اتفاقا خيلي جالبه توي اين شركت كه الان كار ميكنم ، همه ميان anti proxy مي خوان واسه ديدن سايتهاي خبري سانسور شده ، همشون ميان ميگن ميخوان بازتاب رو ببينن ، بعد وقتي ميري توي link هارو نگاه ميكني همش جا هاي ديگه سير ميكنن ...... همشون رو هم كه نگاه ميكني افراد بسيار متشخصي هستند ....![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
. گفتم ببخشید فرمودین تو ماوس؟؟ گفت بله. با خودم فکر کردم احتمالا امروز چیز جدیدی رو یاد خواهم گرفت، با کنجکاوی پرسیدم چطوری اینکارو کردین؟ گفت هیچی متنم رو انتخاب کردم و بعد از اینکه با ماوس روش کلیک راست کردم copy رو زدم، اینجوری تو ماوسم ذخیره شد.
ما رو میگی دود از کلمون پرید. دیدم چیزی نگم سنگین تره، یه جوری پیچوندمش و زدم به چاک. بقیه جلسات رو هم پیچوندم و نرفتم، فکر کردم سلامت روانی آدم ارزش یه مشت پول رو نداره.
من اول محلش نذاشتم فکر کردم بیخود میگه بعد گفت آره ما از وزارت اطلاعات بهت وصل شدیم و داریم دستگاهت رو چک میکنیم، دیدیم که رفتی تو سایت بی بی سی، الان میایم پدرتو در میاریم
( واللا اینارو من نگفته بودم خودش پیاز داغش رو زیاد کرده بود) اینم تا اینو دیده بود حول کرده بوده زده بوده کامپیوترو از کلید خاموش کرده بوده، بعدم رفته بوده بخوابه خوابش نمیبرده، میگفت رفتم تو راه پله تا صبح 12 تا سیگار کشیدم.