![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (Roya Karim Zadeh) Registered User Join Date: Jun 2008 نوشته ها: 39 Thanks: 0 Thanked 4 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | با سلام من يكي دو هفته است وارد اين فوروم شدم . و با استقبال بي نظير اساتيد و بزرگان اين بازار در مورد مباحث مختلف برخوردم . من تا الان در خيلي از تالار ها بازارها و ... عضو بودم ولي تا الان همچين بازاري نديدم . نظر شما در اين رابطه چيه ؟ واقعاً ار ته دل چرا Persian Networks را انتخاب كرديد ؟ و تا كي ميخواين ادامه بدين ؟ من باشخصه Persian Network شده Hopme Page ام . شما رو نميدونم . __________________ از لقمان پرسیدند: بدترین جهل چیست؟ گفت: ندانی که ندانی ....... |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (m e h d i) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: IraN - KermaN - SIRJAN نوشته ها: 118 Thanks: 0 Thanked 16 Times in 13 Posts Groans: 0 Groaned at 5 Times in 4 Posts | من به شخصه چون در کنار اساتید بزرگ به بحث و تبادل نظر می پردازم پرشین نت ورک رو انتخاب کردم ! دلیل بعدیش هم اینه خیلی از مشکلاتم اینجا حل شده و یه چندتا نرم افزار کاربردی واسه کارم ازینجا در آوردم ! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (Roya Karim Zadeh) Registered User Join Date: Jun 2008 نوشته ها: 39 Thanks: 0 Thanked 4 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | مهم هدفه ديگه مگه نه ؟ آقا مهدي هدف شما اگه اشتباه نكنم در واقع 2 كلمه است : بحث ، تبادل نظر درسته ؟ __________________ از لقمان پرسیدند: بدترین جهل چیست؟ گفت: ندانی که ندانی ....... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (m e h d i) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: IraN - KermaN - SIRJAN نوشته ها: 118 Thanks: 0 Thanked 16 Times in 13 Posts Groans: 0 Groaned at 5 Times in 4 Posts | آره دقیقا ! البته استفاده از تجارب دیگران هم هست که همه اینا در راه پیشبرد و پیشرفت علم فناوری ایران زمین هست ! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (Roya Karim Zadeh) Registered User Join Date: Jun 2008 نوشته ها: 39 Thanks: 0 Thanked 4 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | كار آقا مهدي درست .... بقيه اساتيد و همكاران گرامي پس چي ؟ نظري نداريد ؟ __________________ از لقمان پرسیدند: بدترین جهل چیست؟ گفت: ندانی که ندانی ....... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (Peyman Yousefi) Registered User Join Date: Oct 2005 Location: ABHAR نوشته ها: 1,604 Thanks: 13 Thanked 81 Times in 65 Posts Groans: 0 Groaned at 4 Times in 4 Posts | منم با بکس بحث میکنم حال مبده ![]() __________________ لحظه ای پاک بزرگ دل به دریا زد و رفت Metal_S2004@Yahoo.CoM |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (میثم پورهاشمی) مدیر بخش ISA Server Join Date: Oct 2004 Location: Khozestan نوشته ها: 458 Thanks: 189 Thanked 109 Times in 70 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 2 Posts | من هم دوست دارم در کنار دوستان باشم تا شاید بتونم از اطلاعات استادان و حرفه ای های این تکنولوژی استفاده کنم __________________ با نام حق امضاً می کنم که نام خدا بالاترین نام هاست |
| | |
| تبلیغات |
| | #9 (permalink) |
| (( حسن رئیسی )) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: تهران-ایران نوشته ها: 432 Thanks: 5 Thanked 129 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 3 Times in 3 Posts | سلام دوستان خوب نمیدانم چی بگم ولی همانطور که بقیه دوستان گفتند بیشتر حل مشکلات و کمک به دوستان است و مهتر از همه عشق به شبکه داشتن است __________________ هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ، آرزوی دیگران است؟! جک لندن http://www.raeissi.ir |
| | |
| | #10 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,852 Thanks: 74 Thanked 141 Times in 110 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | ولا فکر میکنم همه ما مدیون بنیان گذاران انجمن هستیم حتی اگه یک کلمه از این انجمن یاد گرفته باشیم. و فکر میکنم همه ما معنای مشاوره ، همکاری ، تبادل اطلاعات ، آموزش و در یک کلام *****زکات العلم نشرها***** رو فهمیدیم __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
| | #11 (permalink) |
| (Roya Karim Zadeh) Registered User Join Date: Jun 2008 نوشته ها: 39 Thanks: 0 Thanked 4 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | آقا هاشم گل گفتي ... ولي من تعجب كردم ... تا الان كه من باز كردم تعداد بازديد ها 44 تا بود و پست ها 10 تا يعني كمتر از يك چهارم بازديد ها . چرا بايد اينطوري باشه .من كه نميدونم ؟ __________________ از لقمان پرسیدند: بدترین جهل چیست؟ گفت: ندانی که ندانی ....... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | من خودم یکی از همون 30 تا بودم. دلیلی نداره همه به همه تاپیکها جواب بدن. منم برای یاد گرفتن و یاد دادن عضو شدم اینجا ولی الان دوستای زیادی دارم که بیشتر به خاطر اونها میام. فکر میکنم با 90% عضو های ثابت رابطه دوستی دارم. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #13 (permalink) |
| (Nasehi) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Iran نوشته ها: 40 Thanks: 19 Thanked 9 Times in 7 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | من موقعی که عفو این فروم شدم ، تنها خانمی بودم که توی منطقه خودمون کارم در زمینه network بود ، به خاطر علاقه به نتورک و تبادل دانستنیها بود که به اینجا اومدم ، اما الان اون کار رو رها کردم و دیگه کار نتورک انجام نمیدم... اما هنوز Persiannetwoks توی favorites من هست. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| (میثم پورهاشمی) مدیر بخش ISA Server Join Date: Oct 2004 Location: Khozestan نوشته ها: 458 Thanks: 189 Thanked 109 Times in 70 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 2 Posts | من با حرف جناب غرقی عزیز موافقم خوب بعضی ها فقط خواننده انجمن هستند - بعضی ها سعی می کنند تو مباحث شرکت داشته باشند و بعضی ها هم سعی می کنند در حد توان به راهنمایی دوستان وهمکاران به پردازند بعضی ها فروشنده و بعضی ها خریدارند . و خلاصه از همه جور همکارن و اعضاء در این انجمن هستند اگه انجمن اینطوری نباشه اصولاً معنی نداره __________________ با نام حق امضاً می کنم که نام خدا بالاترین نام هاست |
| | |
| تبلیغات |
| | #15 (permalink) | |
| (علی ابوالحلاج) Registered User Join Date: Mar 2003 Location: در پهنه وب نوشته ها: 130 Thanks: 14 Thanked 10 Times in 8 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | نقل قول:
![]() من یادم نمیاد چرا عضو شدم. ولی الان از اینکه عضوی از این خانواده بزرگ هستم، خیلی به خودم می بالم. __________________ ( ) | | | |) ----- There Is No Security In This Crazy World | |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| نصب ویندوز از راه دور | shnov | بحث و تبادل نظر پيرامون مقالات -ا- | 17 | 2008-06-23 10:01 AM |
| You Need to Create a Split DNS! | ben611b | Microsoft ISA Server -ا- | 0 | 2006-09-09 02:49 AM |
| رنج IP هاي موجود در ايران | subzero_icecity | مباحث عمومی -|- | 12 | 2006-07-13 10:18 AM |
| لیست IP های ایران | iranexplorer.net | مباحث عمومی شبکه -ا- | 54 | 2004-04-14 10:24 AM |