نوشته اصلی توسط sdsl
صاد جان درسته كه وينروت نميتونه ترانسپرنت كار كنه ولي اگه دو تا كارت شبكه داشته باشه هم فاير وال خوبيه و هم كش خوب. فقط مشكلي كه من باهاش دارم اينه كه اين كرك كه من دارم ناپايدارش ميكنه و زود زود از كار ميفته.
نوشته اصلی توسط sdsl
صاد جان درسته كه وينروت نميتونه ترانسپرنت كار كنه ولي اگه دو تا كارت شبكه داشته باشه هم فاير وال خوبيه و هم كش خوب. فقط مشكلي كه من باهاش دارم اينه كه اين كرك كه من دارم ناپايدارش ميكنه و زود زود از كار ميفته.
اقايون استاد و ياور
مي خواستم بدونم كه كجاي اين فروم در رابطه با ترانسپرنت كردن اسكوييد نورشته؟؟
اگه لطف كنيد ممنون مي شم ..
کامران جان، با يه جستجو و چند تا Thread رو وارسی کردن ميـتونی به پاسخ برسی . . .
انواع و اقسام راههاش هم توضيح داده شده.
محمد حکیمی
hakimi [a t] gmail.com
يه سوالي من داشتن
در حالتي كه سيستمها پروكسي تعريف كردن
ايا وين روت كش هم ميكنه؟ (البته بجز در موردي كه پروكسي رو ويروت نديم و بعد با استفاده از اون فورواردش كنيم)
بعد وقتي كه از وينروت لوگ ميگيريم
ميزنه نت station به پروكسي تحت پورت مثلا 80
حالا اگه من بيام و همه درخاستهاي پورت 80 كه http باشه به ip x.x.x.x port 8080 نت كنم كار نميكنه؟
از نظر اصولي درسته؟؟؟
من از اصول نت و اينچيا اطلاعاتي ندارم
مشکل در همون جمله آخرت خلاصه شده!نوشته اصلی توسط nkm
در مورد NAT کمی جستجو کن و با ساختار و نحوه عملش آشنا شو
محمد حکیمی
hakimi [a t] gmail.com
Akharesham Harchi Begardi Hich Narmafzari Ba Performane ISA Peida Nemikoni.
Man Kheili Gashtam.
Akharesham Bargashtam Ro ISA.
Performance ISA Az Hame Behtare Bekhosoos Az Squid
Faghat Bayad Az ISA Dorost Estefadeh Koni Na Har Source Crack Shodeeeee
Va Dovvom Inke ISA Hardware Ghavi Mikhad Na Ye Computere Mamooli
Makhsoosan ISA 2004.
Vali Sorate ISA 2000 Behtare.
سلام خدمت جناب kingmkh
اجازه بدهيد بخاطر ورودتان به اين جمع خوش آمد عرض کنم.
و در ادامه خواهش کنم لطفا برای نوشتن از زبان فارسی با حروف فارسی و يا زبان انگليسی استفاده کنيد و از نوشتن بصورت Pinglish خودداری کنيد.
از توجه شما ممنونم
محمد حکیمی
hakimi [a t] gmail.com
سلام
لطفا منو راهمنايي كنيد :
يه سيستم دارم كه باهاش يه اينترنت وصل ميشم
و يه سيستم دارم كه روش دي وي بي داره و كش اكسپرس هم روش نصبه
حالا ميخوام فيلتر رو فعال كنم اگه ميشه بگيد كه اين فيلتر رو كه همون SurfControl هست بايد كجا نصب كنم
ممنون
شما بايد SurfControl را بر روي سيستمي نصب كني كه از طريق ان به اينترنت وصل ميشي.
ببينيد وقتيكه من كارت دي وي بي رو روي سيستم كش قرار دادم ديگه نميتونم از اين راهي كه شما ميگيد استفاده كنم چون ديگه
راه انتقال ديتا تغيير ميكنه به اينصورت كه ديگه ديتا از سيستمي كه به اينترنت وصله نمياد فقط ارسال ميشه! پس در نتيجه فيلتر
هم نميشه .
حالا براي چي اين كار انجام دادم ؟
چون من با وي پي ان توي سيستم كش كانكت ميشم و مزيت اين كار اينكه كه يوزرها هيچ وقت دي سي نميشن چون وقتي كه
وي پي ان وصله ديتا از دي وي بي و وقتي هم دي سي ميشه ديتا از ديال آپ مياد
حالا بگيد كه كجا اين SurfControl رو نصب كنم
ممنون
خوب معلومه ديگه
يا روي همون سيستم كش و يا يك سيستم ديگه بين كش و كلاينت ها.
سلاماقايان محترم من ميخوام طريقه نصب و تنظيماتو ياد بگيرمsquidكي حوصله داره ياد بدهالبته 1 بار نصب كردم ولي از configurationاون چيز زيادي درك نكردم
ویرایش توسط kiumars : 2004-12-27 در ساعت 12:01 PM
سلامنوشته اصلی توسط kiumars
سوالي كه داشتم از حضور اساتيد محترم اينه كه آيا اون تنظيمات اوليه اي كه در squid.org نوشته رو اگه اجرا كنيم squid كار مي كنه ؟و از كجا ميشه فهميد كه داره كارشو انجام ميده؟؟؟؟
سلام خدمت دوست عزیزمدر این مورد کاملا باهات موافقم ایزا بهترین نرم افزار برای کش و فایروال مخصوصا نسخه 2004 که امکانات خیلی زیاد و حرفهای تری داره اما نباید حرف کوروش جان هم فراموش کنیم که اسکویید رو اگر تمیز و درست کانفیگ کنی یکی از بهترین سرور ها برای کش میشه اما تو فایروالش فکر نمیکنم که به پای ایزا برسه اما بهترین ویپگی که تو ایزا 2004 من سراغ دارم اینه که شما میتونیدipsecرو تویnatاستفاده کنیدنوشته اصلی توسط kingmkh
نوشته اصلی توسط kingmkh
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نوشته اصلی توسط sdsl
دوست عزیز به تازگی در ورژن جدید Winroute firewall 6.0.8 این ویژگی گنجانده شده و در حال حاضر بنده از این ویژگی استفاده میکنم در یک شبکه LAN با 230 کاربر ( بهتره از ورژن اصلیش و نه کرک شدش استفاده کنید که هی گیر نده ! )