![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (مسعود یارمحمدی) Registered User Join Date: Dec 2004 Location: IRAN نوشته ها: 836 Thanks: 69 Thanked 75 Times in 31 Posts Groans: 9 Groaned at 4 Times in 2 Posts | قفل ISPUtil دوستان سلام: امروز اتفاق عجيبي برام افتاد. قفل Rainbow نرم افزار ISPUtil رو باز كردم و به جاي اون كابل پرينتر رو وصل كردم. مي دونيد چي شد؟ نرم افزار هيچ مشكلي براش ايجاد نشد و به كارش ادامه داد. فكر كردم شايد اين اتفاق شانسي بوده. رفتم روي يه سيستم ديگه و سي دي رو گذاشتم و به جاي قفل سخت افزاري rainbow، كابل پرينتر رو گذاشتم و شروع به نصب كردم. نرم افزار بدون هيچ مشكي نصب شد و با كابل پرينتر به كارش داره ادامه ميده. مي خوام بدونم دوستان ديگر هم قفلشون اينقدر ... !!! __________________ مسعود یارمحمدی info [at] persianwhois [dot] com I want to play a game |
| |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| Registered User Join Date: Aug 2005 Location: KARAJ- TEHRAN-IRAN نوشته ها: 43 Thanks: 5 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام میشه برام بفرستی منم تست کنم ؟ ممنون __________________ امیر سهیب قنداقیان pars_king@yahoo.com pars_kings@hotmail.com ICQ= 148666606 |
| |
| | #3 (permalink) |
| (سام قراچه) Registered User Join Date: Aug 2005 Location: ایران - خوزستان نوشته ها: 435 Thanks: 21 Thanked 4 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | عجیبه ؟ __________________ ...:: Hey You , Would You help me to carry the stone ::... ...:: Open your heart, i m coming home ::... |
| |
| | #4 (permalink) | |
| (مسعود یارمحمدی) Registered User Join Date: Dec 2004 Location: IRAN نوشته ها: 836 Thanks: 69 Thanked 75 Times in 31 Posts Groans: 9 Groaned at 4 Times in 2 Posts | نقل قول:
من کلی بابت نرم افزارهای شرکت دوران پول دادم. اگر می دونستم اینطوریه __________________ مسعود یارمحمدی info [at] persianwhois [dot] com I want to play a game | |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Iran,Mazandaran,chalous نوشته ها: 310 Thanks: 0 Thanked 36 Times in 25 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
__________________ سينا اسلامي Yahoo ID & Email : sina20022006[AT]yahoo[DOT]com | |
| |
| | #6 (permalink) |
| (سام قراچه) Registered User Join Date: Aug 2005 Location: ایران - خوزستان نوشته ها: 435 Thanks: 21 Thanked 4 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | از چه ورژنی استفاده می کنی ؟ __________________ ...:: Hey You , Would You help me to carry the stone ::... ...:: Open your heart, i m coming home ::... |
| |
| | #7 (permalink) |
| (Saman Nasrollahi) مدیر بخش Linux Join Date: Feb 2004 Location: Iran_Kurdistan نوشته ها: 583 Thanks: 3 Thanked 33 Times in 18 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | واقعا جای تعجب داره ؟!! چو ن تا جایی که من شنیدم خیلی روی این قفل سخت افزاری حساس و مطمئن هستند! __________________ Saman Saman _nn2000 (at) yahoo (.) com |
| |
| تبلیغات |
| | #8 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,852 Thanks: 74 Thanked 141 Times in 110 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | آقا اون کابل پرینتر رو چند می فروشی؟ ![]() من تا حالا با ISPUtil کار نکردم. حجمش چقدره؟ می شه نرمافزارش رو پیدا کرد. ما هم یه تست بزنیم شاید جواب داد؟ مفت باشه ISPUtil باشه. __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| |
| | #9 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | والله منم مدت ها قبل از یکی از دوستان خواستم برنامه ای که باهاش کار میکنه رو با قفل سخت افزاریش که به پورت LPT وصل میشه برام بفرسته . لا کمک یکی از دوستان که در رشته ی الکترونیک تبحر داشت خیلی راحت با دوتا خازن و مقاومت کار قفل راه افتاد . . . این قفل هم کلش سه چهار تا مقاومت و اینجور چیزاس . . . و جعل و کپی کردنش کار شاقی نیست . . . حالا میفرمایین با کابل پرینتر کار میکنه . . . ؟ این یه مورد دیگه خدای جعل کردنه ! __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| |
| | #10 (permalink) |
| (مسعود یارمحمدی) Registered User Join Date: Dec 2004 Location: IRAN نوشته ها: 836 Thanks: 69 Thanked 75 Times in 31 Posts Groans: 9 Groaned at 4 Times in 2 Posts | من ار ورژن 3.32 استفاده می کنم. حیف اون همه پول که دادم ( __________________ مسعود یارمحمدی info [at] persianwhois [dot] com I want to play a game |
| |
| | #12 (permalink) |
| (مسعود یارمحمدی) Registered User Join Date: Dec 2004 Location: IRAN نوشته ها: 836 Thanks: 69 Thanked 75 Times in 31 Posts Groans: 9 Groaned at 4 Times in 2 Posts | بله کابل کاملاً معمولی. می خوام با دوران تماس بگیرم و قضیه رو براشون بگم. این که نشد وضع !!! __________________ مسعود یارمحمدی info [at] persianwhois [dot] com I want to play a game |
| |
| | #13 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,852 Thanks: 74 Thanked 141 Times in 110 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | آقا لقمه مفت رو از دهن ما نگیر. ![]() __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| |
| | #14 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Iran,Mazandaran,chalous نوشته ها: 310 Thanks: 0 Thanked 36 Times in 25 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
__________________ سينا اسلامي Yahoo ID & Email : sina20022006[AT]yahoo[DOT]com | |
| |
| تبلیغات |
| | #15 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | چنین چیزی ممکن نیست. مطمئن باشید اشتباه می کنید! داده پردازان دوران قفل های Rainbow را از شرکت گام الکترونیک به عنوان وارد کننده محصولات شرکت Rainbow تهیه می کند. http://www.gamelectronics.com/rainbow.htm شاید با ساختار این قفل ها آشنایی نداشته باشید ولی من در مورد آن بسیار تحقیق کرده ام و به طور کامل با ساختار آن و نحوه Programming آن آشنایی دارم و به شما اطمینان می دهم از نظر امنیت در بین قفل های سخت افزاری رده بسیار بالایی دارد. تنها قفل HASP است که می تواند با آن برابری کند. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| ISPUtil Lan accounting | Dotnet | Accounting -ا- | 0 | 2005-08-15 05:41 PM |
| یه مشکل در رابطه با isputil | mba2431 | Accounting -ا- | 3 | 2005-05-10 06:11 PM |
| درخواست كمك در مورد isputil | sahar24 | Accounting -ا- | 7 | 2005-04-11 04:14 PM |
| Password ISPUtil | sinaeslami | Accounting -ا- | 3 | 2004-12-30 09:26 PM |
| قفل يا كرك برنامه Cisco Works 6.0 | saeed_si | Cisco Systems -ا- | 9 | 2004-06-25 07:57 PM |