![]() |
| ||
| |
#1 (permalink)
|
| (هاشم سکاکی) Registered User تاریخ عضویت: May 2005 محل سکونت: iran
نوشته: 1,966
Groans: 8
Groaned at 5 Times in 5 Posts
|
با اجازه اساتید گفتم یه تاپیک ایجاد کنم در این مورد که کمی هم بار خستگی رو برای مدیران محترم کم کنه. امیدوارم که زیاد مورد انتقاد قرار نگیرم. ممنون میشم خاطرات شیرین خودتون رو بیان کنید.
__________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
|
یه بنده خدایی چند شب پیش تماس گرفت و گفت: -من یکی از کارتهای شما رو گرفتم ولی هر چیزی میزنم باز نمیکنه. گفتم: منظورتون چه سایتیه؟ خیلی محترمانه و سنگین گفت: -مثلا همون سایت جوجولی دات سوم رو که میزنم باز نمیکنه(www.google.com) ![]()
__________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (Alireza HBB) Registered User تاریخ عضویت: Jan 2006 محل سکونت: Tehran
نوشته: 1,555
Groans: 65
Groaned at 19 Times in 13 Posts
|
طرف زنگ می زنه میگه یعنی چه اقا این اککانتاتون اصلا کووونکت (coonekt) نمیشه گفتم چرا؟ گفت هر چی میزنم هیچی نمیاد گفتم چی نمیاد گفت اینترنت دیگه گفتم شماره error رو بگو گفت شماره کدومه شماره نداره گفتم متنش رو بخون پس گفت try again میده نگو طرف کانکت بوده یا هو مسنجرش eeror میداده که یوزر پسش اشتباه خدا صبر بده به من
__________________ Alux @ Dci . IR A.Habibi@Datak-Telecom.net |
| | |
| | #4 (permalink) |
|
طرف زنگ می زنه می گه اقا این کارتی که خریدم باید چی کار کنم که اینترنت وصل شه میگم خوب یوزر پسش رو بزن وصل بشه ، ترف هنگ کرد !!! چشتون روزه بد نبینه بعد نیم ساعت فک زدن دیدم طرف اصلا مودم نداره که وصل شه
__________________ Alux @ Dci . IR A.Habibi@Datak-Telecom.net |
| | |
| | vbigdeli (2008-05-10) |
| | #5 (permalink) |
| (Iman Mansouri) Registered User تاریخ عضویت: Apr 2006 محل سکونت: Tehran
نوشته: 1,024
Groans: 0
Groaned at 2 Times in 2 Posts
| خداوکیلی هر چه دروغ گفنم بر می گرده به اون زمان که تو Support بودم . یک دفعه اینترنت ما قطع بود و یکی زنگ که بپرسه قضیه چیه .مدیر عامل ما هم اگر یک مشتری می پرید می کشتت. منم گفتم چی بگم چی نگم ، به یارو گفتم می دونی قضیه چیه ، ماهواره سوخته دارن اونو درست می کنند اون بالا ، الان باز کردند دارن دزست می کنند ، تا چند روز دیگه دوباره می فرستند بالا همه چی درست می شه. شما ناراحت نباش .
__________________ ایمان منصوری :: i.mansouri@mynetnote.net http://www.mynetnote.net |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (Aka) Registered User تاریخ عضویت: Feb 2005
نوشته: 1,210
Groaned at 0 Times in 0 Posts
|
این زیاد مربوط به اینترنت نیست ! یه بنده خدایی 10 سال پیش زمان 286 میره بازار دزدا با یک فلاپی دستش ، به فرروشنده میگه : آقا لطفا 1 مگ رم بدین !
__________________ Aka ... Aka @َAka.ir |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (Sotoodeh Toofanian) مدیر عمومی تاریخ عضویت: Oct 2003 محل سکونت: Tehran
نوشته: 1,730
Groans: 1
Groaned at 4 Times in 4 Posts
| ))))))))))))))))
__________________ Sotoodeh آخرین ویرایش توسط tsotodeh در 2006-07-20 ساعت 07:24 PM. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Registered User تاریخ عضویت: Sep 2004
نوشته: 7
| نقل قول:
با تشکر از آقای میلاد هری پاتر!!!!
