![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #121 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jul 2006 نوشته ها: 23 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام از دوستان کسی منابعی رو در مورد ماهواره ها ،انواع ماهواره ها و ... البته به صورت کلی نباشه ،فرایندی را که طی این ارتباط ها رخ میده رو توضیح بده مثلا امواجی که از ماهواره ها به استگاهای زمینی می رسن چطوری تولید میشن و چطوری دریافت میشن و ... و در ضمن یه سری تست برای ccna ممنون یا حق |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #122 (permalink) |
| Registered User Join Date: Dec 2003 نوشته ها: 261 Thanks: 15 Thanked 32 Times in 15 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام ببینید این کتاب به کارتون میاد http://rapidshare.com/files/34640866/0071371761.zip اسمش هست Satellite Communications __________________ ... |
| | |
| | #123 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,402 Thanks: 21 Thanked 415 Times in 312 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | سلام دوستان از دیروز تا حالا برو بچه های ما سایت ebook.joneidi.ir رو راه انداختند منبع کتاب ها رو خودم تامین کردم و بیش از 75 گیگ کتاب(78490370 KB) در زمینه های تخصصی هست فیزیک-ریاضی-شیمی-کامپیوتر (در تمامی زمینه ها) اقتصاد و هر چیزی که تصور دارید که در دانشگاه ها تدریس می شه من که خودم رشته فیزیک هست تمامی کتابهای دوره کارشناسی و ارشدم رو توی اینها داشتم فقط چون سایت در حال راه افتادن هست البته خیلی ساده است شاید دستی به سر و صورتش بکشند دوستان اگر کتابی مورد نیازشون باشه اعلام بکنند تا زودتر upload بکنند دوستان فرقی هم نمی کنه در چه زمینه ای باشه اگر توی لیست باشه دراولین فرصت برای دوستان در سایت قرار می گیره پیشنهاداتون رو هم برای بهبود کار دربغ نکنید. ممنون free download ebook : http://www.ebook.joneidi.ir __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| | webgard3 (2008-01-09) |
| | #124 (permalink) |
| Registered User Join Date: Feb 2006 نوشته ها: 156 Thanks: 12 Thanked 12 Times in 12 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | اين رو هم ببينيد سلام به دوستان اين سايت رو من امروز پيدا كردم كه البته مقالات مجاني ieee را براحتي ميده <<< ScienceDirect Kulwer SpringerLink IEEE Xplore >>> Free user and pass barcode online journals ieee xplroe sciencedirect emerald proquest ezproxy hack blackwell jstor __________________ درنای سفید سیبری پرنده ای که اگر انسان به کمکش نشتابد برای همیشه محو خواهد شد. |
| | |
| | kima (2008-02-26) |
| | #125 (permalink) | |
| (مهدي) Registered User Join Date: May 2004 نوشته ها: 903 Thanks: 106 Thanked 131 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
به دوستان توصيه مي كنم حتما سر بزنند از خيلي از سايت هاي خارجي سرتره. __________________ مردم زيادند و پر توقع و خدا يكي است و سريع الرضا،پس تو او را راضي كن،ديگران چيزي نيستند. | |
| | |
| | #126 (permalink) |
| (Nasehi) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Iran نوشته ها: 40 Thanks: 19 Thanked 9 Times in 7 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام. دوستانی به برنامه نویسی علاقه دارند،این کتاب ها دیروز به میلم ارسال شده بود،امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره: یه سری مقاله آموزشی فارسی در مورد C, C++ http://w16.easy-share.com/1700097085.htm دلفی چیست...؟ http://w16.easy-share.com/1700097137.html آخرین ویرایش توسط monaretta در 2008-04-10 ساعت 07:12 PM. |
| | |
| تبلیغات |
| | #127 (permalink) |
| (DontAskPlz) Registered User Join Date: Aug 2007 Location: onboard نوشته ها: 34 Thanks: 2 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | جناب جنیدی یا سایر دوستان اهل e book این کتاب را پیدا نکردم اگه هست به من کمک کنید: Jay Beale's Open Source Security Series isbn= 1-59749-099-7 |
| | |
| | #131 (permalink) |
| (Nasehi) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Iran نوشته ها: 40 Thanks: 19 Thanked 9 Times in 7 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام چند روز پیش توی CD هام ، نتورک دیکشنری 2004 رو دیدم ، البته به انگلیسی ، سرچ کردم ، نسخه 2007 اونو پیدا کردم اونم به انگلیسی.نسخه رایگان بود. از دوستان : اطلاع دارید نسخه فارسی اون هست یا نه؟ ممنون از توجهتون. آخرین ویرایش توسط monaretta در 2008-07-27 ساعت 10:51 PM. |
| | |
| | #132 (permalink) | |
| (zohreh) Registered User Join Date: Aug 2008 Location: iran نوشته ها: 8 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | mer30 نقل قول:
از این معرفی خوبتون ممنون. | |
| | |
| | #133 (permalink) |
| (n.s) Registered User Join Date: Nov 2008 Location: تهران نوشته ها: 64 Thanks: 13 Thanked 5 Times in 5 Posts Groans: 6 Groaned at 5 Times in 3 Posts | با سلام من یک کتاب در باره تحليل الگوريتم رمز دنباله*اي A5/1 میخوام اما کتاب مفید و پر باری پیدا نکردم میشه از این کتاب هم یک لینک بزارید یا اگه نام کتاب مفیدی رو میدونید بگید تا تهیه اش کنم ؟ چند لینک کتاب: تک کتاب ای بوک کتابناک فارسی بوک __________________ زندگی را هر طور که نگاه کنی، زیباست . ( گوته ) |
| | |
| تبلیغات |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| nat | m_dolphina | Windows Server Family -ا- | 29 | 2006-02-07 08:22 AM |
| Cisco Systems | koorosh | Cisco Systems -ا- | 0 | 2004-06-28 01:47 PM |
| Linux يا Windows ! | koorosh | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2004-06-28 01:36 PM |
| مفاهيم اوليه شبکه - 2 | koorosh | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2004-06-28 01:23 PM |
| مفاهيم اوليه شبکه - 1 | koorosh | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2004-06-28 12:39 PM |