![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2007 نوشته ها: 84 Thanks: 1 Thanked 6 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 3 Posts | بچه ها سلام يه مشكل جديدا كه واسم اتفاق افتاده اين مشكل هم واسه چندتا از دوستام اتفاق افتاده واقعيتش اينه سيستم اصلي خودم كه باش كار مي كردم در حين كار كردن يهو خاموش شد حالا هر كاري مي كنم اين سيستم روشن نميشه حتي وقتي پاور را مي زنم منبع تغذيه هم روشن نميشه اصلا هيچ عكس العملي نشون نمي ده تمام قطعاتشو تست كردم حتي چندتا پاور ديگه آزمايش كردم بازم روشن نشد سيپيو و رم و هارد و همه چيزو عوض كردم بازم هيچ تغييري نكرد در حالي همه قطعات سالم مي باشن و وقتي فطعات و به يه مادر برد ديگه مي زنيم كار مي كنند ميشه بگيد مشكل زا چيه ؟ اگه مشكل از خود مادر برد كدام قسمت مادر برد احتمال داره آسيب ديده باشه ؟ تابحال با سيستم خودم 4 سيستمي است كه اينطوري شدن ميشه بگيد علتش چيه؟ |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,913 Thanks: 336 Thanked 484 Times in 378 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | انشالله هیچ محافظ برقی سر راه برق ورودی به سیستمتون ندارید ؟ احتمالا یکی یا چند تا از خازن های بزرگی که در قسمت بالایی مادر برد قرار دارند اسیب دیدن . چک کنین ببینین آیا خازنی رو میبینید که قسمت بالایی اونها (که به شکل T هست) باز شده باشه یا ماده ای مثل گریس از اون بیرون زده باشه ؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2007 نوشته ها: 84 Thanks: 1 Thanked 6 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 3 Posts | اقا محمد اتفاقا واسه تمامي سيستم هام محافظ برق دارم و ظاهرا هيچ يك از خازن ها حالت ظاهري خودشان را از دست ندادن البته قبلا يه مادر برد داشتم دوتا از خازن هاش باز شده بودن ولي وقتي كليك پاور را مي زدم مادر برد و پاور و روشن مي شد اما متاسفانه اين سيستم حتي فن پاور را رو روشن نمي كنه |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,913 Thanks: 336 Thanked 484 Times in 378 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | روی سیم های خروجی پاور، با دقت سیم های مربوط به تغذیه مادر برد رو نگاه کنید، در یک ردیف فقط یک جفت سیم به رنگ های سفید و سبز میبینید . آنها را با یک رشته سیم برای یک لحظه کوتاه اتصال دهید . ببینید آیا فن مربوط به پاور روشن میشود یا خیر. اگر بله؛ مشکل را باید در جای دیگری جستجو کرد، سیم های مربوط به کلید های جلوی کیس رو تست کنین، ممکنه تو اتصالات دچار اشتباه شده باشید . __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2007 نوشته ها: 84 Thanks: 1 Thanked 6 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 3 Posts | اگه خوب توجه كرده باشي در قسمت اول نوشتم قطعات رويه مادر برد هاي ديگه هيچ مشكلي ندارن درس كار مي كنن نه تنها من بلكه چندتا از دوستان روش كار كردن ولي به نتيجه اي نرسيديم حتي پاور هارو عوض كرديم ولي فايده اي نداشت براي گزينه كيس كيس هارو عوض كرديم كيس اصليم كه مادر بردي ديگه مي زاريم هيچ مشكلي نداره ولي وقتي مادر برد خودم را رويه كيسي ديگه مي زارم اصلا هيچ عكس العملي را انجام نمي ده. آخرین ویرایش توسط araratnet در 2008-09-28 ساعت 10:51 PM. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,913 Thanks: 336 Thanked 484 Times in 378 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | پس بطور قطع مشکل از خود مادربرد هست... بفرستید گارانتی یا تعمیر. __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2007 نوشته ها: 84 Thanks: 1 Thanked 6 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 3 Posts | بطور قطعا مشكل زا خود مادر برد مي باشد چون هيچ برقي بش نميرسه اما مي خواستم بدونم احتمال داره كدام يك از قسمت مادر برد مشكل داشته باشه تا اينكه اين همه راه را طي نكنم بفسرتم و چند ماه منتظرش باشم چون من هر وقت گارانتي فرستاده باشم نزديك 2 ماه طول كشيده حالا ممنون ميشم بنابه تجربياتي كه دوستان دارن بگن كه اين مادر برد احتمال دارد كدام قسمتش آسيب ديده باشه. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #8 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2007 نوشته ها: 84 Thanks: 1 Thanked 6 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 3 Posts | بچه ها مشکل دیگه مادر برد سالمه سی پیو عالی کار می کنه هارد و رم و خلاصه همه چیزش درسته ولی نمی دونم چرا وقتی روشنش می کنم وارد ویندوز می شود یا هنگ می کنه یا بعد از چند دقیقه ریستارت میشه البته گاهی سیستم را روشن کنی و روش هیچ کاری انجام ندی سیستم هیچ عکس و العملی انجام نمی ده یکی می گفت مشکل از ram که ram عوض کردم حل نشد یکی گفت مشکل از منبعه تغذیه اس یه منبع تغذیه قوی گرفتم بازم حل نشد حالا اگه کسانی می دونند ممنون میشم شما هم راهنمایی بفرماید |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| پکیج جدید قالبهای سایت و فلش رسید | shatel | بازارچه -ا- | 0 | 2007-07-31 08:36 PM |
| فروش 4 DVD طراحی وب سایت + 1 کارت اینترنت 3 ساله (رایگان) | shatel | بازارچه -ا- | 0 | 2007-07-23 11:59 AM |
| مخصوص طراحان وب | shatel | بازارچه -ا- | 7 | 2007-07-19 04:20 PM |
| مخصوص طراحان وب | shatel | بازارچه -ا- | 2 | 2007-07-18 11:40 AM |
| آموزش تنظيمات TCP\IP در لينوكس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-08-07 06:53 PM |