Persian Networks
تبلیغات در Persian Networks

به انجمن Perisan Networks خوش آمدید.
این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید.

برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید.

اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد.

Go Back   Persian Networks > پرسش و پاسخ > امنیت اطلاعات و سیستم های اطلاعاتی-ا-
ثبت نام قوانین انجمن جستجو نوشته های امروز علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده

ارسال پاسخ

LinkBack امکانات بيشتر جستجو در اين بحث رتبه بدهيد نحوه نمايش
Old 2008-07-14, 10:54 AM   #1 (permalink)
(Network Administrator)
Registered User

armashali's Avatar

Groans: 3
Groaned at 0 Times in 0 Posts
آنتی ویروس سیمانتک و نصب بر روی کلاینت ها

با سلام به دوستان عزیز
من آنتی ویروس سیمانتک Endpoint Protection را روی سرور نصب و با ساختن یک دایرکتوری شیر شده روی کلاینتها نصب کردم. تا اینجا هیچ مشکلی وجود نداشت.
بعد از مدتی ویندوز سرور من مشکل پیدا کرد و من مجبور شدم اون رو دوباره نصب و آنتی ویروس رو هم نصب کنم و با نسخه بک اپی که گرفته بودم کلیه کامپیوترها رو دوباره توی قسمت Clients رویت کردم ولی الان وقتی خود سرور آپ دیت میشه کلاینتها آپ دیت نمیشن و ظاهرا ارتباط فعالی هم بین سرور و کلاینتها وجود نداره.
حالا یکی از این راه حل ها رو میخوام بدونم
1- چطور ارتباط رو بدون نصب مجدد در کلاینتها بر قرار کنم
2- اگر راه اول امکان پذیر نباشد چطور میتونم با ساختن دیتا بیس جدید و پیدا کردن کلاینها (ولی نه نصب مجدد ) دوباره ارتباط فعال رو برقرار کنم.
با تشکر
armashali is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
پاسخ به همراه نقل قول
تبلیغات

Old 2008-07-14, 01:25 PM   #2 (permalink)
Registered User

tactools's Avatar

Groans: 0
Groaned at 2 Times in 2 Posts
اول از همه یه گلایه ای دارم از مدیر محترم سایت باید اینجور سوالات رو جایی باشه به نام در خواست نه اینکه هر کسی هر بحثی داره تو هر بخشی که دلش میخاد بزاره(امیدوارم که مشکل حل شه)
در جوابشما دوست عزیز هم بگم این بحث یا شبیه این رو قبلا تو همین انجمن شده بود شما واسه نصب نسخه سرور و کلاینت باید سیستماتون تو یه workgroup باش بعد از اون group تو خود سیمانتک با نسخه کلاینتها باید یکی باشه و تیک شبکه هم توش خورده باشه و فایروال رو باید اف کنید یا سیمانتیک رو براش تعریف کید
نظر شخصی من برای انتی ویروس تحت شبکه نود 32 تحت شبکه هست که قبلا لینکشو تو همین فروم گزاشتم
tactools is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
پاسخ به همراه نقل قول
1 اعتراض و عدم تایید
armashali (2008-07-15)
Old 2008-07-14, 07:13 PM   #3 (permalink)
(Mohammad Hakimi)
Administrator

koorosh's Avatar

Groans: 8
Groaned at 12 Times in 6 Posts
@ Tactools
عنوان تمام این بخش ها، پرسش و پاسخ است. چه نیازی به بخشی دیگر داریم؟! این پیشنهاد را لطفا در قسمت بحث و تبادل نظر درباره انجمن مطرح کنید.

@ armashali
شما Antivirus را دوباره نصب کرده اید و این باعث شده ارتباط تمامی Client ها با سرور قطع شود.

راه حل:
می بایست به Client ها سرور جدید را معرفی کنید. سپس اگر بین سرور و کلاینت ها Certificate وجود داشته است، می بایست Certificate جدید را نیز در اختیار Client قرار دهید.

چگونه؟

برای معرفی سرور جدید به Client ها کافیست فایل GRC.DAT را از مسیر C:\Program Files\SAV\Clt-inst\WIN32 بر روی سرور برداشته و بر روی Client ها در مسیر زیر کپی کنید:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Symantec\Symantec AntiVirus Corporate Edition\7.5

حال اگر یکبار سرویس Antivirus را Restart کنید، به صورت خودکار تنظیمات را از این فایل می خواند و در Registry ثبت می کند و این فایل را حذف می کند.

برای انتقال Certificate نیز می توانید فایل هایی که در مسیر C:\Program Files\SAV\Clt-inst\WIN32\pki\roots بر روی سرور وجود دارند را به مسیر C:\Program Files\Symantec AntiVirus\pki\roots کپی کنید.

