نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3
سپاس ها 2سپاس

موضوع: مشکل loop در میکروتیک و قطع شدن ارتباط اینترنت

  
  1. #1
    نام حقيقي: salehi

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    May 2007
    محل سکونت
    b
    نوشته
    29
    سپاسگزاری شده
    12
    سپاسگزاری کرده
    22

    مشکل loop در میکروتیک و قطع شدن ارتباط اینترنت

    با سلام

    چند وقتی هست که یه روتربرد میکروتیک (RB751-U-HnD) رو برای مدیریت کاربران خونگی کانفیگ کردم. الان مشکلی که دارم اینه که روزانه چندین بار ارتباط اینترنتم قطع میشه. وقتی میرم به لاگ سر میزنم، پیام زیر رو می بینم.



    پورت MyLan و WiFi باهم بریج شدن و روی این بریج هات اسپات تعریف کردم. یه پورت دیگه هم به مودم وصل کردم. و بقیه پورت ها هم غیرفعاله. گاهی تعداد زیادی از پیام بالا پشت سر هم ظاهر میشه، وقتی ریبوت روتر رو می کنم تا چند ساعتی مشکلی نداره ولی بعدش بازم مشکل پیش میاد.
    در حال حاظر ورژن میکروتیک 6.42rc52 هست. ورژن های قبلی هم همین مشکل رو داشتم. کلی هم تو اینترنت جستجو زدم و مواردی که گفته شده بود رو انجام دادم ولی نشد که نشد.

    چیزی که به پورت MyLan وصله یه آنتن نانواستیشن هست که در حالت اکسس پوینت قرار داده. wds فعاله و بریج مود هست.

    ممنون میشم کسی اگه راه حلی داره اینجا بذاره یا اگه می تونه از راه دور یه نگاهی به تنظیمات بندازه که ببینه مشکل از کجاست. این کانفیگ به نظر ساده است و نباید مشکل داشته باشه و نمی دونم چرا اینطور میشه.



    موضوعات مشابه:

  2. #2
    نام حقيقي: ali

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته
    342
    سپاسگزاری شده
    259
    سپاسگزاری کرده
    33
    loop protect برای این قرار داده شده که اگر چندین سویچ یک مسیر حلقه ای رو ایجاد کردند ، از گردش اطلاعات و تکرار اون جلوگیری بشه و پهنای باند بی جهت پرنشه .
    فکر نمیکنم شبکه شما چنین وضعیتی داشته باشه و ایجاد حلقه کرده باشید ، به همین دلیل بهتره در بخش interfaces تنظیمات تک تک اینترفیس ها را باز کنید و loop protect را برابر off تنظیم نمایید.


    salehi.com و aryaei2000 سپاسگزاری کرده‌اند.

  3. #3
    نام حقيقي: salehi

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    May 2007
    محل سکونت
    b
    نوشته
    29
    سپاسگزاری شده
    12
    سپاسگزاری کرده
    22
    من اول از تنظیمات یه بک آپ گرفتم و میکروتیک رو ریست کردم. بعد از ریستور کردن تنظیمات قبلی، مواردی که شما گفتین رو هم انجام دادم و الان چندین ساعته مشکلی نداره. که امیدوارم همینطور ادامه پیدا کنه...

    سپاس فراوان



کلمات کلیدی در جستجوها:

هیچ کلمه ای ثبت نشده است.

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •