته جاي قفل يكيش رو بستم دريغ از يك مشكل. همه چيز رديف كار مي كنه. __________________ مسعود یارمحمدی info [at] persianwhois [dot] com I want to play a game |
| |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #17 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,852 Thanks: 74 Thanked 141 Times in 110 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | همین کارا رو می کنی که روترت قات می زنه دیگه راستی خودم اولین مشتریت هستم. جدی می گم ها... __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| |
| | #18 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: brujerd نوشته ها: 142 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | منم میخام فقت باهامون خوب خساب کنی ![]() __________________ ذكات علم آموختن آن است. هركس كه بر خدا توكل كند خدا او را كفايت ميكند به درستي كه خدا بر همه چيز توانا ست. mhaaa121@yahoo.com info@NHZ.ir www.NHZ.ir |
| |
| | #20 (permalink) |
| Registered User Join Date: Aug 2004 Location: Monitor نوشته ها: 654 Thanks: 62 Thanked 17 Times in 14 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | مهم نیست که کابل از دستشون در رفته یا نرم افزار . مهم اینه که بدون مشکل کار می کنه و ایشون می تونه اونو هم بفروشه و هم ازشون ( زبانم لال) باج بخواد. __________________ نمیشه امضا نداشته باشم؟ javasava100@yahoo.com |
| |
| | #21 (permalink) |
| (مسعود یارمحمدی) Registered User Join Date: Dec 2004 Location: IRAN نوشته ها: 836 Thanks: 69 Thanked 75 Times in 31 Posts Groans: 9 Groaned at 4 Times in 2 Posts | قیمیت بذارید ![]() __________________ مسعود یارمحمدی info [at] persianwhois [dot] com I want to play a game |
| |
| تبلیغات |
| | #22 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: brujerd نوشته ها: 142 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | بابا بالا غیرتا قیمت منصفانه بذارین تازه ختی المقدور چکی هم کار کنین انشاالله که خدا اجرتون بده ![]() __________________ ذكات علم آموختن آن است. هركس كه بر خدا توكل كند خدا او را كفايت ميكند به درستي كه خدا بر همه چيز توانا ست. mhaaa121@yahoo.com info@NHZ.ir www.NHZ.ir |
| |
| | #23 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 143 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوستان مجستیک راست میگه خداییش اگه قیمت عادلانه بزارید خریداریم اونم به تعداد ولی اگه اینجور باشه 1 اتفاق خوب افتاده برای اولین بار __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| |
| | #24 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | مسعود جان یه کپی از برنامه رو میتونی بفرستی ؟ قفل دو سه تایی دارم فعلا‘ . . . __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| |
| | #25 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,852 Thanks: 74 Thanked 141 Times in 110 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | منم فعلا یکی دو تا قفل خوب دارم.(از نوع پرینترهای لیزری) ![]() اگه نرم افزارش رو بفرستی عمری ما رو مدیون خودت کردی. __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| |
| | #26 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | آقا فکر باشیم یا نه ؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| |
| | #28 (permalink) |
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Teh,Bu نوشته ها: 25 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام . نرم افزار ISPUTIL بدون قفل نصب میشه و بدون قفل هم اجرا میشه .فرقش این هست که اگه قفل رو نذارید Engine درست کار نمیکنه و مثلا از اعتبار user کم نمیشه و در واقع عمل accounting انجام نمی شه . شما مطمئنید که accounting درست داره انجام می شه ؟ اعتبارها بدون هیچ مشکلی داره پی گیری می شه ؟ با تشکر __________________ Email : [email="Ciscosystems.ccie@Gmail.com"]Ciscosystems.ccie@Gmail.com[/email] |
| |
| تبلیغات |
| | #29 (permalink) | |
| (مسعود یارمحمدی) Registered User Join Date: Dec 2004 Location: IRAN نوشته ها: 836 Thanks: 69 Thanked 75 Times in 31 Posts Groans: 9 Groaned at 4 Times in 2 Posts | نقل قول:
این موضوع هم که شما فرمودید که Engine درست کار نمیکنه، تا الآن مشکلی دیده نشده. اما با این حال، دوستان اجازه بدید یک هفته دیگر تست کنم و نرم افزار رو تحت کنترل دقیق قرار دهم ببینم چه اتفاقی میفته. خبرش رو همین جا اعلام می کنم. __________________ مسعود یارمحمدی info [at] persianwhois [dot] com I want to play a game | |
| |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| ISPUtil Lan accounting | Dotnet | Accounting -ا- | 0 | 2005-08-15 05:41 PM |
| یه مشکل در رابطه با isputil | mba2431 | Accounting -ا- | 3 | 2005-05-10 06:11 PM |
| درخواست كمك در مورد isputil | sahar24 | Accounting -ا- | 7 | 2005-04-11 04:14 PM |
| Password ISPUtil | sinaeslami | Accounting -ا- | 3 | 2004-12-30 09:26 PM |
| قفل يا كرك برنامه Cisco Works 6.0 | saeed_si | Cisco Systems -ا- | 9 | 2004-06-25 07:57 PM |