سیستم های اطلاعاتی مدیریت فرایند کسب و کار نظبر اتوماسیون اداری، حسابداری، فروش، انبار، ارتباط با مشتریان، ...
سلام وقت به خیر اگه بخوام یه نمایندگی وایمکس تو شهرستان ها بزنم کسی از شرایطش مطلع هست؟ اصلا چی میخواد ؟ چقدر هزینه داره ؟ با هر کدوم از شرکت های ایرانسل یا مبین نت میتونم؟ خودم با هر شرکت ثبت شده می تونم یا اینکه باید یه شرکت خاص داشته باشم؟
سلام من سیستم لایو زیلا را نصب کردمو داره کار می کنه یک سوال داشتم کسی می تواند راهنمایی کنه و ایا این سیستم تک کاربری هست یعنی در هنگام نصب می شه فقط یک کارابر داد و یک یوز پسورد ست کرد ایا این سیستم امکان این داره چند تا یوزر تعریف کنیم توش بعد بیام برنامه livezilla را روی چند تا...
با سلام می خواستم بدونم هزینه پشتیبانی از نرم افزارها چه در صدی از قرارداد فروش باید باشه؟ تو اینترنت نتونستم پیدا کنم ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
با سلام می خواستم بدونم نرم افزار مالی تحت وب باشد از نظر منیتی مشکلی نخواهد داشت؟ چون اتوماسیون اداری مون هم تحت وب میخواهیم از همون شرکت بگیریم که یکپارچه باشه ممنون میشم دوستان نظراتشونو بگن
با سلام خدمت همگي دوستان شركت ما در نظر دارد كه فرم درخواست خريد كالاي خود را بصورت تحت وب راه اندازي كند. در اين فرم بايد توسط افراد مختلفي تائيد شود و در آخر به دست كارپرداز برسد و او در نهايت خريد كند حالا ميخواستم بدونم آيا نرم افزار رايگان و يا كرك شده وجود داره كه بشه باهاش اين فرم رو...
بنام خدا با سلام خدمت تمامي متخصصين و دوستان من بايد براي شركتي بزرگ كه تازه ميخواد فعاليت جديد رو شروع كنه پيشنهاد بستر نرم افزاري بدم اين شركت در زمينه خدمات بستر ارتباطي براي ارتباط بين خريدار و فروشنده و بصورت متمركز كار ميكنه . بعبارتي : مشتري >> اتصال به سيستم با استفاده از اينترنت يا...
با سلام خدمت دوستان به تازگی توسط یه شرکتی یک دامنه .com و هاست خریداری کردم این شرکت وقتی میخاسته دامین ما رو ثبت کنه حالا تو بخش اطلاعات صاحب وب سایت اسم ما و شرکت ما رو اشتباه وارد کرده ، از طریق خودشون پیگیری کردم گفتن حل شده اما وقتی با استفاده از سایت who.is دامنه ی خودمو میبینم ، میبینم...
توی کنترل پنل هاستم یه قسمتی به نام parkdomain وجود داره که میشه دامین دومی رو هم روی دامین اولم قرار بدم ظاهرا برای این کار باید dns دامین دوم رو داشته باشم حالا 2 تا سوال دارم 1- این dns دامین دوم رو از کجا بیارم ؟ 2- اگه dns یه سایتی رو بدونم امکانش هست که بشه اون رو در قسمت parhdomain هاستم...
با سلام خدمت همه دوستان من براي ايجاد يك انجمن داخلي در شركت نياز به استفاده يكي از اين دو انجمن رايگان دارم. حالا ميخواستم با توجه به معيار هاي زير يكي رو انتخاب كنم.در ضمن اگه كسي از دوستان تفاوت اين دو تا رو به ما بگه كه عالي ميشه معيار هاي انتخاب: مديريت آسان قالب هاي ساده و واضح نصب...
قبلا یه سایت داشتم که به صورت subdomain بود به اینصورت : ir.نام سایت میزبان . نام من.www سایتی هم که داشتم روی یه وب سرور بود که با یه ip valid که داده بودم میشد توی اینترنت سایتم رو دید چند وقتیه ip valid ندارم و تصمیم گرفتم که یه هاست دیگه بخرم الان یه دومین جدید به اینصورت خریدم ...
کسی با پورتال سیگما کار کرده ؟ آیا میشه این پورتال رو روی هاست نصب کرد یا باید حتما به صورت لوکال باشه یعنی یه وب سرور برا خودمون با ip ولید داشته باشیم ؟ :blush:
من یه هاست با این مشخصات خریداری کردم Hosting Information: OS Type: Windows 2003 Standard Edition (32 Bit) که دارای Plesk Panel 9.3.0 هستش دنبال یه cms میگردم که این سایتمو راش بندازم از دوستان کسی یه cms سراغ داره که دارای ضریب امنیتی بالا باشه امنیتش هم برام مهمه (آخه وب سایت مال یه اداره ی...
سلام میشه بگید پورتال یعنی چی؟اصلا 1 توضیحی راجع به این کلمه میدید؟ چرا میگن مثلا پورتال شرکت فلان؟ چرا نمیگن سایت شرکت فلان؟اینا چه فرقی داره؟
با سلام! امروز یک مطلب جالب از محمد اسد پور خوندم که گفتم بد نیست برا شما هم share کنم چون خیلی جالب بود: مد انتقال اسنكرون يا ATM نسل بعدي فن اوري شبكه است كه سرعت مبادله اطلاعات را افزايش خواهد داد با اين فن اوري اطلاعات با حجم بسار وسيع تري مبادله خواهد شد. براي مثال صوت , داده ها,...
سلام دوستان ببخشيد که اگر تاپيک درجاي درست مربوطه نيست چون دقيقا نمي دانستم کجا عنوان کنم راستش ما براي سازمان مي خواهيم يک نرم افزار اتوماسيون اداري تهيه کنيم سوال من اين است که فاکتور امنيتي برنامه بستگي به چه چيزهايي دارد آيا بستگي به زباني که برنامه نوشته شده يا چيزهاي ديگر مثلا يک...
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز دنبال سریال یا کرک Microsoft Dynamic CRM 4 می گردم اگه دارید ممنون میشم .
سلام به همه نرم افزار اتوماسیون اداری برای گردش نامه ها و همچنین Archiveاسناداداری که دوستان تجربه کرده باشند وجود داره شرکت ما همچین نرم افزاری خریداری کرده وکلی بابتش پول داده ونمیخوام اسمش و ببرم ولی کار کردن باهاش یه جورایی حوصله زیاد میخواد واینکه bug زیاد داره , وهر userبرای...
با سلام خدمت مديران محترم با توجه به زحماتي كه طي چند روز اخير در مورد تغييرات انجمن داشته ايد كه جاي تقدير بسيار دارد سوالي دارم اگر بخواهيم يك سايت انجمن با شرايط و محيطي شبيه آنچه الان در آن هستيم را براي يك شبكه داخلي راه اندازي كنيم چه امكانات - تجهيزات و نرم افزار هاي مورد نياز...
با سلام دوستان اینجانب دنبال یک برنامه ارتباط با مشتریان میگشتم و به من توصیه فوق شده است . کسی می تواند راهنمائی کند که چگونه تهیه و انرا نصب کنم
هم اکنون 1 کاربر در این بخش حضور دارند. (0 عضو، 1 مهمان)
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
مرتب سازی
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
قوانین انجمن