نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3
سپاس ها 2سپاس
  • 1 توسط 3708748
  • 1 توسط Catman

موضوع: باز نشدن سایت ها با پروتکل http در میکروتیک

  
  1. #1
    نام حقيقي: mohammad

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    May 2016
    محل سکونت
    gorgan
    نوشته
    2
    سپاسگزاری شده
    1
    سپاسگزاری کرده
    1

    باز نشدن سایت ها با پروتکل http در میکروتیک

    با سلام روی میکروتیک سرویس هات اسپات هست زمانی که یوزری وصل میشه فقط سایت های https براش باز میشه . سیستم رو با وایرلس چک کردم مشکل ندارن . در قسمت هات اسپات قسمت ip bindings ایجاد میکنم مشکل برطرف میشه . من میخوام روی هات اسپات مشکل برطرف بشه . این مشکل بعد از اپدیت میکروتیک به وجود امده قبلا نبوده



    موضوعات مشابه:
    radar سپاسگزاری کرده است.

  2. #2
    نام حقيقي: Ped

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Dec 2012
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    90
    سپاسگزاری شده
    45
    سپاسگزاری کرده
    37
    سلام
    با توصیف شما که بعد از آپدیت اینجوری شده ممکنه دلیل منطقی نداشته باشه و پیشنهاد میکنم دانگرید کنید.
    البته اگه از نسخه stable استفاده کردید


    3708748 سپاسگزاری کرده است.

  3. #3
    نام حقيقي: mohammad

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    May 2016
    محل سکونت
    gorgan
    نوشته
    2
    سپاسگزاری شده
    1
    سپاسگزاری کرده
    1
    سلام ممنونم از پاسخ گویی بله نسخه stable بروزرسانی کرده بودم . مشکل با دانگرید برطرف شد.



کلمات کلیدی در جستجوها:

هیچ کلمه ای ثبت نشده است.

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •