نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: مشکل بعد از آپدیت به 6.43 روتر او اس میکروتیک

  
  1. #1
    نام حقيقي: amir

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    May 2012
    محل سکونت
    yazd
    نوشته
    2
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0

    مشکل بعد از آپدیت به 6.43 روتر او اس میکروتیک

    مشکل از جایی شروع شد که نرم افزار را به 6.43 آپدیت کردم.
    پیش زمینه
    در تنضیمات برای اینکه چند دروازه برای اینترنت دارم باید از منگل برای دادن گیتوی استفاده کنم.
    روتر برای DNS هم استفاده میشود.
    تعدادی هم vpn برای دفاتر خارج شهرستان متصل است.
    حالا مشکل اینه که وقتی نرم افزار به ورژن 6.43 آپدیت بشه به صورت خودکار همه پروت هایی که منگل ندارند و یا کانکشن هایی مثل vpn که دارای منگل نیستن روی آنها یک ترافیم میاد که به آی پی که برای DNS داده شده ترافیک میده.
    ولی وقتی که ورژن برنامه را به 6.40.9 که از سیستم قدیمی استفاده میکنه دانگرید میکنم همه چیز خوب و عادیه.
    در ضمن تست کردم و دیدم که اون سر vpn هم ترافیک میاد یعنی ترافیک بیخودی که فقط همین طرف باشه و ئراپ بشه نیست.
    لطفا کمک کنید تا این موضوع حل بشه یا اگه من اشتباهی در تنضیمات دارم درست کنم.



    موضوعات مشابه:

  2. #2


    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    May 2004
    نوشته
    7
    سپاسگزاری شده
    2
    سپاسگزاری کرده
    0
    در حین بروزرسانی تنظیمات شما پاک نمیشه فقط روتر یکبار ریبوت میشه
    اگر بعد از بازگرداندن بک آپ تنظیمات مشکل هنوز برقرار بود (درصورت داشتن بک آپ) بنابر تجربه شخصی توصیه میکنم یکبار کلا ریست فکتوری دیفالت کنید و از اول تنظیمات را انجام بدید مرحله به مرحله
    قبلا مشکل متشابهی داشتم که بعلت ارتقا اصلا دستورات قبلی که با آن کانفیگ انجام شده بود کلا پذیرفته نمیشد و در ضمن ارتقا هم شما خطای خاصی نمیبینید فقط اون کانفیگ وقتی داره مجدد لود میشه، دستور قبول نمیشه و روتر میره سراغ دستور بعدی برای لود



  3. #3
    نام حقيقي: amir

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    May 2012
    محل سکونت
    yazd
    نوشته
    2
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط aminsam نمایش پست ها
    در حین بروزرسانی تنظیمات شما پاک نمیشه فقط روتر یکبار ریبوت میشه
    اگر بعد از بازگرداندن بک آپ تنظیمات مشکل هنوز برقرار بود (درصورت داشتن بک آپ) بنابر تجربه شخصی توصیه میکنم یکبار کلا ریست فکتوری دیفالت کنید و از اول تنظیمات را انجام بدید مرحله به مرحله
    قبلا مشکل متشابهی داشتم که بعلت ارتقا اصلا دستورات قبلی که با آن کانفیگ انجام شده بود کلا پذیرفته نمیشد و در ضمن ارتقا هم شما خطای خاصی نمیبینید فقط اون کانفیگ وقتی داره مجدد لود میشه، دستور قبول نمیشه و روتر میره سراغ دستور بعدی برای لود
    ممنون از جواب
    این قسمت برگردان بک آپ رو هم تست کردم و جوای نداد.
    ولی مشکل من اینجاست که خیلی تنظیم دارم و اگه بخوام ریست کنم و از نو تنظیم کنم باید نصف روز کل سیستم رو قطع کنم.
    حالا اون هیچی که اگه ریست کردم و دوباره تنظیم کردم و درست نشد چی؟

    الان یک تست دیگه هم کردم کلا تیک request dns رو برداشتم ولی بازم همون ترافیک میمونه
    البته یک روت هم دارم که میکه برای ای پی "دی ان اس" برو از سمت اینترنت مخابرات برو ولی باز اونم کار نمیکنه



کلمات کلیدی در جستجوها:

هیچ کلمه ای ثبت نشده است.

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •