![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (amir arabizadeh) Registered User Join Date: Jul 2007 Location: tehran نوشته ها: 84 Thanks: 13 Thanked 3 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام عید همه مبارک باشه. من الان حدود یک هفته هست که یکدونه rb450 رو برای یک شرکت راه اندازی کردم همچی خیلی خوب کار میکنه فقط مشکلم برای queue ها هست اصلا کار نمیکنه.من الان یک رنج نت کردم و هیچ محدودیتی رو هم ایجاد نکردم و برای یک سری 10 تایی هم queue نوشتم اما توی لیست گراف لیست میشوند اما هیچ اطلاعاتی رو نشون نمیدن شاخصهای گراف 0 هستن و انگار هیچی تبادل نمیشه اما همون رنج در حال کار هست. ممنون میشم منو راهنمایی بفرمایید __________________ افسوس که در شهر خود غریبم aanet_aminet@yahoo.com www.aminet.xm.com |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 661 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | متخصصین میکروتیک فقط وقتی جایی جنجال باشه پاسخ میدهند. منتظر باشید... __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,405 Thanks: 21 Thanked 416 Times in 313 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | می گن برای کسی بمیر که برات تب کنه وقتی کوچکترین توضیحی از روند کار رو نیاوردن از کجا باید دیکته نانوشته رو غلط گرفت؟ __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (amir arabizadeh) Registered User Join Date: Jul 2007 Location: tehran نوشته ها: 84 Thanks: 13 Thanked 3 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام وقت بخیر . راستش از کنایه های خوبتون لذت بردم ولی چیزی دستگیرم نشد؟ اگه کوتاهی کردم یا به هر حال باعث ناراحتی خاطر کسی شدم بهتر نبود خیلی دوستانه تر و بدون کنایه میفرمودین تا عرض ادب کنم خدمتتون. بهر حال منتظر جوابتون هستم متشکرم __________________ افسوس که در شهر خود غریبم aanet_aminet@yahoo.com www.aminet.xm.com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,405 Thanks: 21 Thanked 416 Times in 313 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | بحث ناراحتی نیست بحث این هست که شما حداقل کانفیگی رو که داری رو بگذار تا ببینیم چی هست چی نیست علم غیب که نداریم بدونیم تو میکروتیک شما چه خبره __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Registered User Join Date: Mar 2006 نوشته ها: 40 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 4 Times in 3 Posts | بابا مهندس - حالا عقده ای نشی - خداند بزرگ ... رو شناخت که شاخش نداد. خوبه کارخونشو نداری و ... |
| | |
| | webgard3 (2008-10-04) |
| | #7 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,405 Thanks: 21 Thanked 416 Times in 313 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | شانس آوردیم خواستیم کمک کنیم!!!بدهکار هم شدیم __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مشکل Network cable unplugged در D-Link | arash2006 | Wireless -ا- | 5 | 2008-08-17 08:57 PM |
| مشکل عجيب با پايين اومدن سرعت! | arash2006 | مباحث عمومی شبکه -ا- | 9 | 2008-07-31 11:25 PM |
| مشکل عجيب و اعصاب خورد کن با اکسس پوينت! | arash2006 | Wireless -ا- | 17 | 2008-06-08 11:17 PM |
| dc شدن یکباره همه کاربران و حل مشکل توسط خودم | alihadian | Cisco Systems -ا- | 2 | 2008-04-17 10:33 AM |
| بروز یک مشکل عجیب در ارتباط AC با E1 | meysam22us | Cisco Systems -ا- | 1 | 2007-12-11 12:02 PM |