![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (Network Administrator) Registered User Join Date: May 2005 Location: Ahvaz نوشته ها: 21 Thanks: 1 Thanked 3 Times in 1 Post Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | آنتی ویروس سیمانتک و نصب بر روی کلاینت ها با سلام به دوستان عزیز من آنتی ویروس سیمانتک Endpoint Protection را روی سرور نصب و با ساختن یک دایرکتوری شیر شده روی کلاینتها نصب کردم. تا اینجا هیچ مشکلی وجود نداشت. بعد از مدتی ویندوز سرور من مشکل پیدا کرد و من مجبور شدم اون رو دوباره نصب و آنتی ویروس رو هم نصب کنم و با نسخه بک اپی که گرفته بودم کلیه کامپیوترها رو دوباره توی قسمت Clients رویت کردم ولی الان وقتی خود سرور آپ دیت میشه کلاینتها آپ دیت نمیشن و ظاهرا ارتباط فعالی هم بین سرور و کلاینتها وجود نداره. حالا یکی از این راه حل ها رو میخوام بدونم 1- چطور ارتباط رو بدون نصب مجدد در کلاینتها بر قرار کنم 2- اگر راه اول امکان پذیر نباشد چطور میتونم با ساختن دیتا بیس جدید و پیدا کردن کلاینها (ولی نه نصب مجدد ) دوباره ارتباط فعال رو برقرار کنم. با تشکر |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| Registered User Join Date: Sep 2006 نوشته ها: 149 Thanks: 43 Thanked 15 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 2 Times in 2 Posts | اول از همه یه گلایه ای دارم از مدیر محترم سایت باید اینجور سوالات رو جایی باشه به نام در خواست نه اینکه هر کسی هر بحثی داره تو هر بخشی که دلش میخاد بزاره(امیدوارم که مشکل حل شه) در جوابشما دوست عزیز هم بگم این بحث یا شبیه این رو قبلا تو همین انجمن شده بود شما واسه نصب نسخه سرور و کلاینت باید سیستماتون تو یه workgroup باش بعد از اون group تو خود سیمانتک با نسخه کلاینتها باید یکی باشه و تیک شبکه هم توش خورده باشه و فایروال رو باید اف کنید یا سیمانتیک رو براش تعریف کید نظر شخصی من برای انتی ویروس تحت شبکه نود 32 تحت شبکه هست که قبلا لینکشو تو همین فروم گزاشتم |
| | |
| | armashali (2008-07-15) |
| | #3 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,267 Thanks: 79 Thanked 396 Times in 185 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | @ Tactools عنوان تمام این بخش ها، پرسش و پاسخ است. چه نیازی به بخشی دیگر داریم؟! این پیشنهاد را لطفا در قسمت بحث و تبادل نظر درباره انجمن مطرح کنید. @ armashali شما Antivirus را دوباره نصب کرده اید و این باعث شده ارتباط تمامی Client ها با سرور قطع شود. راه حل: می بایست به Client ها سرور جدید را معرفی کنید. سپس اگر بین سرور و کلاینت ها Certificate وجود داشته است، می بایست Certificate جدید را نیز در اختیار Client قرار دهید. چگونه؟ برای معرفی سرور جدید به Client ها کافیست فایل GRC.DAT را از مسیر C:\Program Files\SAV\Clt-inst\WIN32 بر روی سرور برداشته و بر روی Client ها در مسیر زیر کپی کنید: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Symantec\Symantec AntiVirus Corporate Edition\7.5 حال اگر یکبار سرویس Antivirus را Restart کنید، به صورت خودکار تنظیمات را از این فایل می خواند و در Registry ثبت می کند و این فایل را حذف می کند. برای انتقال Certificate نیز می توانید فایل هایی که در مسیر C:\Program Files\SAV\Clt-inst\WIN32\pki\roots بر روی سرور وجود دارند را به مسیر C:\Program Files\Symantec AntiVirus\pki\roots کپی کنید. می توانید برای کپی خودکار این فایل ها، یک Batch File آماده کنید که به صورت Logon Script بر روی Client ها اجرا شود. چیزی مانند: Code: @echo off ECHO ******** UPDATING YOUR PARENT AV SERVER *************** xcopy "\\AV-Server\vphome\pki\roots\*.