![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (JALAL KARIMI) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: TEHRAN نوشته ها: 60 Thanks: 13 Thanked 7 Times in 7 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | امضائ دیجیتال در آفیس 2003 و 2007 سلام من یک CERTEFICATE جهت امضاء دیجیتال گرفتم که نامه هام رو باهاش امضا میکنم . مشکل اینجاست که من که با آفیس 2007 کار میکنم و نامه هام رو امضا میکنم در کامپیوتر دیگه اگر آفیس 2007 باشه امضا رو درست نشون میده ولی اگه آفیس 2003 باشه امضا رو نشون نمیده . البته اگر در آفیس 2003 یا هر نرم افزار دیگه ای در متن تعقیراتی به وجود بیاد امضا باطل میشه ولی نشون دادن امضا مهمه . راهی به نظرتون میرسه که این دوتا ورژن رو با هم هماهنگ کنم . |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #3 (permalink) |
| (Mehdi) Registered User Join Date: Dec 2007 Location: Sari نوشته ها: 24 Thanks: 16 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 2 Times in 1 Post | نحوه ایجاد امضای دیجیتال؟ دوست عزیز من هنوز نتونستم یک امضای دیجیتال برای خودم بسازم. راستش اصلا اطلاع درست و درمونی هم در مورد کاراییش ندارم. میشه راهنمایبم کنید. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,267 Thanks: 79 Thanked 396 Times in 185 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | امضاء دیجیتال را یک Certification Authority می تواند برای شما ایجاد کند. شرکت های مختلفی هستند که این سرویس را ارائه می دهند. Digital Email Signature Certificate - Google Search __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | mehdi_shri (2008-10-08) |
| | #5 (permalink) | |
| (Reza) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: Tehran نوشته ها: 188 Thanks: 1 Thanked 32 Times in 25 Posts Groans: 0 Groaned at 2 Times in 2 Posts | نقل قول:
موفق باشید. __________________ http://reza-alikhani.blogfa.com | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (Reza) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Mashhad نوشته ها: 125 Thanks: 25 Thanked 22 Times in 20 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | میشه توضیح بدید این امضای دیجیتال چیه و چه عملی انجام میده؟راه اندازیش؟ __________________ LET'S NETWORK! REZAD136@GMAIL.COM |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (Mehdi) Registered User Join Date: Dec 2007 Location: Sari نوشته ها: 24 Thanks: 16 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 2 Times in 1 Post | راستش اصلا نمی دونم که چه مزایا و کاربردهایی داره. ولی احساس میکنم برای شناسایی و رسمیت داشتن و یا برای استناد به موضویتی لازم باشه. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #8 (permalink) |
| (Reza) Registered User Join Date: Jul 2008 Location: Tehran نوشته ها: 188 Thanks: 1 Thanked 32 Times in 25 Posts Groans: 0 Groaned at 2 Times in 2 Posts | انشاء الله به زودی مقاله ایی که در این خصوص نوشتم رو در جایی آپلود کرده و لینک اون رو در ادامه همین تاپیک قرار می دم. این مقاله که در خصوص امنیت در Microsoft Outlook 2003 نگارش شده در حدود 120 صفحه هستش که بسیاری از اون در خصوص مباحث مربوط به Signing و Encryption هستش. موفق باشید. __________________ http://reza-alikhani.blogfa.com |
| | |
| | jalalkarimi (2008-10-17), mehdi_shri (2008-10-12) |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| آموزش تصويری تمام مدارک IT و غيره : Networking, Programming, Hacking, Design, Graphic | Parsian-Soft | بازارچه -ا- | 220 | 2007-12-31 11:50 PM |
| فروش CD و DVD هاي آموزشي تخصصي - اعلام ماهانه آخرين آرشيو | Nashre Elm | بازارچه -ا- | 5 | 2006-09-15 09:52 PM |