سلام دوست من اگه می تونید این مطالب رو یک pdf کنید البته با عکس
سلام دوست من اگه می تونید این مطالب رو یک pdf کنید البته با عکس
سلام
دوستان میخواستم برم سراغ بخش سرور و خوب طبیعتا سرور 2003
اما گفتم 2003 خیلی عقبه و دیگه فایده نداره ! گرچه هنوز سرورها حداقل تو ایران 80 درصد 2003 هستند
گفتم میرم سراغ 2008 ! هم خودم یه چیز یاد میگیرم هم به روز تر هستیم
فقط خواهشا کمک کنید و تو بحث بیایین چون من تو 2008 واقعا هیچم (البته تو 2003 هم هیچم
جلسه 25- ویندوز سرور 2008 - جلسه اول - وبلاگ های تخصصی - Persian Networks
شاید این جلسه یه ذره روخوانی باشه و تئوری اما در خصوص نسخه های مختلف و نگارش ها بیشتر جستجو کنید و قابلیتهای جالب دیگه رو هم به وبلاگ اضافه کنید (یا همینجا هر نکته تکمیلی هست بفرمایید من خودم اضافه میکنم)
بی حرف پیش ان شا .. تو این هفته یک جلسه دیگه هم میذارم که به نوعی جبران این مطالب تئوریک بشه
جلسه 26- ویندوز سرور 2008 - جلسه دوم - وبلاگ های تخصصی - Persian Networks
وبلاگ که کامنت نمیدید
آقا حداقل همینجا تنکس بزنید
سلام
دوستان این جلسه چون مسافرت بودم و شدیدا درگیر یک سری کارها چیز زیادی نتونستم بنویسم
جلسه 27 - ویندوز سرور 2008 - جلسه سوم - وبلاگ های تخصصی - Persian Networks
اما دو تا از نوشته های قدیمی رو واستون پیدا کردم و گذاشتم تو وبلاگ که مطمئنا خیلی ها تا بحال ندیدن (اون زیر میرا قایم شده بوداونها رو هم گذاشتم تو وبلاگ
راهنمای ارتقای Schema 2003 به 2008 (برای استفاده از ویژگیهای جدید Group Policy در 2008) - وبلاگ های تخصصی - Persian Networks
قوانین و قراردادهای نام گذاری نرم افزارهای سیسکو (Cisco IOS Images) - وبلاگ های تخصصی - Persian Networks
ضمنا بچه ها تنکس نخواستم ! کامنت بدید ! فکر کنم تنکس چیز سخت تریه (ظاهرا)
و مهم تر اینکه شما هم مشارکت کنید ! تجربه هایی که واستون پیش اومده رو بذارید ! هر مطلب آموزشی مختصری که به نظرتون مفیده و ...
کلا مشارکت کنید و فقط استفاده کننده نباشید
ویرایش توسط th95 : 2011-02-25 در ساعت 08:18 AM
بچه ها استقبال و بازديد و نظر دادن كمتر شده
مطالب جالب نيست ! ؟ ايرادي وجود داره ؟
هر مشكلي هست بگيد
من ميخوام زحمتي كه ميكشم به درد دوستان بخوره
هر پيشنهاد براي مطلب خاص يا مشكلي داريد بفرماييد
ممنون
آقای گنجی مطالبتون واقعا مفید هست. احتمالا مراجعه کنندگان ذوق زده می شن یادشون میره تشکر کنن
مبادا دلسرد بشین و ادامه ندین. من تازه دارم با شما و مطالبون همراه میشم.هرجا هستین موفق و موید باشین.
در ضمن عیدت تون هم مبارک
جلسه 28 -
معرفی کلی برخی امکانات جدید شبکه ای در ویندوز سرور 2008 مانند DirectAccess، VPN Reconnect، BranchCache و URL-Based QoS
جلسه 28 - ویندوز سرور 2008 - برخی امکانات شبکه ای جدید - وبلاگ های تخصصی - Persian Networks
بچه ها الان تو وبلاگ تنکس راه افتاده
بزنید خواهشا
اصلا هم اینجا بزنید هم اونجا
مدیریت سایت قول داده اگر تعداد سپاسهای دریافتیم به 4000 برسه من رو بفرسته Gitex 2011 (بدویید تا اکتبر بیشتر وقت نداریم)
ویرایش توسط th95 : 2011-08-05 در ساعت 11:47 AM
به به بسيار عالي
فكر كردم امروز صد تا تنكس زير اين پستي بخوره كه سه ساعت روش وقت گذاشتم ولي الحمد ا.. يكي هم نخورده
بسيار هم خوب ! حداقل تكليف مون با خودمون روشن ميشه