![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #31 (permalink) | |
| (Sadjad Seyed-Ahmadian) Registered User Join Date: Nov 2003 Location: Tehran-Iran نوشته ها: 308 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
صاد جان درسته كه وينروت نميتونه ترانسپرنت كار كنه ولي اگه دو تا كارت شبكه داشته باشه هم فاير وال خوبيه و هم كش خوب. فقط مشكلي كه من باهاش دارم اينه كه اين كرك كه من دارم ناپايدارش ميكنه و زود زود از كار ميفته. __________________ سجاد سید احمدیان ssa1357@yahoo.com http://s-s-a.blogspot.com | |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #32 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2004 نوشته ها: 60 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | ترانسپرنت روي لينوكس 8 اقايون استاد و ياور مي خواستم بدونم كه كجاي اين فروم در رابطه با ترانسپرنت كردن اسكوييد نورشته؟؟ اگه لطف كنيد ممنون مي شم .. |
| | |
| | #33 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | کامران جان، با يه جستجو و چند تا Thread رو وارسی کردن ميـتونی به پاسخ برسی . . . انواع و اقسام راههاش هم توضيح داده شده. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | #34 (permalink) |
| (Ali Niknam) مدیر بخش Proxy/Cache/Firewall Join Date: Mar 2003 Location: Shiraz - Fars - Iran نوشته ها: 1,944 Thanks: 26 Thanked 60 Times in 52 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | يه سوالي من داشتن در حالتي كه سيستمها پروكسي تعريف كردن ايا وين روت كش هم ميكنه؟ (البته بجز در موردي كه پروكسي رو ويروت نديم و بعد با استفاده از اون فورواردش كنيم) بعد وقتي كه از وينروت لوگ ميگيريم ميزنه نت station به پروكسي تحت پورت مثلا 80 حالا اگه من بيام و همه درخاستهاي پورت 80 كه http باشه به ip x.x.x.x port 8080 نت كنم كار نميكنه؟ از نظر اصولي درسته؟؟؟ من از اصول نت و اينچيا اطلاعاتي ندارم ![]() __________________ علی نیکنام ali { a@t } niknam.ir |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | نقل قول:
در مورد NAT کمی جستجو کن و با ساختار و نحوه عملش آشنا شو ![]() __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net | |
| | |
| تبلیغات |
| | #36 (permalink) |
| Registered User Join Date: Nov 2004 Location: Iran - Karaj نوشته ها: 102 Thanks: 2 Thanked 6 Times in 6 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | Akharesham Harchi Begardi Hich Narmafzari Ba Performane ISA Peida Nemikoni. Man Kheili Gashtam. Akharesham Bargashtam Ro ISA. Performance ISA Az Hame Behtare Bekhosoos Az Squid Faghat Bayad Az ISA Dorost Estefadeh Koni Na Har Source Crack Shodeeeee Va Dovvom Inke ISA Hardware Ghavi Mikhad Na Ye Computere Mamooli Makhsoosan ISA 2004. Vali Sorate ISA 2000 Behtare. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | سلام خدمت جناب kingmkh اجازه بدهيد بخاطر ورودتان به اين جمع خوش آمد عرض کنم. و در ادامه خواهش کنم لطفا برای نوشتن از زبان فارسی با حروف فارسی و يا زبان انگليسی استفاده کنيد و از نوشتن بصورت Pinglish خودداری کنيد. از توجه شما ممنونم ![]() __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Registered User Join Date: Sep 2003 نوشته ها: 113 Thanks: 15 Thanked 6 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام لطفا منو راهمنايي كنيد : يه سيستم دارم كه باهاش يه اينترنت وصل ميشم و يه سيستم دارم كه روش دي وي بي داره و كش اكسپرس هم روش نصبه حالا ميخوام فيلتر رو فعال كنم اگه ميشه بگيد كه اين فيلتر رو كه همون SurfControl هست بايد كجا نصب كنم ممنون |
| | |
| | #39 (permalink) |
| (Behzad Salimy) Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Tehran نوشته ها: 877 Thanks: 0 Thanked 7 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | شما بايد SurfControl را بر روي سيستمي نصب كني كه از طريق ان به اينترنت وصل ميشي. __________________ بهزاد سليمي behzad_vb@yahoo.com |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Registered User Join Date: Sep 2003 نوشته ها: 113 Thanks: 15 Thanked 6 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | ببينيد وقتيكه من كارت دي وي بي رو روي سيستم كش قرار دادم ديگه نميتونم از اين راهي كه شما ميگيد استفاده كنم چون ديگه راه انتقال ديتا تغيير ميكنه به اينصورت كه ديگه ديتا از سيستمي كه به اينترنت وصله نمياد فقط ارسال ميشه! پس در نتيجه فيلتر هم نميشه . حالا براي چي اين كار انجام دادم ؟ چون من با وي پي ان توي سيستم كش كانكت ميشم و مزيت اين كار اينكه كه يوزرها هيچ وقت دي سي نميشن چون وقتي كه وي پي ان وصله ديتا از دي وي بي و وقتي هم دي سي ميشه ديتا از ديال آپ مياد ![]() حالا بگيد كه كجا اين SurfControl رو نصب كنم ممنون |
| | |
| | #41 (permalink) |
| (Behzad Salimy) Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Tehran نوشته ها: 877 Thanks: 0 Thanked 7 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | خوب معلومه ديگه يا روي همون سيستم كش و يا يك سيستم ديگه بين كش و كلاينت ها. __________________ بهزاد سليمي behzad_vb@yahoo.com |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Registered User Join Date: Dec 2004 نوشته ها: 25 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام اقايان محترم من ميخوام طريقه نصب و تنظيمات و ياد بگيرمsquid كي حوصله داره ياد بده البته 1 بار نصب كردم ولي از configuration اون چيز زيادي درك نكردم آخرین ویرایش توسط kiumars در 2004-12-27 ساعت 12:01 PM. |
| | |
| تبلیغات |
| | #43 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Dec 2004 نوشته ها: 25 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
سوالي كه داشتم از حضور اساتيد محترم اينه كه آيا اون تنظيمات اوليه اي كه در squid.org نوشته رو اگه اجرا كنيم squid كار مي كنه ؟و از كجا ميشه فهميد كه داره كارشو انجام ميده؟؟؟؟ | |
| | |
| | #44 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: UAE نوشته ها: 44 Thanks: 0 Thanked 4 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام خدمت دوست عزیزم در این مورد کاملا باهات موافقم ایزا بهترین نرم افزار برای کش و فایروال مخصوصا نسخه 2004 که امکانات خیلی زیاد و حرفهای تری داره اما نباید حرف کوروش جان هم فراموش کنیم که اسکویید رو اگر تمیز و درست کانفیگ کنی یکی از بهترین سرور ها برای کش میشه اما تو فایروالش فکر نمیکنم که به پای ایزا برسه اما بهترین ویپگی که تو ایزا 2004 من سراغ دارم اینه که شما میتونید ipsec رو توی nat استفاده کنید نقل قول:
نقل قول:
| ||
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Apr 2005 Location: arak نوشته ها: 54 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
دوست عزیز به تازگی در ورژن جدید Winroute firewall 6.0.8 این ویژگی گنجانده شده و در حال حاضر بنده از این ویژگی استفاده میکنم در یک شبکه LAN با 230 کاربر ( بهتره از ورژن اصلیش و نه کرک شدش استفاده کنید که هی گیر نده ! ) __________________ [font=Tahoma][b]sEcUrItY iS fIrSt .[/b][/font] | |
| | |