*" /e /s "C:\Program Files\Symantec AntiVirus\pki\roots" /y/v/q/f xcopy "\\AV-Server\vphome\GRC.DAT" "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Symantec\Symantec AntiVirus Corporate Edition\7.5" /y/v/q/f حتی می توانید با Net Stop و Net Start، سرویس Antivirus را قبل از اجرای اسکریپت Stop و پس از آن Start کنید. امیدوارم مشکل حل شود. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (Network Administrator) Registered User Join Date: May 2005 Location: Ahvaz نوشته ها: 21 Thanks: 1 Thanked 3 Times in 1 Post Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | با تشکر از همه خب این راهنمایی که آقای حکیمی فرمودن مربوط به نسخه 10 هستش ولی من نسخه 11 رو استفاده میکنم |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (mahdi moradi) Registered User Join Date: Sep 2007 Location: Tehran نوشته ها: 31 Thanks: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام من یک نسخه از Symantec Endpoint Protection11 رو روی سرور شرکت نصب کردم با قسمت Manager Console و administrator update اما اصلا نمی تونم update کنم و تمام client ها دارن پیغام old definition می دن. با این اوصاف: 1- از کجا بفهمم که نسخه ای که نصب کردم اصلا قابلیت دریافت Update از Symantec رو داره ؟ 2- اگر Update میشه مشکل سرور من چیه که نمی تونه آپدیت ها رو Download کنه ؟ ممنون میشم جواب بدید. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (mahdi moradi) Registered User Join Date: Sep 2007 Location: Tehran نوشته ها: 31 Thanks: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | از کجا باید بفهمم license داره با نه ؟ من از شرکت پیشگام رایانه به قیمت 20.000 تومان خریدم،فکر نمی کنم License داشته باشه در هنگام نصب هم پیغامی مبنی بر درخواست key از من نخواست. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #8 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,267 Thanks: 79 Thanked 396 Times in 185 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | لطفا پرسشتان را چندباره در چند جا ارسال نکنید. برای پرسش های جدید یک عنوان جدید در نظر بگیرید و در قالب مطلب جدید ارسال کنید. کدام نسخه اش را نصب کرده اید؟ تا نسخه MR2 MP1 در مود Update مشکلات متعددی داشت. نسخه MR2 MP2 حدود یک هفته است که Release شده و ادعا می کند که مشکلات مربوط به Update را هم حل کرده است. بچه ها مشغول تست هستند ولی هنوز تست ها به پایان نرسیده و نمی توانم تایید کنم. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | #9 (permalink) |
| (mahdi moradi) Registered User Join Date: Sep 2007 Location: Tehran نوشته ها: 31 Thanks: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | Koorosh بله، شما درست می گید این مطلب رو چند جا مطرح کردم چون واقعا مشکل داشتم .باز هم معذرت. و اما مشکل من حل شد بدین صورت که live update رو Uninstall و دوباره نصب کردم اطلاعات و Error های مشابه و نحوه حل مشکل رو در https://forums.symantec.com/syment/b...&thread.id=368 می تونید ببینید. |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| كسي نتواند در درايو سی و دی (copy or past or delet) چیزی کپی کند | ramin3281 | مباحث عمومی -|- | 20 | 2008-09-16 11:32 AM |
| حذف اتوماتیک فایلهای آلوده توسط nod32 | yasser6431 | امنیت اطلاعات و سیستم های اطلاعاتی-ا- | 10 | 2008-04-23 06:08 PM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-21 01:55 AM |
| مدیریت متمرکز کافی نت | herus_deus | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-05-18 03:41 PM |
| راهنمای جامع پیکربندی و نصب هسته | saman_nn2000 | Linux -ا- | 0 | 2005-05-09 10:22 AM |