یکی از تست هایی که AV-Comparatives بر روی آنتی ویروس های مختلف انجام میدهد تستی هست با عنوان Real-World Protection یا “حفاظت از دنیای واقعی”.

AV-Comparatives یک سازمان مستقل هست که نرم‌افزارهای آنتی‌ویروس را آزمایش و ارزیابی می‌کند و به طور منظم نمودارها و گزارش‌هایی را منتشر می‌کند که به‌طور رایگان در دسترس عموم و رسانه‌ها هستند.

هدف از آزمایش Real-World Protection شبیه سازی شرایط دنیای واقعی که هر روز توسط کاربران تجربه می شود و تست حفاظتی است که آنتی ویروس های مختلف در این شرایط به عمل می آورند.

تست حفاظت از دنیای واقعی سازمان AV-Comparatives در حال حاضر یکی از جامع ترین و پیچیده ترین تست های موجود است که از تعداد نسبتاً زیادی تست استفاده می کند.

تست حفاظت از دنیای واقعی، پروژه مشترک AV-Comparatives و دانشکده علوم کامپیوتر و مهندسی کیفیت دانشگاه اینسبروک است که بخشی از بودجه آن توسط جمهوری اتریش تامین می شود.

این مقاله یک نمای کلی کوتاه از نتایج آزمایش “حفاظت در دنیای واقعی” در فوریه و مارس سال 2023 است که توسط سازمان مستقل AV-Comparatives منتشر شده است. هر یک از گزارش‌های نتیجه کلی شامل یک تست “هشدار کاذب” نیز می‌شود و شامل جوایزی است که محصولات بر اساس امتیازات کلی آنها در طول دوره چهار ماهه مربوطه به دست آورده‌اند.

نتایج آزمون:

در تست تست AV-Comparatives Real-World Protection نتایج بر اساس 260 مورد آزمایش زنده (نشانی‌های اینترنتی مخرب یافت شده در این زمینه)، متشکل از اکسپلویت‌های کاری و URLهایی است که مستقیماً به بدافزار لینک شده‌اند میباشد بنابراین، دقیقاً همان ناقل های آلودگی که یک کاربر معمولی در زندگی روزمره تجربه می کند استفاده می شود. موارد آزمایشی مورد استفاده طیف گسترده‌ای از سایت‌های مخرب را پوشش می‌دهند و اطلاعاتی در مورد محافظت ارائه شده توسط محصولات مختلف (با استفاده از تمام ویژگی‌های حفاظتی آنها) در حین گشت و گذار در وب ارائه می‌دهند. آنگونه که در این تست مشخص هست آنتی ویروس Kaspersky با لایسنس اورجینال موفق شده است ۱۰۰% تهدیدات تست “حفاظت از دنیای واقعی” را شناسایی و مسدود کند.

نکته قابل توجه اینکه در این تست نتیجه false-positives test (تست مثبت غلط) کسپرسکی 0 هست و این بدان معناست که کسپرسکی هیچگونه اشتباهی در شناسایی خطرات و آلودگی ها نداشته است در مقابل آنتی ویروسی مانند Trend Micro با اینکه توانسته 100% تهدیدات را شناسایی کند اما 27 نتیجه false-positives داشته، یعنی 27 موردی که خطر و آلودگی برای سیستم نداشته اند را به اشتباه خطر تشخیص داده و مسدود کرده که آمار بسیار ضعیفی برای Trend Micro به حساب می آید.

بهترین نتیجه زمانی بدست می آید که نتیجه Blocked در تست محصول 100% و نتیجه false positives برابر 0 باشد که در بین 15 محصول مورد آزمایش قرار گرفته تنها محصول Kaspersky موفق شده به چنین امتیازی دست پیدا کند.

جهت مشاهده نتیجه کامل این آزمایش بر روی تمام ۱۵ محصول مورد آزمایش قرار گرفته به لینک زیر مراجعه نمایید:

Real-World Protection Test Feb-Mar 2023 – Factsheet




موضوعات مشابه: