![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| Registered User Join Date: Sep 2006 نوشته ها: 148 Thanks: 43 Thanked 14 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 2 Times in 2 Posts | با سلام خدمت اساتید من می خام خط اینترانت رو با اینترنت قاطی کنم به طوری که وقتی کاربر سایت رو باز می کنه بره اول از اینترانت باز کنه اگه نشد بره سراغ اینترنت هدف افزایش پهنای باند یکی از دوستان این کار رو کرده ولی از پرسیدم ازش چیزی بروز نداد میخاستم ببینم از دوستان کسی هست کمک کنه |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (Peyman Yousefi) Registered User Join Date: Oct 2005 Location: ABHAR نوشته ها: 1,604 Thanks: 13 Thanked 81 Times in 65 Posts Groans: 0 Groaned at 4 Times in 4 Posts | منظور شما رو درست نفهمیدم ولی اگه شما درخواست کنید اول از کش رد میشه اگه چیزی که درخواست کردید تو کش باشه مستقیم از کش جواب داده میشه و اگه نباشه میره سراغ اینترنت __________________ لحظه ای پاک بزرگ دل به دریا زد و رفت Metal_S2004@Yahoo.CoM |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Registered User Join Date: Sep 2006 نوشته ها: 148 Thanks: 43 Thanked 14 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 2 Times in 2 Posts | اقا ی darklove منظورم اینه که من یه پهنای باند اینترانت دارم میخام این وقتی یوزر ها اومدن در خاست دادن بیاد چک کنه اگه سایت رو از داخل اینترانت نتونست پیدا کنه بره از روی اینتر نت باز کنه |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (Peyman Yousefi) Registered User Join Date: Oct 2005 Location: ABHAR نوشته ها: 1,604 Thanks: 13 Thanked 81 Times in 65 Posts Groans: 0 Groaned at 4 Times in 4 Posts | دوست عزیز گفتم که چه کار باید انجام بدی __________________ لحظه ای پاک بزرگ دل به دریا زد و رفت Metal_S2004@Yahoo.CoM |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (Ali Niknam) مدیر بخش Proxy/Cache/Firewall Join Date: Mar 2003 Location: Shiraz - Fars - Iran نوشته ها: 1,944 Thanks: 26 Thanked 60 Times in 52 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | منظور ایشون اینترنت ملی یا اینترانت بود باید رنج سایتهای داخلی را از مخابرات بگیری و روی روتر روت کنی راه دیگه استفاده از گیت پیش فرض است اینکه اگه روی این گیت نبود از گیت دوم استفاده کن __________________ علی نیکنام ali { a@t } niknam.ir |
| | |
| تبلیغات |
| | #8 (permalink) | |
| (َََAmin) Registered User Join Date: Mar 2006 نوشته ها: 465 Thanks: 14 Thanked 26 Times in 26 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | نقل قول:
ممکنه بیشتر توضیح بدین ؟ با چی ؟ چطوری ؟ ممنون __________________ علم من رسید بدانجا که بدانم که نادانم. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| (Peyman Yousefi) Registered User Join Date: Oct 2005 Location: ABHAR نوشته ها: 1,604 Thanks: 13 Thanked 81 Times in 65 Posts Groans: 0 Groaned at 4 Times in 4 Posts | منظور علی آقا فکر کنم بیشتر مربوط باشه به Load Balacing __________________ لحظه ای پاک بزرگ دل به دریا زد و رفت Metal_S2004@Yahoo.CoM |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Registered User Join Date: May 2004 Location: Tehran نوشته ها: 167 Thanks: 8 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | شما باید آدرسهای ایران را بصورت استاتیک به اینترانت route کنید. البته فکر نکنم سایتهای زیادی باشه که داخل ایران باشند و بازدیدکننده زیادی داشته باشند. |
| | |
| | #11 (permalink) |
| (میثم معظمی گودرزی) Registered User Join Date: Jul 2005 نوشته ها: 143 Thanks: 1 Thanked 10 Times in 5 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوستان بله تعداد درخواست های سایت های ایرانی خیلی زیاد شده و این کار تاثیری بسیار خوبی در کل شبکه داره من هم یک خط اینترانت گرفتم و روی این قضیه دارم کار می کنم که این کار نه با استاتیک روت بلکه خودکار و اتوماتیک باشه اگه به نتیجه رسیدم خبر میکنم و قابل توجه بگم که در این نیم سال که گذشت بیشتر سایت های مورد تقاضا در اینترانت باز میشود سایت پست سایت پلیس سایت سازمان سنجش و ... و جالب اینجا که با سرعت عجیب غریب این سایت ها باز میشند به صورتی که من حتی وقتی عرض باند اینترنت خالی هم داشتم بسیار متفاوت از روی اینترانت باز مشوند __________________ میثم معظمی گودرزی ( dammkon@yahoo.com ) |
| | |
| تبلیغات |
| | #15 (permalink) |
| (Peyman Yousefi) Registered User Join Date: Oct 2005 Location: ABHAR نوشته ها: 1,604 Thanks: 13 Thanked 81 Times in 65 Posts Groans: 0 Groaned at 4 Times in 4 Posts | اینترانت شد شبکه فقط اینترنت __________________ لحظه ای پاک بزرگ دل به دریا زد و رفت Metal_S2004@Yahoo.CoM |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مقاله در مورد ایزا | tactools | Microsoft ISA Server -ا- | 67 | 2008-11-11 01:41 PM |
| مشکل share کردن اینترنت در دومین win2000 server | silwester | مباحث عمومی شبکه -ا- | 15 | 2008-05-28 03:03 PM |
| مخلوط کردن خط اینترانت ایران و اینترنت | tactools | Proxy / Cache / Firewall -ا- | 8 | 2007-11-14 07:00 PM |
| ماهواره و تلبس و اینترانت برای راه انداختن کافی نت تو شهرستان | naserturk | مباحث عمومی شبکه -ا- | 4 | 2007-05-03 09:12 PM |
| شر کردن کانکشن شبکه جهت دسترسی به اینترنت | NabiKAZ | مباحث عمومی شبکه -ا- | 6 | 2006-08-29 12:32 AM |