چه لزومی به پینگ هست ؟! یک روش اینه که خروجی دستور IPConfig رو مورد بررسی قرار بدید ...
چه لزومی به پینگ هست ؟! یک روش اینه که خروجی دستور IPConfig رو مورد بررسی قرار بدید ...
ولی من فکر می مکنم توی پالسی یه جایی بود که اگه کاربر کابل رو می کشید،دیگه نمی تونست لاگین کنه،مثله اینکه اکانت کاربر لاک شده باشه و ادمین میتونه آنلاک کنه،اینطوری کاربر هم نمیتونه سوسه بیاد جلو IT و دستش رو میشه
ممنون دوستان ، والا من که توی پالسی ها چیزی رو پیدا نکردم ، از دوستان اگر کسی پالسی رو می دونه لطف کنه مسیرشو بگه ، ممنون
عالی بود دوستان
آفرین
واقعا خوب بود
ولی نگفتید چه بلایی سر کاربران میارید که کابل شبکه را میکشن ؟
هیچی ، به خدا . کاربرا گیر دادن میگن که سیستمهای ما رو چک میکنی و از این حرفها....
آقا یه مشکل : ومدیم یکی از سویچها مشکل دار شد و روشن نشد ، اونوقت چی میشه ؟
هیچی کاربر فکش میافته ، اونوقت دیگه اصلاً نمی تونه به سیستمش login کنه. چون به محض اینکه login کنه بلافاضله logoff میشه .برای همین من هنوز جرآت نکردم فایلو برازم بالا
ویرایش توسط ali.b : 2010-11-27 در ساعت 12:43 PM
خو این برنامه رو کجا باید قرار داد که اتوماتیک واراجرا بشه ؟
میشه دوستان یادآوری کنند که چه جوری از طریق group policy میشه این فایل را deploy کرد ؟ من فراموش کردم .
سلام
منم با آقای رئیسی موافق بیدم
جالبه که این فایل حتی امضا هم نداره.
هیچ مشخصاتی از نویسندش نیست و همه قسمت ها خالیه.
icon هم که پیش کش.
من استفاده کردم خوب جواب میده
حالا دوستان هکر یه تست نفوذی، بررسی امنیتی چیزی بکنند ببینند این فایله چیکار میکنه
ولی خوب حال میده ! چیز باحالیه ! طرف زنگ میزنه میگه سیستم هی لاگ آف میشه ! میگم برادر برای چی کابلت رو دراوردی کف میکنه ؟؟)
MSI که نداره ! دنبال تبدیلش به MSI هم نباشید که ما که هر چه کردیم نشد
با یه پالیسی یا یک batch file ساده کپیش کنید تو شاخه startup کلاینتها و دسترسی هر کاری غیر از اجرا رو هم از کلاینت بگیرید
با وایرلس هم کار میکنه ؟
نمیدونم تست کنم یا نه ...