![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (امیرعباس جامعی) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: ahvaz نوشته ها: 62 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سوال در مورد تقسیم پهنای باند در میکروتیک سلام. من آموزش تقسیم پهنای باند رو در میکروتیک که جناب استاد غرقی زحمتش رو کشیدند خوندم. من میخوام یک پهنای باند رو شیر کنم و با توجه به آموزش فکر میکنم آخرین بخش اون آموزش که اول کل پهنای باند رو مارک میکنیم و بعد 2 تا pcq تعریف میکنیم کار من رو راه میندازه درسته؟ اما 2 سوال چطور میتونم 2 تا 3 تا یوزر رو شیر کنم؟ یعنی 3 تا یوزر با 3 آی پی رو با یک پهنای باند و 3 تا یوزر دیگه با 3 آی پی رو با یک پهنای باند بدون اینکه کاری به پهنای باند هم دیگه داشته باشند.؟ و اینکه پطور میشه queue tree رو در گراف فعال کرد چون ظاهرآ فقط simple queue در گراف نشون داده میشه |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | یکی یه simple queue براشون بنویس.توی هر queue هر چند تا IP که میخوای وارد کن. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (امیرعباس جامعی) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: ahvaz نوشته ها: 62 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | شاهین خان میشه بیشتر توضیح بدی من خودم به اندازه کافی گیج شدم تو این بحث با این جواب شما دیگه گره خوردم. یعنی اول بیام کل پهنای باندم رو مارک کنم و 2 تا pcq بسازم اون وقت بیام queue tree رو برای مشخص کردن مقدار شیر ها بسازم بعد برای شیر کردن 3 یوزر یک simple queue بسازم و 3 تا آی پی رو اونجا وارد کنم؟ آخرین ویرایش توسط dynamics در 2008-09-23 ساعت 02:05 PM. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | نه بابا چیکار به مارک داری. همونی که گفتم انجام بده فقط. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (امیرعباس جامعی) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: ahvaz نوشته ها: 62 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام شاهین خانمن این مراحل رو انجام دادم برای شیر کردن 131K برای دانلود و 128K برای آپلود. 1-من کل ترافیک رو که از سابنت 10.17.1.40/29 میگذره مارک کردم 2- 2 تا pcq یکی برای دانلود و یکی برای آپلود تعریف کردم 3-یک دونه queue tree برای دانلود با maxlimit 131k و یک دونه queue tree برای آپلود با maxlimit 128k تعریف کردم. بعد در فیلتر رول 2 رول برای آی پی های 10.17.1.41 و 43 تعریف کردم. 4- در simple queue برای هر کدوم از اون 2 آی پی یک simple queue تعریف کردم و در قسمت advance در قسمت queue type برای دانلود pcq-download و برای آپلود pcq-upload تعریف کردم. روی 2 کلاینت این آی پی ها رو با سابنت 255.255.255.248 تعریف کردم و گذاشتم دانلود داشته باشند. مجموع ریت دانلود این 2 آی پی در simple queue به 150 تا 160k رسید در حالی که در queue tree ریت دانلود 128ن بود. میخواستم بدونم اصلآ درس انجام دادم یا نه و اگر آره تفاوت این ریت دانلود ها در چیه؟ |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | این کارها لازم نیست یه queue مینویسی s rc address رو هر چند تا IP که میخوای میزاری. پهنای باند هم مشخص میکنی. همین __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (امیرعباس جامعی) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: ahvaz نوشته ها: 62 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | شاهین خان من این کار رو کردم ولی چند مشکل داشت.اولآ نمیشه برای تک تک اون آی پی ها گراف گرفت و گراف کل اون آی پی ها رو میشه گرفت ثانیآ در حالت اوج مصرف به تساوی بینشون پهتای باند تقسیم نشد من یک 128 برای 2 تا شیر کردم با این روش و 2 فایل مشابه رو گذاشتم دانلود بشه با 2 کلاینت یکی ریت دانلود 12 بود اون یکی 4 و 5 به نظر شما درسته؟ |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #9 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,444 Thanks: 21 Thanked 423 Times in 319 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | ببینید اینقدر کار ساده ای هست که ارزش توضیح اضافه رو نداره یک کویی ساده می نویسید با هر مشخصاتی که می خواهید برای یک ip خوب به فرض 4 ip دیگر رو هم می خواهید در این پهنای باند شریک کنید در قسمت ip همون کویی این 4 IP رو اضافه می کنید تنها اشکالش این هست که برای این 4 نفر یک گراف می گذاره می تونی از پرنت کردن هم استفاده کنی که چند تا یوزر رو با یک ارجحیت مشخصی در یک گروه PARENT قرار بدی __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| | |
| | #10 (permalink) |
| (امیرعباس جامعی) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: ahvaz نوشته ها: 62 Thanks: 0 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام جناب جنیدی من این کار رو انجام دادم ولی در اوج مصرف پهنای باند بطور مساوی تقسیم نشد و عملآ یکی از آی پی ها پهنای باند بیشتری رو گرفت |
| | |
| | #11 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | interface queue رو fifo نزارید. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #12 (permalink) |
| (عادل) Registered User Join Date: Aug 2006 Location: ایران نوشته ها: 564 Thanks: 123 Thanked 32 Times in 28 Posts Groans: 2 Groaned at 0 Times in 0 Posts | آقا شاهین منظورتون از fifo چی؟ fifo تو Queues Type؟ __________________ آنقدر شكست ميخورم تا راه شكست دادن را بياموزم! |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,444 Thanks: 21 Thanked 423 Times in 319 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | نقل قول:
وقتی شما سفره پهن می کنید و 4 نفر سر سفره می شونید مسئول این نیستید که کی بیشتر می خوره یا کمتر اگر می خواهید مساوی برسه باید برای هر نفر یک سفره پهن کنید البته اگر وسعتون می رسه!! __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust | |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مقاله در مورد ایزا | tactools | Microsoft ISA Server -ا- | 67 | 2008-11-11 01:41 PM |
| یکی کردن دوتا پهنای باند و تقسیم آن بین کامپیوتر ها.خواهشن کمک | sky_star2 | مباحث عمومی شبکه -ا- | 2 | 2008-08-31 11:49 AM |
| چند سوال در مورد مانیتورینگ ، کابل کشی و پهنای باند | benyaminn | مباحث عمومی شبکه -ا- | 6 | 2007-06-26 02:32 PM |
| يكسري اطلاعات کلی در مورد کش سرور ها | M-r-r | Proxy / Cache / Firewall -ا- | 5 | 2007-03-05 06:46 PM |
| كامل ترين مرجع خطاهاي مودم | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-08-09 02:27 AM |