![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack (1) | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #16 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,852 Thanks: 74 Thanked 141 Times in 110 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | ببینم چیکار می کنی. موفق باشی __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #17 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Feb 2005 نوشته ها: 126 Thanks: 1 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
خیلی ممنونم از توجه شما منظورم همین مورد بود که فرمودین( یعنی جلوگیری از اتصال کاربران دایال آپ بوسیله وی پی ان و برعکس) برای اینکار باید اونجا چه مقداری قرار بدم؟ سپاسگزارم | |
| |
| | #18 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | برای اینکار جلوی گروهی که به کاربران دایال آپ ارائه میدین در قسمت Nas مینویسید : Async* و جلوی گروهی که به کاربران وی پی ان ارائه میدین در قسمت Nas مینویسید : Virtual* البته ستاره ها باید در سمت راست قرار بگیرند: Async*bbb Virtual*bbb (سه تا کارکتر b رو حذف کنید) __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| |
| | #20 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jan 2006 نوشته ها: 6 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | در باره تخفيف شبانه بايد بگم در NTTAC+ تك باكس اين كار رو ميكنه ولي كلي دنگ و فنگ داره در واقع تغييرات زيادي اعمال كردن و يك سرويس رو هم تو سيستم براي اين كار اجرا مي كنن |
| |
| | #21 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2005 نوشته ها: 152 Thanks: 0 Thanked 5 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | با سلام باید بگم که ما الان داریم نیم بها رو پیاده سازی میکنیم براش نر مافزار نوشته شده با نام tacras محصول شرکت tacbox تا حالا هم مشکل لاینحلی نداشته البته مکانیزم کاریش ساد ست اینجور کار میکنه که یه اسکرپیتی رو قبل از شروع اکانتیگ اجرامیکنه که میاد زمان باقی مانده اکانت را با احتساب نیم بها با توجه به بودن در بازه زمانی حساب میکنه و تو دیتابیس به جای زمان باقی مانده درج میکنه برای کاربرای نیم بها یه گروه تعیین میکنید و با استفاده از اون کاربرها رو شناسائی میکنید برای نیم بها بودن |
| |
| تبلیغات |
| | #22 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2006 نوشته ها: 156 Thanks: 12 Thanked 12 Times in 12 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | ما هم بدلیل داشتن مشکل تخفیف شبانه با nttac مجبور شدیم کارتهای خودمان را با 2 user طراحی کنیم. در واقع روی کارتهامان چاپ کردیم با افزودن مثلا حرف X به ابتدای یوزر کارتهای شما شبانه خواهد شد. فقط دو مشکل وجود دارد اینکه : - شاید کاربر راضی نباشد از نظر زمانی بطور مساوی بین روزانه و شبانه محدود شود و بر این اساس هم پرداخت کند - معمولا وقتی پسورد خود را برای یوزر تمام وقت تغییر می دهد فراموش می کند که برای یوزر شبانه نیز همین کار را تکرار کند __________________ درنای سفید سیبری پرنده ای که اگر انسان به کمکش نشتابد برای همیشه محو خواهد شد. |
| |
| | #23 (permalink) |
| (a_ahmadi) Registered User Join Date: Feb 2006 نوشته ها: 108 Thanks: 49 Thanked 21 Times in 20 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام من با دادن پارامترهاي زير درمورد كارت دو ساعته نتوانستم به نتيجه مورد نظر برسم . در صورت امكان چگونگي تعريف ( ثبت ) كارت دو ساعته را هم به صورت User و هم به صورت Group برايم توضيح دهيد . اسم فايل a_ahmadi.USR [Credits] TimeInitial=120 TimeLeft=120 [Global] Groups=Standard MaxLogins=1 Passwd=31942 Privilege=0 آخرین ویرایش توسط a_ahmadi در 2006-02-20 ساعت 10:34 PM. |
| |
| | #24 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2006 نوشته ها: 330 Thanks: 0 Thanked 2 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سواتون رو یه بار دیگه بخونید . . . .من که نفهمیدم چی فرمودید . . اگه مشکل در تعریف بوزر دارید بفرمایید تا یه یوزر کامل براتون بزاریم . . .میتونید به الگوهایی که بالاتر ارائه شده بود مراجعه کنید . فقط مقادیر مرتبط به زمان رو باید تغییر بدین . . . . |
| |
| | #25 (permalink) |
