والا دقیق یادم نیست،به اون سیستم هم دسترسی ندارم فایروال رو که میخواستی اجرا کنی میگفت سرویس ICS رو فعال کن که اون هم بعد از start کردن میگفت نمیتونه.یه ذره سخته دقیق بگیم مشکل کجاست
چه خطایی میداد ؟
والا دقیق یادم نیست،به اون سیستم هم دسترسی ندارم فایروال رو که میخواستی اجرا کنی میگفت سرویس ICS رو فعال کن که اون هم بعد از start کردن میگفت نمیتونه.یه ذره سخته دقیق بگیم مشکل کجاست
چه خطایی میداد ؟
با سپاس از زحمات استاد گنجی. فقط اگه لطف کنی یه نظمی داشته باشه عالیه عالیه. مثلا هر شنبه برگزار بشه. مرسی
سلام به همه ی دوستان انجمن.من تازگی با این انجمن اشنا شدم و خوشحال میشم که با شما دوستان همراه بشم.و این جا جا داره که از آقای گنجی تشکر ویزه ای بکنبم بابت کار فو ق اعاده ش.
با سلام و خسته نباشید
مطالب بسار مفید و عالیه،
بیصبرانه منتظر جلسات بعد هستیم
با سلام به همه دوستان عزیز
طبق سیاست های اخذ شده توسط مدیریت سایت، تصمیم بر آن شده است که از این به بعد آموزشهای این چنینی فقط در وبلاگها قرار گیرند.
این جلسه را در وبلاگ گذاشتم و جلسات قبلی را هم به مرور به آنجا منتقل خواهم کرد
لطفا وبلاگ را چک کنید و هرگونه مشکلی دارد به ما هم اطلاع بدهید (مثلا اگر تصاویر درست دیده نمی شوند، فونت ها به هم ریخته اند، کامنت نمی شود گذاشت و کلا هر پیشنهادی که برای بهتر شدن دارید)
ضمنا اینجا من فیدبک شما و تعداد بازدیدها را داشتم اما در وبلاگ دلگرمی من و بچه های دیگر به کامنت هایی است که پایین هر نوشته می گذارید
موفق باشید
برای دیدن جلسه این هفته و جلسات آتی به این آدرس بروید.
Persian Networks - دوره آموزشی مجازی MCSE, MCSA 2003 - وبلاگ های تخصصی
خوب بچه ها بریم جلسه 23
لطفا نظر دادن و امتیاز دادن (اون ستاره بالای نوشتهیادتون نره
جلسه 23 - آشنایی با فایروال ویندوز و نکات و تنظیمات مربوط به آن – بخش اول - وبلاگ های تخصصی - Persian Networks
بچه ها نه نظری ؟ نه ستاره دادنی ؟ نه مشکلی ؟ نه پیشنهادی
یه کاری بکنید بفهمم وبلاگ رو میخونید
استاد بزرگوار جناب آقای گنجی
از زحمات شما سپاسگزارم
استاد خودتی برادر
من منظورم بیشتر اینه که بچه ها نظر بدن
بگن اینجاش اشتباهه
اونجاش درسته
این رو بیشتر بگو
این مطلب رو هم من اضافه میکنم و ...
و ضمنا با اون ستاره بالا یه Vote هم بدن ببینیم کجای کاریم
در کل مشارکت همه کار رو قشنگ میکنه
برخی با سوال پرسیدن ! برخی با مطلب اضافه کردن ! برخی با ایراد گرفتن
سلام به همه
بریم جلسه 24
جلسه 24- آشنایی با فایروال ویندوز و نکات و تنظیمات مربوط به آن – بخش دوم - وبلاگ های تخصصی - Persian Networks
ضمنا خواهشا یا فحش بدید یا ایراد بگیرید یا تکمیل کنید یا اون ستاره رو بزنید و نظرتون رو با عدد مشخص کنید ..
یک کاری بکنید من بفهمم در چه شرایطی هستیم و اوضاع چطور پیش میره
موفق باشید
ممنون از مطالب مفیدتان ، چند سوال :
فایروال ویندوز چقدر مطمئنه ؟ یه ویروس می تونه خودشو استثنا کنه؟
فایروال ویندوز XP که تعریفی نداره (درست می گم؟) ، به نظر شما داخل ویندوز 7 از فایروال خودش استفاده کنیم بهتره یا از سکوریتی های آنتی ویروس هایی چون کسپر و نود 32 ؟
یه سوال تخصصی که شاید پرسیدنش اینجا جایز نباشه ، چرا وقتی nat رو رو ویندوز سرور راه اندازی می کنیم ، فایر وال ویندوز دیگه قابل استفاده نیست؟ یه توضیح کوچولو از پشت صحنه این حالت.
پاورقی : به نظر این حقیر اگه روی آموزش ویندوز سرور تمرکز کنید کارگاه آموزشی شما (که الان بیشتر جزوه نویسیه) پر رونق تر میشه و دعای ما تازه واردها همیشه پشت سرتونه .
