![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (amir arabizadeh) Registered User Join Date: Jul 2007 Location: tehran نوشته ها: 93 Thanks: 19 Thanked 3 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام به همه دوستان عزیز من برای 2 نقطه که در 2 شهر مختلف هست و ADSL دارند میخوام یک ارتباط VOIP ایجاد کنم .تا جایی هم که امکان داره هزینه ها رو میخوام بیارم پایین یعنی اگه بشه نرم افزاری باشه بهتر وگرنه اگه سخت افزار خاصی نیاز هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید در ضمن طبق فرمایشات آقای غرقی میکروتیک ظاهرا یکسری قابلیت های این چنینی داره(ip telephony) و از اون چطور میشه استفاده کرد؟ هیچ نیازی به کنترل و محاسبه نیست هدف فقط ایجاد ارتباط هست و البته نسبتا با کیفیت از توجهتون بسیار متشکرم __________________ افسوس که در شهر خود غریبم aanet_aminet@yahoo.com www.aminet.xm.com |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,444 Thanks: 21 Thanked 423 Times in 319 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | نیاز به کارت isdn داره بی خیال میکروتیک شو برای اینکار __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | آره از راه حلهای لینوکسی استفاده کن. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (amir arabizadeh) Registered User Join Date: Jul 2007 Location: tehran نوشته ها: 93 Thanks: 19 Thanked 3 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام متشکرم راستش توی بحث voip کاملا بی تجربه هستم . کارتی که فرمودید چه قابلیت ها و چه روش راه اندازی داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. در ضمن اگه بخوام به نحوی کانفیگ بشه که بتونن با همون خط که از طریق اینترنت متصل هست به شماره های داخلی و خارجی تماس داشته باشن چه کاری لازم هست انجام بدم؟ از توجهتون متشکرم __________________ افسوس که در شهر خود غریبم aanet_aminet@yahoo.com www.aminet.xm.com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2005 نوشته ها: 659 Thanks: 22 Thanked 68 Times in 49 Posts Groans: 7 Groaned at 9 Times in 7 Posts | با سلام دوست عزیز الزام نداره که از چه سیستم عاملی استفاده کنی.باید گفت باید از چه نرم افزاری باید استفاده کرد.به نظر من ساده ترین نرم افزار برای اینکار 3cx است که میتوانید از سایت IP PBX - 3CX PBX, PABX software for Windows نسخه سرور و کلاینت آن را دریافت کنید.به جای کلاینت هم میتوانید از ip phone نیز استفاده کنید.نصب و راه اندازی ساده ای دارد.امکانات زیادی رو هم در زمینه voip در اختیار شما قرار میده.در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر در مورد این sip server بگو تا جایی که می دونم راهنمایی کنم و از اطلاعات سایر دوستان نیز استفاده کنیم. __________________ .........اندیشه نگاران دوران............ vahshar[at]yahoo[dot]com |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (amir arabizadeh) Registered User Join Date: Jul 2007 Location: tehran نوشته ها: 93 Thanks: 19 Thanked 3 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام واقعا از راهنماییتون متشکرم من تمام نسخه هارو دانلود کردم فقط قبل از نصب یه سوال برام پیش اومده من میتونم هر دو طرف رو با گوشی ip phone به هم وصل کنم و یابهتر بگم مثلا به کلاینتهای این سرور که همه با ip phone قراره کار کنند این اجازه داده بشه که به هر شماره در هر کجا تماس بگیرند . برای مثال یوزری که بهش این خطو دادم به یک موبایل تماس داشته باشه؟ متشکرم __________________ افسوس که در شهر خود غریبم aanet_aminet@yahoo.com www.aminet.xm.com |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | آره اما باید یه خط داشته باشید که ازش اورجینیت کنید تماسهاتون رو. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| تبلیغات |
| | #8 (permalink) |
| (amir arabizadeh) Registered User Join Date: Jul 2007 Location: tehran نوشته ها: 93 Thanks: 19 Thanked 3 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام از راهنماییتون متشکرم میتونم از خدمتتون بپرسم کلا کار ip telephony چی هست و چه کارهایی میتونه انجام بده؟ طبق manuale یکی از کارهاش که شما فرمودین خیلی هم جالب نیست همون voip هست ولی بقیه رو متوجه نشدم . متشکرم __________________ افسوس که در شهر خود غریبم aanet_aminet@yahoo.com www.aminet.xm.com |
| | |
| | #9 (permalink) |
| (Reza Aryagohar) مدیر بخش Cisco Join Date: Jul 2003 Location: Iran نوشته ها: 2,647 Thanks: 62 Thanked 223 Times in 147 Posts Groans: 21 Groaned at 8 Times in 5 Posts | 3cx بهترین solution روی ویندوز هست. ولی روی لینوکس سولوشن های بهتری هست __________________ Reza Aryagohar A R Y A G O H A R @ G M A I L . C O M |
| | |
| | vahsha1 (2008-09-23) |
| | #11 (permalink) |
| (amir arabizadeh) Registered User Join Date: Jul 2007 Location: tehran نوشته ها: 93 Thanks: 19 Thanked 3 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام من فعلا برنامه ها رو نصب کردم و دارم تلاش میکنم کانفیگ کنم ولی اگر دوستان در مورد قابلیت های ip telephony تکم توضیح بدن بی نهایت ممنون میشم . راستش من قالبا سیستمی رو همیشه به دیگران پیشنهاد میکنم که دیگه نیاز به هظور فیزیکی کسی رو نداشته باشه برای همین میخوام با میکروتیک باشه تا دیگه خیالم راحت باشه ویندوزی هم در جای خودش خوبه ولی خلاصه ویندوزه دیگه و معایبش و احتمالات همیشگی . بهر حال از لطف همگی متشکرم __________________ افسوس که در شهر خود غریبم aanet_aminet@yahoo.com www.aminet.xm.com |
| | |
| | #12 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | میکروتیک احتیاج به سخت افزار داره... __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #13 (permalink) |
| (سام قراچه) Registered User Join Date: Aug 2005 Location: ایران - خوزستان نوشته ها: 435 Thanks: 21 Thanked 4 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | برای لینوکس چه نرم افزاری پیشنهاد می کنید . __________________ ...:: Hey You , Would You help me to carry the stone ::... ...:: Open your heart, i m coming home ::... |
| | |
| | #14 (permalink) |
| (Reza Aryagohar) مدیر بخش Cisco Join Date: Jul 2003 Location: Iran نوشته ها: 2,647 Thanks: 62 Thanked 223 Times in 147 Posts Groans: 21 Groaned at 8 Times in 5 Posts | Asterisk Asterisk Now Elastix Trixbox FreePBX الاستيكس راحت تره __________________ Reza Aryagohar A R Y A G O H A R @ G M A I L . C O M |
| | |
| | goodzila (امروز) |
| تبلیغات |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مشکل با راه اندازی میکروتیک روی vmware | saman608 | مباحث عمومی شبکه -ا- | 3 | 2008-08-28 10:54 AM |
| کمک در راه اندازی سرویس VOIP | adnan | مباحث عمومی شبکه -ا- | 14 | 2008-05-28 02:21 PM |
| راه اندازی سرویس VPN | ناصریان | بازارچه -ا- | 0 | 2006-12-04 04:25 PM |
| هزینه راه اندازی VOIP | artin | بازارچه -ا- | 6 | 2006-04-27 08:59 AM |
| كامل ترين مرجع خطاهاي مودم | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-08-09 02:27 AM |