می توانید برای کپی خودکار این فایل ها، یک Batch File آماده کنید که به صورت Logon Script بر روی Client ها اجرا شود.
چیزی مانند:

Code:
@echo off
ECHO ******** UPDATING YOUR PARENT AV SERVER *************** 
xcopy "\\AV-Server\vphome\pki\roots\*.*" /e /s  "C:\Program Files\Symantec AntiVirus\pki\roots" /y/v/q/f
xcopy "\\AV-Server\vphome\GRC.DAT" "C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Symantec\Symantec AntiVirus Corporate Edition\7.5" /y/v/q/f

حتی می توانید با Net Stop و Net Start، سرویس Antivirus را قبل از اجرای اسکریپت Stop و پس از آن Start کنید.

امیدوارم مشکل حل شود.

پاسخ به همراه نقل قول
2 سپاس و تایید
armashali (2008-07-15), M-r-r (2008-07-14)
Old 2008-07-15, 09:50 AM   #4 (permalink)
(Network Administrator)
Registered User

armashali's Avatar

Groans: 3
با تشکر از همه
خب این راهنمایی که آقای حکیمی فرمودن مربوط به نسخه 10 هستش ولی من نسخه 11 رو استفاده میکنم
armashali is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-08-16, 07:12 PM   #5 (permalink)
(mahdi moradi)
Registered User

Groans: 1
سلام
من یک نسخه از Symantec Endpoint Protection11 رو روی سرور شرکت نصب کردم با قسمت Manager Console و administrator update اما اصلا نمی تونم update کنم
و تمام client ها دارن پیغام old definition می دن.
با این اوصاف:
1- از کجا بفهمم که نسخه ای که نصب کردم اصلا قابلیت دریافت Update از Symantec رو داره ؟
2- اگر Update میشه مشکل سرور من چیه که نمی تونه آپدیت ها رو Download کنه ؟

ممنون میشم جواب بدید.
mahdisv is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-08-17, 12:48 AM   #6 (permalink)
(ali,ebadi)
Registered User

Groans: 0
نسخه symantec شما lisence دغره يا نه؟
aliebadi is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-08-17, 09:06 AM   #7 (permalink)
(mahdi moradi)
Registered User

از کجا باید بفهمم license داره با نه ؟
من از شرکت پیشگام رایانه به قیمت 20.000 تومان خریدم،فکر نمی کنم License داشته باشه
در هنگام نصب هم پیغامی مبنی بر درخواست key از من نخواست.
mahdisv is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
تبلیغات

Old 2008-08-17, 10:48 AM   #8 (permalink)
(Mohammad Hakimi)
Administrator

koorosh's Avatar

Groans: 8
Groaned at 12 Times in 6 Posts
لطفا پرسشتان را چندباره در چند جا ارسال نکنید.
برای پرسش های جدید یک عنوان جدید در نظر بگیرید و در قالب مطلب جدید ارسال کنید.

کدام نسخه اش را نصب کرده اید؟ تا نسخه MR2 MP1 در مود Update مشکلات متعددی داشت. نسخه MR2 MP2 حدود یک هفته است که Release شده و ادعا می کند که مشکلات مربوط به Update را هم حل کرده است.
بچه ها مشغول تست هستند ولی هنوز تست ها به پایان نرسیده و نمی توانم تایید کنم.
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-08-17, 03:18 PM   #9 (permalink)
(mahdi moradi)
Registered User

Koorosh
بله، شما درست می گید این مطلب رو چند جا مطرح کردم چون واقعا مشکل داشتم .باز هم معذرت.

و اما مشکل من حل شد بدین صورت که live update رو Uninstall و دوباره نصب کردم
اطلاعات و Error های مشابه و نحوه حل مشکل رو در https://forums.symantec.com/syment/b...&thread.id=368
می تونید ببینید.
mahdisv is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
ارسال پاسخ

امکانات بيشتر جستجو در اين بحث
جستجو در اين بحث:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمايش Rate This Thread
Rate This Thread:

قواعد نوشتن
ارسال مطالب جدید: not مجاز
ارسال پاسخ: not مجاز
ارسال ضمیمه: not مجاز
ویرایش نوشته های خود: not مجاز

کدهای vB: مجاز
شکلک ها: مجاز
کدهای [IMG]: مجاز
کدهای HTML: غیر مجاز
Trackbacks are مجاز
Pingbacks are مجاز
Refbacks are مجاز

مطالب مشابه
مطلب آغازگر انجمن پاسخ آخرین نوشته
كسي نتواند در درايو سی و دی (copy or past or delet) چیزی کپی کند ramin3281 مباحث عمومی -|- 20 2008-09-16 11:32 AM
حذف اتوماتیک فایلهای آلوده توسط nod32 yasser6431 امنیت اطلاعات و سیستم های اطلاعاتی-ا- 10 2008-04-23 06:08 PM
نصب نرم افزار در لینوکس sinaeslami Linux -ا- 0 2005-07-21 01:55 AM
مدیریت متمرکز کافی نت herus_deus مقالات عمومی شبکه -ا- 0 2005-05-18 03:41 PM
راهنمای جامع پیکربندی و نصب هسته saman_nn2000 Linux -ا- 0 2005-05-09 10:22 AM

تمام زمان ها برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می‌باشد.
اکنون ساعت 05:18 PM است.