مطمئنه ! مشکلی نیست ! ولی خوب وقتی اپدیت نباشی آنتی ویروست به روز نباشه و ... هر چیزی ممکنهفایروال ویندوز چقدر مطمئنه ؟ یه ویروس می تونه خودشو استثنا کنه؟
یعنی چی تعریفی نداره ؟ روی یک سیستم شخصی هیچ مشکلی نیست ! ولی بهرحال برنامه هایی مثل آنچه شما گفتید حرفه ای تر هستند ! مکانیسمهای بهتری دارند ! سریع ترند ! امکانات بیشتری دارند و .. توی ویندوز 7 که خوب شما میتونی خیلی قشنگ اصلا رول تعریف کنی و فایروال واقعا یک تکان اساسی نسبت به ایکس پی خوردهفایروال ویندوز XP که تعریفی نداره (درست می گم؟) ، به نظر شما داخل ویندوز 7 از فایروال خودش استفاده کنیم بهتره یا از سکوریتی های آنتی ویروس هایی چون کسپر و نود 32 ؟
خود NAT فایروالینگ رو هم انجام میده ! NAT Server هستش که میدونه چی به چیه و چی رو NAT کرده و فرستاده بیرون ! فقط بسته ای حق ورود داره که خودش اون رو NAT کرده باشه و منتظر جوابش باشهچرا وقتی nat رو رو ویندوز سرور راه اندازی می کنیم ، فایر وال ویندوز دیگه قابل استفاده نیست؟ یه توضیح کوچولو از پشت صحنه این حالت.
قرار بود طبق سرفصل ها بریم جلو ! باور کن خیلی از مدیران شبکه هنوز این مسایل رو در مورد کلاینتهاشون نمیدونند. ضمنا چند جلسه (شاید دو سه تا) بیشتر از ایکس پی نمونده ! بعد میریم رو ویندوز سرور !به نظر این حقیر اگه روی آموزش ویندوز سرور تمرکز کنید کارگاه آموزشی شما (که الان بیشتر جزوه نویسیه) پر رونق تر میشه و دعای ما تازه واردها همیشه پشت سرتونه .
یعنی هیچ کاربردی توش نیست ! مفاهیم خاصی گفته نمیشه !؟ فقط جزوه نویسیه !؟ ببین از این مطالب هزار تا سناریو درمیاد ! شاید رسیدیم و چند تا سناریو یا سوال رو هم بررسی کردیم اما اینطور که میگی یه ذره به نظرم بی انصافیهالان بیشتر جزوه نویسیه
ویرایش توسط th95 : 2011-01-29 در ساعت 04:24 PM
دقیق حضور ذهن ندارم چون خیلی وقته از XP استفاده نمی کنم ، ولی برنامه هایی بودند که پس از نصب برای خودشون استثنا در فایروال ایجاد می کردند.
منظور من رو بد برداشت کردید و شاید هم من کلمه مناسبی انتخاب نکردم ، جزوه نویسی یعنی یکسری از مطالب مفید و غیر مفید عنوان میشه و هیچ کس هیچ سوالی نمی پرسه ، گفتگوی مفیدی انجام نمیشه و ... بعد میریم سراغ جلسه بعد تا درس تموم بشه.
شما دوست دارید مباحث به صورت یه کارگاه آموزشی بیان بشه ، اول طرح درس ، بعد گفتگو در مورد درس برای باز شدن موضوع برای خواننده و اینکه خودتون بفهمید چقدر در انتقال مفاهیم درس موفق بودید ، و در آخر سوالات و نکات خاص بررسی بشه ، درست می گم؟
من هم با توجه به روحیات شما (که واقعا قابل تحسینه) می گم زودتر روی مباحث تخصصی تر تمرکز کنید که مباحث مفیدتر بشن و علاقمندان بیشتری رو جذب این آموزش کنه تا شاید یه کارگاه آموزشی قوی ساخته بشه البته تا الان هم کلی زحمت کشیدیدن و زحماتتون قابل احترام و ستایشه.
ممنون که سوالات منو دقیق و با حوصله جواب دادید. منتظر آموزش های بعدیتون هستیم.
البته توی این جلسه هم گفتیم ! باید اجازه بگیرن و اگه شما اجازه بدید این کار رو میکنندولی برنامه هایی بودند که پس از نصب برای خودشون استثنا در فایروال ایجاد می کردند.
به زودی به مطالب تخصصی تر هم میرسیممی گم زودتر روی مباحث تخصصی تر تمرکز کنید که مباحث مفیدتر بشن و علاقمندان بیشتری رو جذب این آموزش کنه تا شاید یه کارگاه آموزشی قوی ساخته بشه البته تا الان هم کلی زحمت کشیدیدن و زحماتتون قابل احترام و ستایشه.
امیدوارم دوستان هم همه یاری کنند