نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: پریدن تنظیمات مودم TP-link Archer D2

  
  1. #1
    نام حقيقي: مسعود یزدانی

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    May 2017
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    2
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0

    پریدن تنظیمات مودم TP-link Archer D2

    من چند ماهه یه مودم TP-Link Archer D2 خریدم مشکلی که باهاش دارم اینه که به صورت رندوم و دوره ای تنظمات مودم می پره و به تنظیمات کارخونه برمیگرده، یکبار به خاطر این مشکل بردم گرانتی و برام تعویض کردن ولی بازم این مشکل تو مودم جدید وجود داره.
    کسی راه حلی داره؟



    موضوعات مشابه:





  2. #2
    نام حقيقي: ali

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته
    85
    سپاسگزاری شده
    62
    سپاسگزاری کرده
    10
    همه تنظیمات میپره یا بخش مربوط به User و password کانکشن pppoe ؟
    اگر یوزر و پسورد ارتباط خودتون رو اشتباه وارد کرده باشین ممکنه این مشکلات پیش بیاد و بعد از روش و خاموش شدن مودم تنظیمات به حالت brige برگرده.
    ممکنه حالت امنیتی ضدسرقت روی خط شما به هر دلیلی از سمت Isp فعال شده باشه ، با تماس گرفت و بررسی نام کاربری و کلمه عبور ؛ همچنین وضعیت خط از این موضوعات اطمینان حاصل کنید.

    بر روی تنظیمات مودم بررسی کنید این گزینه ها فعال باشن : IGMP Proxy / Nat
    و پیشنهاد میشه این گزینه های فایروالتون خاموش باشن : Filter Multicast / Filter Internet NAT Redirection

    برای اطمینان پشت مودمتون دکمه Rest سخت افزاری داره اون رو بیشتر از 10 ثانیه با یک پین ، چوب کبریتی چیزی نگه دارید و صبر کنید تا کامل دوباره لود بشه .
    وارد تنظیمات بشین و دوباره اطلاعات یوزر و پسورد ADSL خودتون رو وارد کنید.

    اگر همچنان مشکل پا برجا بود ، مودم رو به محلی دیگر ببرید و اقدام به اتصال به اینترنت کنید ؛ بررسی کنید ببینید آیا مشکل همچنان وجود دارد و یا خیر.



  3. #3
    نام حقيقي: مسعود یزدانی

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    May 2017
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    2
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0
    همه ی تنظیمات میپره و به تنظیمات کارخانه بر میگرده.
    یه موقع هایی میخوام برم تو صفحه ی تنظیماتش، ای پی رو که میزنم صفحش نمیاد انگار هنگ کرده باشه ولی در همون حالت اینترنتم درسته و کار میکنه. خاموش و روشنش که میکنم تا هنگش برطرف بشه، وقتی روشن میشه کلا به تظیمات کارخونه برگشته.



کلمات کلیدی در جستجوها:

هیچ کلمه ای ثبت نشده است.

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •