نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 از مجموع 9
سپاس ها 5سپاس
  • 1 توسط mahyar49
  • 1 توسط hadi_PN
  • 1 توسط Hakimi
  • 1 توسط ARM
  • 1 توسط Hakimi

موضوع: سيستم هاي مالي اداري

  
  1. #1
    نام حقيقي: hadi

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jan 2007
    محل سکونت
    AD
    نوشته
    404
    سپاسگزاری شده
    121
    سپاسگزاری کرده
    421

    سيستم هاي مالي اداري

    سلام بر دوستان

    يه راهنمايي ميخواستم بگيرم و نظر دوستان رو جويا بشم

    همانطور كه ميدونيد ادمين شبكه از ادمين برنامه هاي حسابداري مالي جداست ولي تو بيشتر شركت ها اين دو يكي شدند . و ناچارا بايد هر دو رو يه جا ساپورت كرد هم شبكه و هم برنامه هاي حسابداري انبار و فروش

    راستش برام يه پيشنهاد شده كه تو يه شركتي يه سيستم جامع مالي اداري انبار فروش راه اندازي كنم

    سخت افزار حاضره و مناسب و شبكه و اينا تكميله ( يعني راه اندازبش كاري نداره )

    اما در مورد نرم افزار حسابداري و انبار و فروش يه ويژگي بايد در نظر گرفته بشه

    اونم اينه كه اين شركت تشكيل شده از چند شركت تابعه

    و خواسته مديريت اينه كه طوري اين برنامه نصب و تنظيم بشه كه توانايي در گزارش گيري ها رو داشته باشه كه تمام اطلاعات رو بشه يه جا ديد

    مثلا با يه گزارش بشه مقدار كالا موجود در هر انبار هر شركت رو ديد.

    يا بشه يه گزارش تراز حسابداري تلفيقي از همه شركت ها يه جا ديده بشه

    خوب من چندين گزينه دارم كه نميدونم كدوم يك به صلاحه آخه بايد اينكار طوري طراحي بشه كه كمترين ايراد رو داشته باشه و كاربرهايي كه اينا رو كار ميكنن دچار مشكل نشن
    اولين گزينه اينه كه همه تويه يه ديتابيس بيان كار كنن و اطلاعات بخش بخش جدا بشه وهر كاربر هر سيستم با توجه به شركتي كه توش مشغوله بخش خودشو انتخاب و كار كنه
    ايراد اينه كه حجم ديتا واقعا بالا ميره و يه اشكال تو يه بخش ساير بخشا رو هم مي خوابونه ولي همه چيز يه جا جمع ميشه

    دومين گزينه هم اينه كه واسه هر كدوم ازشركتها يه ديتا بيس جداگونه طراحي بشه و هر شركت ديتاي خودشو كار كنه و درسطح مديريت ؛ گزارشها اين اطلاعات رو جمع آوري كنن و از هر ديتا اطلاعات بيرون بيان و كنار هم قرار گيرند البته توسط برنامه بصورت خودكار صورت بگيره ؛ كاربر دستي اقدام نكنه فقط كافي باشه كه گزارش رو اجرا كنه
    حال چطوري بشه ديتا ها رو يكي كرد اينم خودش مشكل خودشو داره كه كوچكترين ايراد ؛ تمام ديتاها رو بهم ميريزه

    حال ميخواستم نظر دوستان رو بدونم

    متشكرم



    موضوعات مشابه:

  2. #2
    نام حقيقي: محمدتقی ذاکری

    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Jun 2007
    محل سکونت
    مشهد / بجنورد / تبریز
    نوشته
    21
    سپاسگزاری شده
    7
    سپاسگزاری کرده
    3
    مشخصا باید از دیتابیس sql استفاده کنی و طرف کاربری اگر اینترفیس وب بیس باشه مشکل حجم دیتا و اینها مشکلی برای شبکه پیش نمیاره. حجم دیتا اینتری هم اگر زیاد باشه یا مسیر شرکتهای تابعه زیاد باشه در این صورت میتونید از replication استفاده کنید.



  3. #3
    نام حقيقي: hadi

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jan 2007
    محل سکونت
    AD
    نوشته
    404
    سپاسگزاری شده
    121
    سپاسگزاری کرده
    421
    همین استفاده از replication تجربه قبلی دارم که مناسب نیست احتمال وقع خطا بسیار بسیار بالاست

    استفاده از SQl هم که باید باشه

    حالا طریقه راه اندازی این نوع سیستم رو کسی از دوستان داره یا نه ؟

    بالاخره بیشتر دوستان تو کار شبکه تو شرکت یا کارخونه ها رو دارن

    تجربیاتشونو بیان کنن خیلی میتونه مفید باشه !



  4. #4
    نام حقيقي: +++AnathemA+++

    عضو ویژه شناسه تصویری mahyar49
    تاریخ عضویت
    May 2009
    محل سکونت
    021
    نوشته
    913
    سپاسگزاری شده
    879
    سپاسگزاری کرده
    673
    سلام
    ما تو شرکتمون از مجموعه نرم افزارهای همکاران سیستم استفاده می کنیم
    به طوری که تو شعبه اصلی سرور اصلی رو گذاشتیم و sql نصبه و بقیه شعبه ها هم sql دارند و خودشون کار می کنند و بعد مدت زمان مشخص رپلیکیشن انجام میشه به طوری که یه ras server وجود دارد که به اون وصل میشه و دوتا sql همدیگر رو می بینن و می تونن اطلاعات رو رد و بدل کنن...

    تو شعبه اصلی تمام اطلاعات قابل مشاهده است اما شعب دیگه فقط اطلاعات بانک خودشون...


    hadi_PN سپاسگزاری کرده است.

  5. #5
    نام حقيقي: hadi

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jan 2007
    محل سکونت
    AD
    نوشته
    404
    سپاسگزاری شده
    121
    سپاسگزاری کرده
    421
    افرین این کار رو قبلا تو شرکت خودمون داشتم اما یه موردی بسیار بدی برامون اتفاق افتاده بود که واقعا حالمونو گرفت

    یکی از کارشناسان اون شرکت که اومده بود واسه یه کاری برا یه لحظه اون رپلیکیشن رو به اصطلاح خاموش کرده بود بعده کار از یادش میره که اونو روشنش کنه بعده یه مدت فهمیدیم که ای بابا چه گندی بالازده

    خلاصه اومدن و اطلاعات اضافی رو بیرون کشیدن

    حالا تو این جایی که قراره بریم اینکار رو بکنیم فاصله آنچنانی بین شرکتها نیست همشون با یه شبکه وایرلس بهم میتونن شبکه بشن . اما موندم که
    چطوری هر شرکت سند مالی خودشو بزنن رسید و حواله های خودشو داشته باشه اما اینا آخر سر تو حسابداری بشینن کنار هم

    انبارها و فروش و این جور چیزا باید واسه هر شرکت جداگانه باشه اما در عین حال تحت یه حسابداری کلی


    mahyar49 سپاسگزاری کرده است.

  6. #6
    نام حقيقي: محمد حکیمی

    Administrator شناسه تصویری Hakimi
    تاریخ عضویت
    Dec 2002
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    6,549
    سپاسگزاری شده
    6798
    سپاسگزاری کرده
    1035
    نوشته های وبلاگ
    4
    چون فقط بحث گزارشات مطرح است و به احتمال زیاد گزارشات سطح بالا، بهترین حالت اینست که بانک ها مستقل باشند، ولی ابزاری موجود باشد که اطلاعات گزارشات مورد نظر را از بانک های مختلف بخواند و تجمیع کند و گزارشات مورد نظر را ایجاد کند.


    hadi_PN سپاسگزاری کرده است.
    محمد حکیمی
    hakimi [a t] gmail.com

  7. #7
    ARM
    ARM آنلاین نیست.
    نام حقيقي: علیرضا مشعلی

    مدیر بازنشسته شناسه تصویری ARM
    تاریخ عضویت
    May 2005
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته
    1,898
    سپاسگزاری شده
    2497
    سپاسگزاری کرده
    1832
    به این ابزار میگویند " انتشار اطلاعات "
    بسته به مجموعه نرم افزاری که استفاده میکنید این بخش را از شرکت مربوطه درخواست کنید . رول مربوطه را برای شما تعریف میکنند و رپلیکیشن مناسب را انجام میدهند.


    hadi_PN سپاسگزاری کرده است.

  8. #8
    نام حقيقي: محمد حکیمی

    Administrator شناسه تصویری Hakimi
    تاریخ عضویت
    Dec 2002
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    6,549
    سپاسگزاری شده
    6798
    سپاسگزاری کرده
    1035
    نوشته های وبلاگ
    4
    البته منظور من این نبود. منظورم ایجاد بانک مرکزی برای تجمیع و نگهداری اطلاعات گزارشات است. چیزی شبیه یک Data-Warehouse


    hadi_PN سپاسگزاری کرده است.
    محمد حکیمی
    hakimi [a t] gmail.com

  9. #9
    نام حقيقي: hadi

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jan 2007
    محل سکونت
    AD
    نوشته
    404
    سپاسگزاری شده
    121
    سپاسگزاری کرده
    421
    خوب این نیازمند اینه که تو همه دیتابیس ها همه کدها همه دسته بندی ها تمامی کدهای حسابهای کل معین تفضیلی
    یکی باشه !
    و این کنترلش سخته ؟ بیشتر جاها سلیقه ای هستش



کلمات کلیدی در جستجوها:

رپلیکیشن

رپلیکیشن در sQl

مباحث مالي واداري

اشکالات نرم افزاری در اداره

موضوعات ومباحث مالی

مشكل كليد در رپليكيشن

رپليكيشن در SQL

رپليكيشن sql server

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •