نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: غیر فعال بودن شبکه داخلی پس از راه اندازی pppoe server

  
  1. #1
    نام حقيقي: حمید رضا منصوری

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    3
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0

    غیر فعال بودن شبکه داخلی پس از راه اندازی pppoe server

    با سلام
    یه میکروتیک دارم که 3 تا شبکه دارم یکی از اونا به سودئیچ داخلی با رنج ای پی 192.168.0.1 هست
    یکی از اونها وصل میشه به مودم Adsl که اینترنت دارم با ip : 192.168.1.2 و Gateway :192.168.1.1
    یکی از شبکه هام هم وصل به یه مودم Adsl دیگه که روش اینترانت دارم با ip : 192.168.2.2 و Gateway :192.168.2.1

    من route نوشتم که اینترانت رو از اینترانت جدا می کنه بعد به کمک یک آموزش تو همین سایت واسه کاربرام pppoe سرور راه انداختم همه اینا بدون مشکل داره کار می کنه ولی مشکل من مورد اینه که از وقتی pppoe server رو راه اندازی کردم سیستم های داخل شبکم دیگه همدیگرو نمیبنند و ping ندارم
    البته بگم رو رنج ای پی 192.168.0.1 همیگرو نمیبینند و مورد دوم اینه من رنج ای پی که واسه pppoe که به کاربرا میده رو رنج 172.16.0.0 تعریف کردم با gateway :172.16.0.1 تنطیم کردم و وقتی دو تا سیستم که به pppoe وصل شدن از طریق همین ip میتونن همدیگرو ببینن

    ولی من می خواستم همون رنج Ip 19.168.0.1 توی شبکه داخلیم کار کنه یعنی کاربرا بتونن با این ip همدیگرو ببینن.



    موضوعات مشابه:

  2. #2
    j_p
    j_p آنلاین نیست.
    نام حقيقي: جواد پورفرهاد

    عضو عادی شناسه تصویری j_p
    تاریخ عضویت
    May 2013
    محل سکونت
    آبادان
    نوشته
    243
    سپاسگزاری شده
    139
    سپاسگزاری کرده
    86
    در مورد پینگ نداشتن اگه اجزا شبکه از میکروتیک رد نشده و تو یه برود کست هستند ربطی به روتر نداره و احتمالا تنضیمات ip یا اتصالت مشکل داره و اگر از روتر رد میشن فایر وال رو چک کندر مورد دوم همه سیستم هایی که در یک ppoe server باشند همدیگرو میبینن و اگه نخوای اینجوری باشه تو فایروال یه رول بنویس ک رنج ip 192 رو از رنج 172 فیلتر کنی.

    - - - ادامه - - -

    البته واه مورد دوم میتنی واسه هر رنج یه ip pool و پروفایل و... تعریف کنی



  3. #3
    نام حقيقي: kaRim ParaVand

    عضو ویژه شناسه تصویری paravand20
    تاریخ عضویت
    Nov 2010
    محل سکونت
    Busher
    نوشته
    1,324
    سپاسگزاری شده
    1229
    سپاسگزاری کرده
    786
    نوشته های وبلاگ
    1
    دوست عزیز مشکل شما در طراحی اشتباه شبکتون هست
    شما وقتی کانکشن میزنی ای پی پول همون بهتون داده میشه به این دقت کردین

    پول را از رنج 192.168.0.0 انتخاب کنید



  4. #4
    نام حقيقي: حمید رضا منصوری

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    3
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0
    سلام
    ممنون از پاسختون
    منظور شما pool ای هست که در pppoe هست؟



  5. #5
    نام حقيقي: tohid alizadeh

    خواننده شناسه تصویری Xpan
    تاریخ عضویت
    Apr 2006
    محل سکونت
    istanbul, turkey
    نوشته
    21
    سپاسگزاری شده
    6
    سپاسگزاری کرده
    2
    از رنج پول ppoe رو اینترفیس هات ادرسی هست ؟
    تو مودم برای رنج ادرسها روت نوشتی ؟
    روت دیفالت 172.16.0.0 به کدوم سمته؟



  6. #6
    نام حقيقي: حمید رضا منصوری

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Aug 2013
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    3
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0
    نقل قول نوشته اصلی توسط Xpan نمایش پست ها
    از رنج پول ppoe رو اینترفیس هات ادرسی هست ؟
    قبل از اتصال کانکشن اینترفیس کلاینت های من آدرس x.192.168.0 رو دارن و بعد از اتصلال کانکشن pppoe آدرس پول 172.16.0.x رو داره
    نقل قول نوشته اصلی توسط Xpan نمایش پست ها
    تو مودم برای رنج ادرسها روت نوشتی ؟
    نه کاری انجام ندادم
    نقل قول نوشته اصلی توسط Xpan نمایش پست ها
    روت دیفالت 172.16.0.0 به کدوم سمته؟
    روی 192.168.0.1 هست



کلمات کلیدی در جستجوها:

راه اندازی pppoe

ip شبکه داخلی 192.168

کانکشن pppoe nhogd

فعال بودن یک pppoe server در میکروتیک

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •