نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6
سپاس ها 2سپاس

موضوع: مشکل Ping در Dude میکروتیک

  
  1. #1
    نام حقيقي: حميدرضا ف

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته
    58
    سپاسگزاری شده
    45
    سپاسگزاری کرده
    6

    مشکل Ping در Dude میکروتیک

    با سلام خدمت اساتید
    زمانی که برای دستگاهی سرویس پینگ add میکنم برای 30 تا 60 ثانیه مشکلی نیست و لی بعد local problem میده وقتی هم دوباره وارد dude میشم باز هم شمکل هست ولی اگر دستگاه را حذف و دوباره اضافه کنم باز برای زمانی محدود کار میکنه
    ویندوز 8 X64
    UAC غیر فعال
    Run as administrator هم کردم جواب نداد
    در نسخه 3.6 و 4 Beta تست کردم



    موضوعات مشابه:
    ویرایش توسط knightsolo : 2013-11-17 در ساعت 12:02 PM





  2. #2
    نام حقيقي: مجتبی شمس نجاتی

    عضو عادی شناسه تصویری mojtaba461
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    لاهیجان
    نوشته
    2,346
    سپاسگزاری شده
    2240
    سپاسگزاری کرده
    702
    نوشته های وبلاگ
    11
    مشکل خود dude هست رو بعضی ویندوز های 64 بیتی این مشکل رو داره راه حلی هم نیست جز عوض کردن ویندوز یا ورژن dude


    mojtaba.shams [at] hotmail.com

  3. #3
    نام حقيقي: حميدرضا ف

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته
    58
    سپاسگزاری شده
    45
    سپاسگزاری کرده
    6
    نقل قول نوشته اصلی توسط mojtaba461 نمایش پست ها
    مشکل خود dude هست رو بعضی ویندوز های 64 بیتی این مشکل رو داره راه حلی هم نیست جز عوض کردن ویندوز یا ورژن dude
    من ورژنهای 3.6 و 4 را تست کردم ولی جواب نداد شما ورژی رو تست کردین ؟



  4. #4
    نام حقيقي: مجتبی شمس نجاتی

    عضو عادی شناسه تصویری mojtaba461
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    لاهیجان
    نوشته
    2,346
    سپاسگزاری شده
    2240
    سپاسگزاری کرده
    702
    نوشته های وبلاگ
    11
    نقل قول نوشته اصلی توسط knightsolo نمایش پست ها
    من ورژنهای 3.6 و 4 را تست کردم ولی جواب نداد شما ورژی رو تست کردین ؟
    با ورژن بتا 4 مشکل داشتم 3.6 هم مشکل داشت رو سیستمم سون 64 بیتی.
    سرآخر توو خود فروم میکروتیک پرسیدم پشتیباناش گفتن مشکل هست و رو بعضی 64 بیتی ها جواب نمیده. که مجبور شدم xp 32bit نصب کنم!


    knightsolo و f14f21 سپاسگزاری کرده‌اند.
    mojtaba.shams [at] hotmail.com

  5. #5
    نام حقيقي: حميدرضا ف

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته
    58
    سپاسگزاری شده
    45
    سپاسگزاری کرده
    6
    البته منم توی فروم های میکروتیک گشتم ولی راه حلی که بدردم بخوره ندیدم نهایتا این قدر باهاش ور رفتم که مشکلم حل شد نباید بصورت دستی ping در سرویس هاش بزارم اگه دیسکاورش کنم خودش ping قرار میده و قطع نمیشه
    با ویندوز 8 Enterprise X64 ورژن 4.0 بتا مشکلی ندارم (از روشی که بالا ذکر کردم)


    ویرایش توسط knightsolo : 2013-11-18 در ساعت 10:10 PM

  6. #6
    نام حقيقي: مجتبی شمس نجاتی

    عضو عادی شناسه تصویری mojtaba461
    تاریخ عضویت
    Aug 2012
    محل سکونت
    لاهیجان
    نوشته
    2,346
    سپاسگزاری شده
    2240
    سپاسگزاری کرده
    702
    نوشته های وبلاگ
    11
    چه ping رو دستی توو سرویس اضافه کنید چه از طریق discovery نباید فرقی کنه چون در نهایت تو قسمت probe یه ping داره! و دستور ping از طریق همون probe ارسال میشه! جالبه


    mojtaba.shams [at] hotmail.com





کلمات کلیدی در جستجوها:

پینگ کردن در dude

dudeمیکروتیک

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •