روي همون دستگاهي كه DVB داره نصب كنيد.
روي همون دستگاهي كه DVB داره نصب كنيد.
خب اول بايد ببينيم منظور از " بهتر " چيه.
اگر منظور سهولت نصب و کاربرد و مديريت باشه CacheXpress بهتره. ولی از نظر قابليتها و Flexibility ميشه گفت Squid از همه سيستمها کامل تر و قوی تره.
من كش اكسپرس را نصب كردم .راستش نفهميدم چه جوري بايد مشكلم را باهاش حل كنم(چقدر من....) يكي لطف كنه كامل برا من بنويسه چكار بايد بكنم تا يوزرام از پروكسي ست كردن نجات پيدا كنن.!!؟؟!؟!؟
قبلا توضيح دادم که بايد يک Peer اضافه کنيد و در آن مشخصات Proxy خود را وارد کنيد.
بعد يک Traffic Rule اضافه کنيد و تنظيم کنيد که تمام درخواستها رو به اون Peer بفرسته.
توضيحات کامل تر در راهنمای CacheXpress موجود است.
يعني با اين كار ديگه نيازي نيست كه يوزرها پراكسي ست كنن و در حالت عادي از دي وي بي دريافت ميكنن؟
و اينكه آيا تو اين روش رو خط leased فقط send خواهيم داشت؟
ديگه نيازی به تنظيم Proxy نيست و در حالت عادی از DVB دريافت ميکنند. در اين حالت تمامی درخواستهای HTTP (پورت 80) از DVB و بقيه درخواستها (FTP, Yahoo msgr و . . . ) از Leased (يا هر طريق ديگر بسته به شبکه شما!) دريافت ميشه . . .
اين ساده ترين نحوه Transparent کردن سرويسهای Proxy Base است.
آقايان - حضرات با سلام به همگي .من با هزينه بر بودن و سخت بودن راهبري اسكوييد صد در صد مخالفم چرا كه بعد از نصب و راه اندازي كاملا سر به راه و بي آزار است . خود من از 8-9 ماه پيش كه نصب كردم (آنهم روي آكانتينگ سرور ) جز يك اشكال سخت افزاري كارت شبكه هيج مشكل ديگه اي نداشته ام . در حالي كه در همين مدت 10 بار سرور 2000 كافي نت را كه هيچ كاري در شبكه جز nat و file sharing نمي كند دوباره نصب كرده ام و معتقدم پايداري اسكوييد جبران مشكلات و حتي هزينه هاي احتمالي آن را مي كند .
اگر كسي در اين تالار در باره ترانسپارنت كردن اسكوييد مي داند فكر مي كنم بحث جالب وكاربردي و پر طرفداري شود .
ضمن اينكه costumize كردن كرنل لينوكس هم ( كه لازمه اين كار است ) بايد جالب باشد . كسي هست ؟
در مورد کارايی Squid هيچ کس شک نداره. البته در صورتيکه درست و تميز و بصورت Optimize نصب بشه (که خيلی ها که ادعا ميکنن اينطور عمل ميکنند در واقع اين کار از عهده شان بر نميايد و بخاطر عدم تنظيم صحيح، سيستم پس از مدت کوتاهی دچار مشکل ميشه و صاحب شبکه دوباره بايد بره و دست به دامن نصاب محترم بشه!)
سيستمی دارم که الان چک کردم Uptime اش 75 روزه.
Cache و Firewall و . . .
بقدری تميز کار ميکنه که آدم لذت ميبره.
در مورد نحوه نصب و Transparent کردن Squid قبلا بحث شده.
لطفا اگر ميخواين مطلبی بنويسيد در ادامه آن اضافه کنيد که يک جا مجتمع باشد
-------------------------------------------------------------------------------نوشته اصلی توسط sdsl
سلام سلمان جان اگه خواستي Winroute رو برات Transparent كنم![]()
امير وقار
amir_vaghar@hotmail.com
آقا امير،
سلام،
خوش اومدی.
در مورد Transparent کردن Winroute ميتونی بيشتر توضيح بدی؟
اقا جونه هر كسي كه دوست داريد بگيد اين CacheXpress بايد از كجا بگيرم
در مبحث مربوط به CacheXpress چند بار نوشته ام، نام، نام شبکه و سمت خودتون رو به mh@mhme.net ارسال کنيد تا برايتان ارسال کنم.
در ضمن توضيح رو عرض کنم که به ايميل های Yahoo و Hotmail نميتوان ارسال کرد (بدليل محدوديت حجم)
آقا در مورد اين transparent كردن winroute بيشتر توضيح بده
دیگه که بسات ترانسپارنت ورچیده شد که
يعنی چی؟!!نوشته اصلی توسط nkm