![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (Roya Karim Zadeh) Registered User Join Date: Jun 2008 نوشته ها: 39 Thanks: 0 Thanked 4 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | خوب بچه ها فكر كنم ما يه جورايي تا الان به اين انجمن مديونيم ... انچنان كاري هم كه از دستمان بر نمياد تا واسه اين انجمن بكنيم ... تنها كاري كه من به نظرم رسيد اينه كه قدر داني بكنيم از موسس انجمن ، مدير انجمنها ، دوستان نزديك و .... پس يه خواهش هر كس وارد اين تايپيك شد حتماً قدرداني كنه از دوستانش و .... لطفاً با ذكر نام باشه تا دوستانتون ببينند و بدونند .... اگه هم كه ايده بدي هست دوستان و اساتيد ميتونن اين تايپيك رو پاك كنند ... بازم ممنونمو متشكر ..... ر - ك - ز __________________ از لقمان پرسیدند: بدترین جهل چیست؟ گفت: ندانی که ندانی ....... |
| | |
| | blacktiger (2008-07-28) |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (Roya Karim Zadeh) Registered User Join Date: Jun 2008 نوشته ها: 39 Thanks: 0 Thanked 4 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | خودم شروع ميكنم .... من به نوبه خودم از موسس و بنيانگزار اين انجمن (Persian Networks) كمال قدرداني و تشكر را دارم كه باعث شدن ما الان اينجا در كنار هم و با هم خارج از بحث و گفتگو يك خانواده باشيم دوست عزيز ممنونم . و از دوست عزيزم آقاي غرقي خيلي ممنونم كه در چند مبحث واقعاً كمك كردن و باعث شدن تا من در اين انجمن بمونم و بنويسم . از بقيه دوستان و اساتيد محترمم كه با من همكاري و به من كمك رساندند صميمانه تشكر ميكنم ... __________________ از لقمان پرسیدند: بدترین جهل چیست؟ گفت: ندانی که ندانی ....... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (Roya Karim Zadeh) Registered User Join Date: Jun 2008 نوشته ها: 39 Thanks: 0 Thanked 4 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | واقعاً اين 19 نفري كه بازديد كردن نميخواستن از كسي تشكر كنند . من در عجبم .... همش كه نميشه بگيم كمك كمك يه بار هم براي كمكهايي كه بهمون ميشه بياين تشكر كنيم . يا اصلاً اين مبحثو حذف كنيد . __________________ از لقمان پرسیدند: بدترین جهل چیست؟ گفت: ندانی که ندانی ....... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (m e h d i) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: IraN - KermaN - SIRJAN نوشته ها: 118 Thanks: 0 Thanked 16 Times in 13 Posts Groans: 0 Groaned at 5 Times in 4 Posts | من به شخصه از جناب آقای عرب بیگی تشکر می کنم که یه نرم افزار توپ بهم معرفی کرد ! و هم چنین از سایرین .... و مرسی از شما به خاطر تاپیک ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (Ali Niknam) مدیر بخش Proxy/Cache/Firewall Join Date: Mar 2003 Location: Shiraz - Fars - Iran نوشته ها: 1,944 Thanks: 26 Thanked 60 Times in 52 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | منم که مخلص تمام دوستان سابق و حال انجمن هستم که هرچه دارم از ایشان دارم __________________ علی نیکنام ali { a@t } niknam.ir |
| | |
| | meysam22us (2008-07-22) |
| | #7 (permalink) |
| (محمدتقي ذاكري) Registered User Join Date: Jan 2008 Location: iran/khorasan نوشته ها: 78 Thanks: 16 Thanked 19 Times in 15 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | من كه تازه كارم. هنوز شناخت اونچناني از عزيزاني كه اين سايت را راه اندازي كردن و كمك ميكنن ندارم. با اين حال از اينكه تو اين فروم عضو خوشحالم و از كساني كه در راه اندازي و برپايي اينجا تلاش كردند واقعا تشكر ميكنم. من هم به نوبه خودم هرچه كه تو توانم باشه كمك ميكنم. ما كه عددي نيستم پيش بزرگواران اما حداقل سعي ميكنيم مفيد باشيم. موفق و سربلند باشيد. __________________ تازه كار |
| | |
| تبلیغات |
| | #8 (permalink) |
| (Nasehi) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Iran نوشته ها: 40 Thanks: 19 Thanked 9 Times in 7 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | دوست عزیزم ، نیاز به زدن تاپیک جداگانه ، اونم توی این بخش (بحث و تبادل نظر عمومی پیرامون مسائل انجمن) نبود. هر کدوم از ما حتما ، به جا ، از موسس انجمن ، مدیرهای انجمن ، دیگر اعضای فعال که همیشه حضور دارن و تک تک دوستان که هر کدوم به اندازه خودشون به دوستاشون کمک کردن ، تشکر کردیم و هیچ وقت منکر زحمت های اونا نیستیم. اون جور شیرین تره... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2006 نوشته ها: 167 Thanks: 31 Thanked 14 Times in 12 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | یادمه اولین باری که اومدم تو این سایت و با انجمن آشنا شدم اینقدر ذوق کرده بودم که لیوان چایی رو زدم ریختم رو لپ تاپ و یه VAIO فرستادم تعمیرگاه. شاید پست هام تو این سایت خیلی کم بوده و کمک زیادی نتونستم به کسی بکنم و فقط خواننده مطالب بودم ولی به جرات میتونم بگم واقعا به انجمن مدیون هستم. از همه و همه تشکر میکنم از بنیانگذاران و مدیران قسمت های مختلف. و مخصوصا کاربران فعالی که همگی اسمشون رو براحتی حفظ هستیم و بدون هیچ چشم داشتی به دیگران بدون دریغ از دل و جان کمک میکنن. از خداوند بزرگ برای همگی این دوستانم و اساتیدم آرزوی بهترین ها رو میکنم. __________________ www.cpumisagh.com |
| | |
| | #10 (permalink) |
| (( حسن رئیسی )) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: تهران-ایران نوشته ها: 432 Thanks: 5 Thanked 129 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 3 Times in 3 Posts | سلام به کلیه دوستان اینکه ما به عبارتی در این forum زندگی میکنیم شک ندارم و خیلی خوشحال دوستانی بودن که به فکر کل برو بچ ایرانی به منظور پیشرفتشان بودن . منم خیلی ممنونم از دوستانی که بدون هیچ چشمداشتی اینجا را برای امسال من که مبتدی هستند درست کردن که ما هم بتوانیم به رده های بالاتری در این عرصه برسیم بازم ممنون و متشکر از این همه لطف دوستان امیدوارم بتوانم منم در اینجا کمک حال برخی از دوستان باشم __________________ هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ، آرزوی دیگران است؟! جک لندن http://www.raeissi.ir |
| | |
| | #11 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | من هم از همه دوستانی که با بودنشان در انجمن و درج پرسش ها و ارائه پاسخ ها به این جمع رونق دادند و به پیشرفت آن کمک کردند و می کنند سپاسگذارم. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | #13 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | هیچ کجای دنیا در هیچ زمانی هیچ دانشمند و عالمی نمیتونه جواب همه سوالات رو بده... البته شاید سوالات شما جواب نگرفتنش علت دیگه ای داشته. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| تبلیغات |
| | #15 (permalink) |
| (Abbas Tromideh) Registered User Join Date: Dec 2007 Location: Iran-Guilan نوشته ها: 18 Thanks: 36 Thanked 2 Times in 2 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام شايد باورتون نشه ولی من هم هستم D: من هميشه سعی کردم مطلب بخونم امّا اينجا واقعاً کمله تشکّرو قدردانی رو دارم ازتون برای همه دوستان آرزويه موّفقيت و سر بلندی روز افزون و دارم شاد و سر بلند باشيد |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مشکلات و آفتهای انجمن و راه حل های آن | koorosh | بحث و تبادل نظر عمومی پیرامون مسائل انجمن -ا- | 86 | 2006-07-17 08:45 PM |
| لطفا" قبل از ایجاد تاپیک جدید قوانین بازارچه Persian Networks را بخوانید | koorosh | بازارچه -ا- | 0 | 2005-07-26 07:54 AM |
| قوانين انجمن | koorosh | اطلاعيه ها و اخبار -ا- | 0 | 2005-03-22 01:47 PM |