![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #46 (permalink) |
| Registered User Join Date: Nov 2006 نوشته ها: 30 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلامي دوباره به همه دوستان من خيلي وقته در اين فرم مزاحمت ايجاد نكرده بودم. اما سعي ميكنم از اين پس با ورود به سال جديد كه اميدوارم سال خوبي را براي همه دوستان مخصوصا" دوست خوبم آقاي پورهاشمي از خداوند منان آرزومندم. من نيز با عقيده دوستان مبني بر ايجاد يك تشكل واحد موافقم. اما مهم اين است كه از كجا شروع كنيم و چه موقعي؟ به نظر من همه موافقند اما چرا راه دور بريم بيائيم ابتدا چند جلسه نشست كوچكي داشته باشيم . مطمئن باشيد كارهاي بعدي بصورت اتوماتيك توسط بچه ها راه مي افتد. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #47 (permalink) |
| Registered User Join Date: Dec 2003 نوشته ها: 261 Thanks: 15 Thanked 32 Times in 15 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام ما هم انجمن صنفی ISP های استان خودمون را ایجاد کردیم ولی حالا بعد از 4 سال هیچ کار مفیدی انجام نداده دلایل اش هم زیاده - که خیلی هاش در گفتگوهای قبلی اشاره شده. من هم چند تاشو میگی 1- خود اعضاء نخواستن و همکاری نکردن 2- روند قانونی کارها در کشور اجازه کاری را نداده .... ولی تشکیل یک انجمن کشوری شاید بتوه موثر واقع بشه بابت هزینه هم وقتی اعضاء همکاری و همدلی داشته باشن و تعداد اعضاء هم کافی باشه فکر نمکینم مشکلی از این لحاض پیش بیاد شما فکر کنین همچین گروهی تشکیل بشه و هرکدام از اعضاء فقط ماهیانه 5 هزار تومان به انجمن کمک کنند با 200 یا 500 یا حتی بعد از تشکیل و گرفتن چیزی حدود 1000 عضو مبلغ فوق در ماه به گونه ای خواهد شد که کفاف خیلی از هزینه ها را میده و به کسی هم فشار نمیاد . تازه در مراحل بعدی از کمک های دولتی هم میشه استفاده کرد. مهم تشکیل گروه و همدلی اعضاء هستش. و اینکه همه باید یه بخش کوچکی از وقتشون را برای اون بزارن متاسفانه اعضاء انجمن خیلی کمتر از اون که من فکر می کردم در این بحث شرکت کردن و نظر دادن شاید دلیلش اینه که خیلی از اعضاء به بخش مباحث عمومی سر نمی زنن و جلو دیدشون نیست. من خودم بعد ز 2 ماه بحث را دیدم. اگه ممکنه مدیران این مبحث را جایی قرار بردن که بیشتر جلو دید باشه. من هم برای همکاری آماده ام و هر کاری ازم بربیاد کوتاهی نمی کنم __________________ ... آخرین ویرایش توسط ali_aaa در 2008-04-02 ساعت 11:48 PM. علت: تصحیح غلط املایی |
| | |
| | #49 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | کاش گفته بودید : پیشنهاد خوبی بود ! __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| تبلیغات |
| | #50 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: Dubai نوشته ها: 69 Thanks: 46 Thanked 9 Times in 4 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | بسیار پیشنهاد خوبی است و من امادگی خود را جهت قبول بخشی از هزینه هاش اعلام می کنم. با احترام آریا آلفا تکنولوژی __________________ ......... آلفا تكنولوژي .......... http://www.alfatech-me.com http://www.ubnt.ae |
| | |
| | #51 (permalink) |
| (نصیری) Registered User Join Date: Jan 2007 Location: گیلان-هشتپر نوشته ها: 898 Thanks: 49 Thanked 114 Times in 100 Posts Groans: 17 Groaned at 4 Times in 4 Posts | سلام جناب آریا پارسال دوست امسال هیچ چی. از شیراز به تهران عزیمت کردین و خلاصه کم پیدا.بنده چند قطعه سکه دارم اگر جناب اریا از بنده بخرن بنده درامد فروش از سکه ها رو تقدیم می کنم به این انجمنی که قرار هستش برپا بشه. __________________ چه سخت است تحمل فراق دو عزیز از دست رفته آخرین ویرایش توسط wazet در 2008-05-13 ساعت 05:53 PM. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | سکه چی هست ؟ __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #54 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | سلام عزیز ! آقا این سوال و سلام علیک بنده و جناب نصیری رو نشنیده و ندیده بگیرین ... __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #55 (permalink) |
| (Abolfazl Rahmani) Registered User Join Date: Jul 2006 Location: Kalat e Nader نوشته ها: 498 Thanks: 207 Thanked 37 Times in 29 Posts Groans: 14 Groaned at 2 Times in 2 Posts | اینگونه تشکلات صنفی نیاز به همصدایی و یکدلی و دلسوزی داره. پول مال مراحل بعدیه. درد اینجاست که همه با هم متحد نیستیم. و به همین که هستیم قانع شدیم. مشکلات برامون طبیعی شده و یه جورایی روزمرگی پیدا کرده ! برخی دوستان هم که میگن به درد نمیخوره این کارا. فرک می کنن همه کار رو دولت باید انجام بده. __________________ Thinking in binary Talking in IP www.pre-telecom.com Abolfazl.Rahmani@yahoo.com |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: internet نوشته ها: 278 Thanks: 37 Thanked 16 Times in 14 Posts Groans: 25 Groaned at 15 Times in 9 Posts | نقل قول:
وحاضر به همکاری و انجام امور | |
| | |
| تبلیغات |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| wireless | motorola | بحث و تبادل نظر پيرامون مقالات -ا- | 0 | 2007-09-06 08:35 PM |
| مفاهیم پایهای لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-08-07 06:49 PM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-21 01:55 AM |