| Registered User Join Date: Mar 2006 نوشته ها: 1 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | با سلام . من در حد سوادم جواب میدم : TimeInitial=120 TimeLeft=120 این دو مورد نشون میده کاربر 2 ساعت حق استفاده داشته و 2 ساعت رو هم استفاده کرده. اگر میخواهید کاربر 2 ساعته تعریف کنید کافیه در تب credit و در مقابل maximum connection time عدد 120 را وارد کنید. |
| |
| | #26 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2006 نوشته ها: 330 Thanks: 0 Thanked 2 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | خیر دوست عزیز . . . توضیحی که برای ایشون نوشته شده بود کامل و صحیح بود . اما بابت توضیحی که شما نوشتید : مقادیر یاد شده توسط شما : TimeInitial=120 مدت زمان اولیه که 120 دقیقه هست TimeLeft=120 مدت زمان باقی مانده که 120 دقیقه است و این دو مقدار نشون میدن که زمان اولیه 120 دقیقه بوده و هنوز 120 دقیقه برای یوزر باقی مونده . نه به این معنی که 120 دقیقه مصرف کرده ! همچنین اینکه با وارد کردن مقدار در قسمت maximum connection time همونطوری که از اسمش پیداست حداکثر مدت زمان هر اتصال رو میتونید برای یوزر تعریف کنید . |
| |
| | #27 (permalink) |
| Registered User Join Date: Mar 2005 نوشته ها: 137 Thanks: 0 Thanked 18 Times in 8 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | من نميتونم گروهاي مختلف ساعتي روزانه ماهانه و غيره تعريف كنم يا با كاربران ساخته شده تركيب كنم كسي هست كه كامل ساخت گروههاي ساعتي و غيره را براي من توضيح بده ..... ممنون ميشم __________________ آفتابي لب درگاه شماست كه اگر در بگشاييد به رفتار شما مي تابد... Good Luck Hamed |
| |
| تبلیغات |
| | #29 (permalink) |
| Registered User Join Date: Aug 2004 نوشته ها: 59 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام و خسته نباشید مطلبت کامل و عالی بود دستت درد نکنه موفق باشی __________________ [url="http://reza-rahd.blogsky.com/"]R-RAHDARI[/url] خواستن توانستن است |
| |
| | #30 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jul 2006 Location: shiraz\iran نوشته ها: 50 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام به همه دوستان! من در استفاده از nttacدچار مشکل و سردرگمی شده ام. هر چه سعی کردم یک یوزر روی برنامه وارد کنم نتیجه نداد و اجازه dial in پیدا نمیکرد و ras server فقط به یوزر هایی که در قسمت اکانت ویندور 2000 بود اجازه اتصال میداد. حالت های مختلفی را در nttac تست زدم ولی باز به آن یوزر اجازه ورود داده نمیشد. از دوستان بزرگوار تقاضای راهنمایی دارم. روش نصب هم بین گونه انجام دادم. با کمک از مقالات نصب و راه اندازی nttac که جناب mrr نوشته بودند برنامه را روی RAS سرور نصب کردم. بعد از نصب هم از کادر محاورهای NTTac Plus Service Intrallation سرویسش را نصب و بعد start کردم. سپس وارد کنسول برنامه شده و تمامی تنظیمات را همان طور که جناب mrr گفته بود اعمال کردم. فقط قسمت ODBCرا فعال نکردم چون دی تا بیس ندارم. بعد هم به قسمت profile manager raftam و یک یوزر تعریف کردم و به آن پسورد اختصاص دادم. در هیچ قسمت دیگری هم تغییری اعمال نکردم بجز credit . این هم text edit یوزر مربوطه [Global] Passwd=111 Name=test MaxConnectionTime=100 [Credits] TimeInitial=100 TimeLeft=100 OnTimeExceededKill=1 OnQuotaExceededKill=0 OnExtraTimeCharge=0 OnExtraKBytesCharge=0 |
| |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
LinkBacks (?) LinkBack to this Thread: http://forum.persiannetworks.com/f62/t8261.html | ||||
| Posted By | For | Type | Date | |
| به من NTTacPlus یاد بدید... - PersianTools Forums | This thread | Refback | 2008-09-18 02:25 AM | |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مقاله در مورد ایزا | tactools | Microsoft ISA Server -ا- | 67 | 2008-11-11 01:41 PM |
| لیست مقالات مربوط به سیستمعامل لینوکس و جنبش نرمافزارهای آزاد | milad22 | بحث و تبادل نظر پيرامون مقالات -ا- | 5 | 2006-11-03 09:41 PM |
| امنیت در ویندوز xp در قالب یک چک لیست ( قسمت اول) | yaser_a | بحث و تبادل نظر پيرامون مقالات -ا- | 1 | 2006-06-22 08:35 PM |
| NTTacPlus - تنظیمات | M-r-r | Accounting -ا- | 0 | 2004-12-01 05:55 PM |