__________________ Coming Soon!!! | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| (Iman Mansouri) Registered User تاریخ عضویت: Apr 2006 محل سکونت: Tehran
نوشته: 1,024
Groaned at 2 Times in 2 Posts
| چند وقت پیش ها جایی بودم ، بعد یکی از حضار از میزبان تقاضای یک سری اطلاعات کرد اونهم خیلی جدی گفت برگشت گفت شما ، شماره email خودتو بده تا بچه ها برات فاکس کنند.
__________________ ایمان منصوری :: i.mansouri@mynetnote.net http://www.mynetnote.net |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
البته این یکی اینترنتی نیست ولی... یکی از رفقا دفتر فروش سخت افزار داره. میگفت به یه بنده خدایی سیستم فروختیم. دو سه روز بعد بنده خدا اومد و در حالی که مونیتور رو زده بود زیر بقل خیلی محترمانه خواهش کرد: آقا ببخشید میشه تو صفحه همین تلویزیونش یه عکس قشنگ بندازین؟
| | |
| | #12 (permalink) | |
| (مهدي) Registered User تاریخ عضویت: May 2004
نوشته: 957
Groans: 9
| نقل قول:
اين چطوري به ذهنت رسيد.خيلي باحال بود.اگه طرف يه خورده حاليش بود باحالتر هم مي شد. يه بار يه بنده خدايي اومده بود تو كافي نت ما بعد از اينكه كلي اين منشي ما رو برد آورد اخر سر خودم رفتم ببينم چي ميگه .ديدم يه عكس خانم آورده تو گوگل مي گه شماره تلفن اين خانم چنده من بهش زنگ بزنم. | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| نقل قول:
یه بار سرورامون down بود یوزر ها چپ و راست می زنگیدن یه دروغ ساختم که طرف فرداش اومد شرکت کلی تشکر دستتون درد نکنه گفت ![]() " الان اینترنت زیر شدید ترین حملات ویروسی قرار داره ما سرور هامون رو خاموش کردیم تا سیستم های یوزر ها که به ما وصل میشن نسوزه "
__________________ Alux @ Dci . IR A.Habibi@Datak-Telecom.net | |
| | |
| | ghasr (2008-04-29) |
| | #14 (permalink) |
| Registered User تاریخ عضویت: Jan 2005
نوشته: 107
|
تقریبا 6 7 سال قبل به یه بنده خدایی یه سیستم فروختیم فکر کنم اون موقع تازه این کارت های اینترنتی داشت رونق پیدا می کرد دو روز بعد طرف زنگ زد گفت این اینترنتش کار نمی کنه ! گفتم چرا ؟ گفت کارت رو می زنم ولی هیچی نمیشه ! ... حالا نکو این ورداشته کارت رو کرده تو فلاپی درایو ! ... فکر کرده مثل این کیوسک های تلفنه ! ... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Registered User تاریخ عضویت: Nov 2003 محل سکونت: Shiraz
نوشته: 2,745
Groans: 21
Groaned at 26 Times in 26 Posts
|
یه بار یه بنده خدایی زنگ زد شرکت که آقا این آنتن هایی هست نوشتید یاگی چند قیمته من هم گفتم 150 و خلاصه پول ریخت و ارسال کردیم براش بعد از حدود 2 هفته زنگ زد که آقا این آنتن مخفی بود گرفتم ازتون گفتم خوب گفت من هر کاری می کنم نمیتونم ازش تصویر بگیرم یه لحظه 2م افتاد که این شاسکول فکر کرده دیش مخفی ماهواره هست گفتم ال ان بی تون رو کجاش میبندید گفت بالاش گفتم میدونم باهاش کجای بالاش و چطوری گفت سر سرش با چسب برق هم میبندیمش ما هر چی فکر کردیم دیدیم طرق وضعش خیلی خراب تر از اونیه که ما بخوایم بدیم دستش پولش رو پس فرستادیم و آنتن رو گرفتیم
__________________ شیراز آنلاین http://www.ShirazOnline.Com http://www.Ubnt.Ir |
| | |
![]() |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | امتیاز به این موضوع |
| | |||||
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.persiannetworks.com/f73/t12825.html | ||||
| نوشته شده توسط | For | Type | تاریخ | |
| سوتی های کامپیوتری/اینترنتی از نوع ایرانی | This thread | Refback | 2008-04-27 01:58 PM | |