نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: مشکل در کانفیگ cisco as 5300

  
  1. #1
    نام حقيقي: mehdikarimi

    عضو غیر فعال
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    محل سکونت
    iran
    نوشته
    46
    سپاسگزاری شده
    4
    سپاسگزاری کرده
    1

    مشکل در کانفیگ cisco as 5300

    با سلام
    من دو تا lan را میخواهم با یک روتر as 5300 به هم وصل کنم که این روتر دارای یک ماژول 8 پورت با 4 پورت سریال است حال هر موقع مینویسم interface fa 0/1 یا ethenet 0/1 نمیآید و فقط interface fa 0 , یاethernet 0 میآید چرا این طوری است مگر نه این است که باید دارای fa 0/7 باشد برای ip دادن به هر پورت ممنون میشوم راهنمائی نمائید



    موضوعات مشابه:





  2. #2
    نام حقيقي: Reza ARYAGOHAR

    مدیر بازنشسته شناسه تصویری aryagohar
    تاریخ عضویت
    Jul 2003
    محل سکونت
    Sydney ,Australia
    نوشته
    3,056
    سپاسگزاری شده
    942
    سپاسگزاری کرده
    215
    سعی کن. انشالله درست میشه. مرد مومن سریال چه ربطی به اترنت داره. خودت میگی 2 تا پورت . پس از همون 2 تا استفاده کن. هر کانفیگی رو که می بینی شاید متناسب با دستگاه شما نباشه



  3. #3
    نام حقيقي: sasanifar

    خواننده
    تاریخ عضویت
    Oct 2008
    محل سکونت
    shiraz
    نوشته
    291
    سپاسگزاری شده
    141
    سپاسگزاری کرده
    149
    سلام
    در روترهای ماژولار دستور Interface Type x/y
    interface Type x/y/z
    شماره های slot , port , هستند
    که پورتهای اترنت 5300 ماژولار نیستند



کلمات کلیدی در جستجوها:

هیچ کلمه ای ثبت نشده است.

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •