![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2006 نوشته ها: 167 Thanks: 31 Thanked 14 Times in 12 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | خط Backup توسط میکروتیک؟؟ دوستان عزیزم سلام. اگر عنوان این سوال رو بد نوشتم منو ببخشید چون واقعا هرجوری فکر کردم نفهمیدم چی بزارم. من یه RB433 دارم که Ether1 اون به شبکه Lan و Ether2 به Modem ADSL و Ether3 به یه خط Wireless اینترنت که از یه WISP سرویس میگیره متصل هست. هر دو خط اینترنت من از Connection PPPOE استفاده میکنند و این PPPOE Clinet ها رو هم تو میکروتیک ساختم که اینا رو کانکت بکنند. خط ADSL من پهنای باند 1 مگ داره و خط اینترنت وایرلس 512 هست و ADSL آی پی استاتیک داره که خیلی هم ازش استفاده میکنم ، خط ADSL رو تو شبکه NAT کردم و همه استفاده میکنند ، میخواستم بدون میتونم خط وایرلس رو هم NAT کنم تا به محض این که ADSL قطع شد اون جایگزین بشه؟؟؟؟ چجوری؟؟؟ میشه کمکم کنید مثل همیشه؟؟؟؟ __________________ www.cpumisagh.com |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | با اسکریپت نویسی میشه. فقط نگو اسکریپتشو هم بده که... __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,444 Thanks: 21 Thanked 423 Times in 319 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | با لود بالانسینگ هم می شه یک کارهایی کرد __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (مهدي) Registered User Join Date: May 2004 نوشته ها: 904 Thanks: 107 Thanked 133 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | به سيستم دو تا گيت وي بده واسه اولي check gatway* رو بزار پينگ.همين اسكريپت بنويسي بهتره با يه اسكريپت يه خطي رديف ميشه. __________________ مردم زيادند و پر توقع و خدا يكي است و سريع الرضا،پس تو او را راضي كن،ديگران چيزي نيستند. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2006 نوشته ها: 167 Thanks: 31 Thanked 14 Times in 12 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | راستش اسکریپتشو میدادی که .... ولی جناب غرقی عزیز شما به گردن ما خیلی حق داری من چاکرم، تا همین جا هم که راهنمایی کردی خودش یه دنیاست مرسی. __________________ www.cpumisagh.com |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2006 نوشته ها: 167 Thanks: 31 Thanked 14 Times in 12 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | ممنون از کمکی که میکنید ، به خدا کلی تو Net سرچ کردم اسکریپتش رو پیدا نکردم خودمم سعی میکنم بنویسم ولی نشد ، میشه کمکم کنید؟؟؟؟ __________________ www.cpumisagh.com |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #8 (permalink) |
| (مهدي) Registered User Join Date: May 2004 نوشته ها: 904 Thanks: 107 Thanked 133 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | خوب با اين فرض كه هر دوي كانكشن هاي شما(Wireless&ADSL) اي پي استاتيك دارند و هميشه وصل هستند در غير اين صورت بايد اسكريپت نوشته بشه)به ترتيب اول ADSL* رو نت مي كنيد بعد وايرلس رو. بعدشم اينا رو ميزاريد. Code: /ip route add gateway=192.168.1.1 check-gateway=ping /ip route add gateway=192.168.2.1 distance=2 با همين تنظيمات كار مي كنه چيز اضافه اي هم لازم نيست. __________________ مردم زيادند و پر توقع و خدا يكي است و سريع الرضا،پس تو او را راضي كن،ديگران چيزي نيستند. |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| Auto Backup از سرور چجوری؟ | cpuman | مباحث عمومی شبکه -ا- | 4 | 2008-08-27 11:52 PM |
| Backup گیری از IBSng و برگرداندن Backup | esnbank | Accounting -ا- | 4 | 2007-09-22 04:36 PM |
| يكسري اطلاعات کلی در مورد کش سرور ها | M-r-r | Proxy / Cache / Firewall -ا- | 5 | 2007-03-05 06:46 PM |
| كامل ترين مرجع خطاهاي مودم | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-08-09 02:27 AM |
| نحوه تهیه نسخه پشتیبان (Backup) در SQL Server 2000 | saman_nn2000 | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-04-17 11:24 AM |