مطمئنی کار نمیکنه
ولی من اینارو امتحان کردم کارم میکنه
مطمئنی کار نمیکنه
ولی من اینارو امتحان کردم کارم میکنه
لحظه ای پاک بزرگ دل به دریا زد و رفت.
بعد از كلي كلنجار رفتن تقريبا فهميدم كه مشكل كجاست
ببينيد من مي خوام هر سيستم رو روي 64 كيلو ببندم به طوري كه آبجك هايي كه از كش ميان اين محدوديت روشون اعمال نشه.خوب تا اينجاش مشكلي نيست.چون اسكوييد اين قابليت رو داره.
مساله اينجاست كه مثلا رنج lan من از 192.168.100.2 هست تا 192.168.100.20 حالا ما اسكويد اين رنج رو اينطوري مي بنديم.
acl src net1 192.168.0.0/24
delay_parameters 2 8000/150000 8000/120000
delay_access 2 allow net
الان اگه بريم پشت يكي از سيستم هاي lan و يه فايلي رو دانلود كنيم با سرع 5-6 دانلود مي كنه كه همون چيزيه كه مد نظر ماست.
ولي اگه در همين حالت بريم پشت يه سيستم ديگه و دانلود كنيم م يبينيم كه بيشتر از 4 نمي زنه و سيستم قبلي هم سرعت دانلودش مياد رو 3
به اين نتيجه مي رسيم كه اسكويد اين 8000/150000 رو براي كل رنج محدود مي كنه نه براي فقط يك IP
يعني كل شبكه lan روي 64 بسته ميشه نه فقط يكي از سيستم هاي lan
خوب حالا چطوري ميشه سيستم ها رو تك تك بست.مثلا گفت 192.168.100.5 64 تا و 192.168.100.6 64 تا و نه بيشتر چه پهناي باند خالي باشه چه نباشه و الي آخر
در مورد دسترسي چي ميشه همچين كاري كرد.مثلا بگيم 192.168.100.8 بتونه به كش وصل نشه ولي 192.168.100.9 نتونه .يعني ميخوام هر چيزي رو خواستم رد كنم هر چيزي نخواستم رد نكنم.نه اينكه بيام كلا يه رنج رو رد كنم.
فقط خواهشا اگه وقتشو داريد يه مقدار كامل توضيح بديد كه من از اين گيجتر نشم.
عزیز باید شما Class تعریف کنی یعنی برای هر IP یک Class جدا تعریف کنی
برای اطلاعات بیشتر میتونی به ID من PM بدی
خوب من بالاخره موفق به راه اندازي اين قضيه شدم.
يعني acl ها رو اينجوري تعريف كردم
acl station1 192.168.100.10/255.255.255.255
acl station2 192.168.100.11/255.255.255.255
و الي آخر
ولي الان مشكلي كه هست اينه كه تا زماني كه تو برنامه دانلود يا browser پراكسي ست نكنم delay pool ها عمل نمي كنه البته خود كش مشكلي نداره و راحت داره ترانسپرنت كار مي كنه هم براي دايال آپ ها هم براي lan ولي delay pool تا پراكسي ست نكنم كار نمي كنه.
چرا؟چي كار بايد بكنم.
با استفاده از IPTABLES ترانسپرنت پراکسی راه بنداز که بدون نیاز به تنظیم Application ها بتونی پراکسی رو اعمال کنی.
شما باید delay_access برای هر رنج تعریف کنی
اين كارا رو كردم كه الان داره كار مي كنه ديگه.
همه چيش كار مي كنه الا delay pool كه اونم وقتي پراكسي ست مي كنم كار مي كنه.
ببينيد مثلا يه كامپيوتر رو روي 64 كيلو مي بندم وقتي تو اين كامپيوتر پراكسي ست نمي كنم مثلا تو dap موقعي كه شروع به دانلود مي كنه با سرعت 8 كيلو مي گيره كه تنظيم كردم و درسته ولي به محضه اينكه stop مي كنم و resume مي كنم دانلودش مي ره رو 50-60 كه كل پهناي باند منه ولي اگه تو dap پراكسي ست كنم درست مي شه.
و ديگه ثابت رو 8 مي مونه.
موندم اين ديگه چطورشه
عزیز DAP اصلا با Squid کار نمیکنه پرئتکل DAP فرق میکنه
dap كه پروتكل نداره .از همون پورت 80 استفاده مي كنه.اصلا از خودش چيزي نداره فقط دانلود رو مديريت مي كنه.
نمي دونم چون شايد فايل ها رو تيكه تيكه مي كنه اينجوري ميشه البته اونم از كار انداختم نشد.
راستي با فايركس هم همين مشكل رو دارم.
مرسی ار اطلاعات دقیق شما دوستان
DAP از پورت 20 و 21 و 80 استفاده میکنه و به همین علت SQUID نمیتونه DAP کش کنه و باید درسته حسابی پیکربندی بشه تا DAP کش کنه
بالاخره اين مشكل منو ديونه مي كنه
من امروز يه بررسي تقريبا كامل انجام دادم و به نتايجي هم رسيدم.
و اما مشكلات
1-من يه جايي خوندم كه آقا سامان گفته بودن اگه كش رو ترانسپرنت كني ديگه اگه ip& port ست كني تو browser نبايد كار كنه ولي من الان هم ترانسپرنت كار مي كنم هم با پراكسي يعني چه پراكسي ست كنم چه نكنم درخواست ها از كش رد مي شن و كش هم مي شن.
2-وقتي كه به صورت transparent كار مي كنم اگه سايتي رو نتونه بياره The page cannot be displayed مي ده يهني error خود explorer ولي وقتي پراكسي ست كنم و يه سايتي رو نياره اونوقت error اسكوييد رو مي ده .اين طبيعيه يا يه مشكلي هست.
3-من delay pool رو فعال كردم و براي كامپيوترهايي كه با سيم به هاب وصل شده كار مي كنه چه براي dap چه براي browser ها.ولي كامپيوترهايي كه وايرلس وصل مي شن به شبكه(منظور شبكه داخلي با كارت وايرلس) فقط Internet Explorer محدود مي شه و dap يا فايرفاكس با حداكثر سرعت دانلود مي كنند.همين مشكل رو با cbq هم دارم.
ولي تو ويندوز با bandwidth controller هيچ مشكلي نيست.كسي تا الان به اين مشكل برخورده
مشكلات البته.
مشکل اولت برمیگرده به http_accel_proxy که اگه off بشه دیگه پروکسی کار نمیکنه
مشکل دومی درسته ولی یگه میخوایی error squid در هر دو حالت ببینی با اضافه کردن خط error_directory به کانفیگ اضافه کن
مشکل سوم به نظرم از iptables باشه
من فقط همون دستور معروف رو براي ترانسپرنت كردم زدم.
كانفيگ كل iptable رو كجا پيدا كنم.
iptables-save بزن
هر چی نشون داد بزار اینجا