نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6
سپاس ها 4سپاس
  • 1 توسط shahani
  • 2 توسط shahani
  • 1 توسط shahani

موضوع: تخصیص اینترنت رایگان با میکروتیک

  
  1. #1
    نام حقيقي: علی

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Oct 2017
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته
    13
    سپاسگزاری شده
    1
    سپاسگزاری کرده
    11

    تخصیص اینترنت رایگان با میکروتیک

    با سلام
    یه مجموعه داریم که میخوام با میکروتیک به مهمانان اینترنت رایگان حجمی بدیم
    ممنون میشم راهنمایی کنین



    موضوعات مشابه:

  2. #2
    نام حقيقي: ali

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته
    356
    سپاسگزاری شده
    271
    سپاسگزاری کرده
    33
    میتونید به روش معمول هات اسپات راه اندازی کنید (با ویدیوها و مطالب زیاد آموزشی برای راه اندازی) و سپس بخش تریال اون رو فعال کنید
    که هر کاربر به عنوان مثال در هر روز مقدار مشخصی ترافیک و مقدار مشخصی زمان برای اتصال به اینترنت داشته باشه .
    یا اینکه یک یوز و پسورد کلی برای تمام مهمانان ایجاد کنید که همه بتونن با استفاده از اون متصل بشن و یک ترافیک کلی برای اون اکانت مشخص کنید که مجموع استفاده تمام مهمانان چقدر باشه .
    بعد از اتمام ترافیک مشخص شده برای اینکه مهمانان مجدد امکان اتصال داشته باشند باید اکانت رو شارژ کنید.


    aagghh سپاسگزاری کرده است.

  3. #3
    نام حقيقي: علی

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Oct 2017
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته
    13
    سپاسگزاری شده
    1
    سپاسگزاری کرده
    11
    نقل قول نوشته اصلی توسط shahani نمایش پست ها
    میتونید به روش معمول هات اسپات راه اندازی کنید (با ویدیوها و مطالب زیاد آموزشی برای راه اندازی) و سپس بخش تریال اون رو فعال کنید
    که هر کاربر به عنوان مثال در هر روز مقدار مشخصی ترافیک و مقدار مشخصی زمان برای اتصال به اینترنت داشته باشه .
    یا اینکه یک یوز و پسورد کلی برای تمام مهمانان ایجاد کنید که همه بتونن با استفاده از اون متصل بشن و یک ترافیک کلی برای اون اکانت مشخص کنید که مجموع استفاده تمام مهمانان چقدر باشه .
    بعد از اتمام ترافیک مشخص شده برای اینکه مهمانان مجدد امکان اتصال داشته باشند باید اکانت رو شارژ کنید.
    ممنون از پاسختون
    من حالت trial رو فعال کردم ولی حجم نمیتونم براش مشخص کنم
    میتونید راهنمایم کنین؟



  4. #4
    نام حقيقي: ali

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته
    356
    سپاسگزاری شده
    271
    سپاسگزاری کرده
    33
    مطابق تصویر ابتدا در قسمت سرور پروفایل در پروفایلی که روی سرور فعال هست بخش Trial رو فعال میکنید .
    فیلد های بخش مربوطه را میتونید پر کنید و یا اگه خالی بگذارید (خاکستری) یعنی از اون استفاده نکرده اید و نادیده گرفته میشه
    Uptime limit زمان اعتبار کاربر که میتونه آنلاین بمونه
    Uptime reset مدت زمانی که بعد از اون مجدد اعتبار در نظر گرفته شده ریست میشه .
    User profile پروفایلی که برای کاربران از این نوع اختصاص داده اید .



    سپس در قسمت User Profile از هات اسپات (Ip/Hotspot)
    تعداد یوزهای همزمان را مشخص کنید Shared Users که خاکستری بودن این بخش یعنی محدودیتی اعمال نخواهد شد.
    در Rate Limit مقدار را بصورت ابتدا دانلود و سپس آپلود برای اعمال محدودیت سرعت وارد کنید . Down/Up 2M/256k
    که بر اساس مگابیت / کیلو بیت و یا بدون واحد بر اساس بیت میشه وارد کرد.




