سلام خدمت دوستان
مشکل اینه که:
روی لپ تاپی با ویندوز 7 ، پروفایل یوزری از دامین ذخیره نمی شه اما پروفایل یوزرهای لوکال ذخیره می شود؟!
سلام خدمت دوستان
مشکل اینه که:
روی لپ تاپی با ویندوز 7 ، پروفایل یوزری از دامین ذخیره نمی شه اما پروفایل یوزرهای لوکال ذخیره می شود؟!
از ساختار دامینتون اطلاع دارید ؟
پروفایل یوزر دامین مربوطه به دامین هست یا خودش ؟
ممکنه پروفایل دامین از نوع Mandatory باشه !
بله
در تب پروفایل یوزر تنظیمی قرار ندادم.. مربوط به خودشه دیگه؟
علاوه بر موارد بالا اینکه:
پروفایل مربوط به یوزرهای دامین روی لپ تاپ مذکور ذخیره نمی شه اما بر روی سیستم های دیگه متصل به دامین ذخیره می شه و مشکلی نیست!! چرا؟
ویرایش توسط sols : 2012-09-22 در ساعت 11:58 AM
فکر کنم اگه پروفایل یوزر رو Roaming تنظیم کنم بشه، اما می خوام ببینم چرا این حالت پیش اومده ؟
ببینم منظورت اینه که وقتی یک یوزر دامین لاگین میکنه، به صورت موقت لاگین میشه و وقتی لاگ آف میکنه و لاگین میکنه، هر چی توی دستکتاپ و داکیومنتش داشته پاک میشه؟
بله حامد خان، دقیقا
و همچنین تنظیمات پوشه ها و زبان و ... که کلا همون پروفایل میشه دیگه
چه اتفاقی میافته این وسط!
در صورتی که همون یوزر دامین، روی سیستم های دیگه شبکه پروفایلش دخیره میشه!
عرض کنم که من به این مشکل بر خوردم
اینطوری هم بود که پروفایل یک یوزر دامین رو که درست بود توی سیستم رو دستی پاک کردم (میخواستم همه چیش ریست بشه) ولی بعدش که طرف لاگین میکرد، پروفایلی بوجود نمیومد و به صورت Temporary میساخت و هر وقت لاگ آف میکرد، همه چی پاک میشد
یک مقداری ور رفتم ولی دیدم بشینم ویندوز یارو رو از اول بریزنم وقت کمتری میگیره!!!
این شد که بیخیال کنکاش شدم !!!
نتیجه اینکه راه حل درست و اصولی رو نمیدونم و من خودم ویندوز عوض کردم که مشکل حل شد !
بنده هم همین مشکل رو داشتم ، البته به شکل دیگر ، ولی کلیاتش اینجوری بود
جالب اینه که نه اساتید و نه مایکروسافت جوابی براش نداشتند
...
سلام
به این مسیر در رجیستری بروید:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProfileListHow to Fix Temporary Profile in Windows 7
و هرچی که با پسوند bac هست رو پاک کنید. سپس سیستم رو ریست کنید.
در این لینک هم توضیحاتی داده:
با تشکر از پاسخ دوستان..
مشکل برطرف شد.
MEMBER OF tab
به این تب این یوزر توجه نکرده بودم
Admin قبلی به این یوزر در این تب کلی گروه اضافه کرده بود.. گروه های اضافی پاک شدند و شبیه به گروه های Administrator دامین شد.
من هم این مشکل رو داشتم
نام کاربر را از دامین پاک کردم و دوباره ایجاد کردم و مشکل بر طرف شد