![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (Alireza Sotari) Registered User Join Date: Oct 2008 Location: Tehran نوشته ها: 1 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | انتخاب UTM سیستم مدیریت یکپارچه تهدیدات سلام دوستان من می خوام یه فایروال UTM بگیرم فورتینت و سایبروم رو بهم پیشنهاد کردن نظرتون چیه، سایبروم خیلی امکانات داره ولی اسمشو نشنیده بودم قبلا، لطفا راهنمایی کنید |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (abbas azimi) Registered User Join Date: Oct 2008 Location: Tehran نوشته ها: 5 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوست خوبم اولین مساله ای که به نظرم می رسه تقاوت بین قابلیت ها و ابزار هایی که هر یک دارن، مثلاً سایبرم Bandwidth Manager داره که خیلی هم خوب کار میکنه و در کنار Identity Base بودنش قابلیت اعمال Policy های بسیار و متنوعی رو بر اساس هویت کاربر میده. در ضمن میتونید نگاهی هم به Online Demo هر کدوم بندازید و مقایسة خوبی داشته باشید. سایبرم Support فوق العاده ای داره، لطفاً این آدرس رو چک کنید: UTM Support : Cyberoam حتی میتونید chat هم با مراکز پشتیبانیش داشته باشید. از لحاظ حقوق بین الملل و Sanction هم هیچ موردی نداره، تو ابران نمایندگی های فروش و پشتیبانی رسمی و مجاز داره. نمیدونم Fortigate سیاست هاش چطوریه، اگر کسی اطلاعات بده ممنون میشم. __________________ عباس عظیمی security is the cradle of power آخرین ویرایش توسط pyramid در 2008-10-15 ساعت 03:06 PM. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (Danial Doustar Moghaddam) Registered User Join Date: Oct 2008 Location: Tehran نوشته ها: 24 Thanks: 0 Thanked 4 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | من با سایبروم کار کردم. خیلی عالی هست . دوستمون هم درباره پشتیبانیش گفتن . حتی شده بهم زنگ زدن و راهنمایی کردن درباره خود کنسول هم باید بگم از هر لحاضی جواب داده و تا بحال تمام نیازهای من رو عملی کرده . حتی متونم راهنمایتون کنم کنسول بصورت آزمایشی براتون نصب بشه و بینید که جواب میده یا نه . اما مطمئن باشید پشیمون نمیشید . |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (Iman Mansouri) Registered User Join Date: Apr 2006 Location: Tehran نوشته ها: 935 Thanks: 10 Thanked 174 Times in 104 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نظر شخصی : سایبروم اصلا خوب نیست !! __________________ ایمان منصوری :: i.mansouri@mynetnote.net http://www.mynetnote.net |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (Danial Doustar Moghaddam) Registered User Join Date: Oct 2008 Location: Tehran نوشته ها: 24 Thanks: 0 Thanked 4 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | اقا ایمان وقتی میگی یه چیزی بده . بهتره برای حرفت یه دلیلی هم بیاری که ما هم اگر نمیدونیم یاد بگیریم . هرچند کوتاه اما قانع کننده باشه . ممنمون |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (Iman Mansouri) Registered User Join Date: Apr 2006 Location: Tehran نوشته ها: 935 Thanks: 10 Thanked 174 Times in 104 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | اگر که با UTM و فایروال های مختلف کار کنی . کامل متوجه می شه که اصلا خوب نیست یعنی چه !!! __________________ ایمان منصوری :: i.mansouri@mynetnote.net http://www.mynetnote.net |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (abbas azimi) Registered User Join Date: Oct 2008 Location: Tehran نوشته ها: 5 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام به همگی خصوصاَ ایمان عزیز ایمان جان به نظر میرسه که تجربه زیادی در زمینه امنیت و کار با Firewall و UTM ها داری. خیلی خوشحالم که تو این Forum قارسی پیدات کردم، میشه یکمی بیشتر واسمون توضیح بدی یا اگه محصول خاصی رو دوست داری میشه راجع بهش بیشتر بگی. من هم مثل شما و بقیه می خوام بهترینش رو تو شبکه ام داشته باشم و بعنوان یه مشاور بهترینش رو پیشنهاد بدم. البنه تو یه انجمن دیگه هم عرض کردم که "هیچکدوم وحی منزل نیست و هر کسی با یه شیوه ای راحت تر و به قول انگلیسی ها One man's trash is another man's treasure" خیلی ها رو هر کدوم خیلی زحمت کشیدن و می کشن، ما وظیفه داریم متناسب با نیازها، امکانات، بودجه و ... خوبتر رو انتخاب کنیم. __________________ عباس عظیمی security is the cradle of power |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| كسي نتواند در درايو سی و دی (copy or past or delet) چیزی کپی کند | ramin3281 | مباحث عمومی -|- | 20 | 2008-09-16 11:32 AM |
| چگونه یک متخصص امنیت اطلاعات شوم؟ | M-r-r | امنیت اطلاعات و سیستم های اطلاعاتی-ا- | 0 | 2008-07-09 04:59 PM |
| آشنایی با وظایف یک مدیر سیستم | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-07-31 08:09 PM |
| مدیریت متمرکز کافی نت | herus_deus | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-05-18 03:41 PM |