    سپس در قسمت Users
    یک پروفایل پیشفرض برای تریال وجود داره که قابل حذف شدنم نیست (کنارش علامت ستاره داره)
    در سربرگ Limit اون میتونید محدودیت های مورد نظر خودتون رو برای ترافیک اعمال کنید.
    دانستن دو نکته اینجا اهمیت دارد
    اول اینکه زمانی که برای کاربر مشخص میکنید به اون زمانی که در بخش سرور پروفایل تنظیم کردین اولویت داره و این در نظر گرفته میشه .
    احتمالا محدودیت های ترافیکی برای اکانت بطور کلی برای تمام کاربران خواهد بود (تست نکردم)
    زمان استفاده و آنلاین بودن اونها هم در صورتی که اینجا تنظیم بشه احتمالا با یکدیگه جمع خواهد شد.
    و همچنین بعد از اتمام ترافیک مورد استفاده باید دوباره بیاین و با زدن دکمه Reset All Counters اکانت مورد نظر رو شارژ کنید.
    (احتمال ضعیفی داره که تنظیم سرور پروفایل این تنظیمات رو مثلا بطور روزانه ریست کنه)

    اگر میخواهید بطور روزانه یک ترافیک مثلا یک گیگ رو به کل کاربران اختصاص دهید و بطور خودکار هرچقدر که از آن استفاده شده بود در روز بعد مجدد همین مقدار به کاربران اختصاص داده بشه میتونید با نوشتن یک اسکریبپ و استفاده از بخش Scheduler از System به عنوان مثال هر 24 ساعت یکبار اون دکمه Reset All Counters رو بطور خودکار فشار دهید تا مقدار مصرفی اکانت صفر شده و از ابتدا محاسبه شود.




    hexman و aagghh سپاسگزاری کرده‌اند.

  5. #5
    نام حقيقي: ali

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته
    356
    سپاسگزاری شده
    271
    سپاسگزاری کرده
    33
    با تنظیمات ذکر شده تست انجام دادم .
    *در یوزر Default-trial مقداری که برای محدودیت ترافیک و زمان مشخص میکنید ، مختص به یک دستگاه کلاینت است .
    بنابراین اگر چندین دستگاه متصل شوند هرکدام به همان مقدار مشخص شده ترافیک و زمان خواهند داشت.

    *محدودیت سرعت بصورت up/Down 192k/2M در زمان ساخت کاربرجدید بطور پویا در Queues ساخته میشود که به این صورت میشه فعالیت هر دستگاه و مقدار مصرف پهنای باند را بصورت تک به تک مشاهده کرد.

    * گزینه Shared Users در یوزر پروفایل تعداد کل دستگاه هایی هست که میتوانند با این سیستم به اینترنت متصل شوند .
    این بخش تعداد کاربران همزمان نیست ، به عنوان مثال ده کاربر در طول روز متصل شده اند و رفته اند اما همچنان اکانت های آنها در سیستم برای لاگین مجدد باز است و زمان شارژ مجدد و حذف اکانت ها فرا نرسیده است ؛ حالا اگر دستگاه یازدهم لاگین کند و یوزر بسازد و به اینترنت متصل شود درصورتی که روی عدد 10 تنظیم شده باشد ؛ بعد از کاربر یازدهم سیستم بطور کلی بسته میشود و اجازه لاگین دستگاه جدید را نمیدهد تا اکانت و دستگاه های قبلی در سر موعد حذف شوند.

    دستگاهی که ترافیک و یا زمانش تمام میشه برای استفاده مجدد باید تا شارژ خودکار که زمان آن را در سرورپروفایل تنظیم کرده اید منتظر بماند .
    روش کار به این شیوه است که وقتی کاربری با استفاده از بخش Trial دستگاه خود را متصل میکند در همان لحظه اکانتی با مک آدرس دستگاه او بصورت پویا ساخته میشود که تمامی محدودیت های مشخص شده در آن اعمال شده است و زمان سنجی نیز مخصوص ریستارت کردن آن اکانت بطور مخفی فعال میشود.
    اگر کاربر ترافیک خود را قبل از شارژ مجدد مصرف کند دیگر امکان اتصال ندارد . (زیرا اکانت او بصورت تمام شده و قفل شده در لیست اکانت ها وجود دارد)
    در زمان شارژ خودکار درواقع سیستم اکانت ایجاد شده را بکلی حذف میکند ، بعد از آن اگر کاربر برای ورود تلاش کند ، مجدد اکانت جدیدی بصورت پویا برای او ساخته میشود .
    بنابراین همه چیز خودکار است.
    از لحظه ای که اکانت برای یک دستگاه ساخته میشود ، شمارشگر زمان نیز برای ان فعال میشود و درست در زمان مشخص شده جهت شارژ مجدد (مثلا یک روز) اکانت حذف میگردد.


    aagghh سپاسگزاری کرده است.

  6. #6
    نام حقيقي: علی

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Oct 2017
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته
    13
    سپاسگزاری شده
    1
    سپاسگزاری کرده
    11
    ممنونم از راهنمایی همه دوستان
    توضیحات بسیار کاربردی و عالی بود
    سپاس



کلمات کلیدی در جستجوها:

هیچ کلمه ای ثبت نشده است.

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •