![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (Network Administrator) Registered User Join Date: May 2005 Location: Ahvaz نوشته ها: 21 Thanks: 1 Thanked 3 Times in 1 Post Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | بستن امکان بازی در شبکه سلام دوستان من میخواهم در شبکه داخلی امکان بازی کردن با بازیهای معمول ویندوز مثلFreecel, Solitaire, Pinball, Hearts را از یوزرها بگیرم .DC,Windows Server 2003, کلاینت ها ویندوز XP. با تشکر لطفا راهنمایی فرمایید. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (( حسن رئیسی )) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: تهران-ایران نوشته ها: 434 Thanks: 5 Thanked 131 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 3 Times in 3 Posts | دوست من کافیه روی سیستمهایشان نصب نکنی __________________ هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ، آرزوی دیگران است؟! جک لندن http://www.raeissi.ir |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (Network Administrator) Registered User Join Date: May 2005 Location: Ahvaz نوشته ها: 21 Thanks: 1 Thanked 3 Times in 1 Post Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نصب بازی روی کامپیوتر ها خب دوست عزیز بازی ها روی کامپیوترها نصب هستن من هم نمیخواهم پشت یکصد و پنجاه کامپیوتر Uninstall انجام بدم. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,864 Thanks: 80 Thanked 144 Times in 113 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | اگه سویچ های مدیریتی داری میتونی پورتهای مورد نظر رو رو سیستمهاشون ببندی __________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (Mohsen Rahmani) Registered User Join Date: Oct 2007 نوشته ها: 228 Thanks: 63 Thanked 110 Times in 53 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام فکر میکنم به وسیله تنظیم Data Execution Prevention (DEP) توی Group Policy بتونید این محدودیتها رو روی کلاینتها اعمال کنید. لطفا اگه تست کردید نتیجه رو اعلام کنید. __________________ محسن رحمانی |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,867 Thanks: 327 Thanked 475 Times in 369 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | این بازی ها فکر میکنم 100%شون بصورت لوکال اجرا میشن، برای حل موضوع هم گروپ پالیسی که جناب رحمانی فرمودند... __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com آخرین ویرایش توسط M-r-r در 2008-06-30 ساعت 07:40 PM. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (Network Administrator) Registered User Join Date: May 2005 Location: Ahvaz نوشته ها: 21 Thanks: 1 Thanked 3 Times in 1 Post Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | تنظیمات گروپ پولیسی برای بستن بازی ها از اظهار نظر شما متشکرم در این که این تنظیمات در گروپ پولیسی انجام میشود شکی نیست ولی چگونه ؟ از دوستانی که در این زمینه کار کرده اند ممنون میشوم تجربیات خود را به دیگران منتقل کنند. با تشکر |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #10 (permalink) |
| (Network Administrator) Registered User Join Date: May 2005 Location: Ahvaz نوشته ها: 21 Thanks: 1 Thanked 3 Times in 1 Post Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | تنظیمات گروپ پولیسی برای بستن بازی ها با سلام به همشهری من چشم ، میگم . خب کاری که باید انجام بدی اینه: بری توی گروپ پولیسی و این مسیر رو طی بکنی User Configuration< Administrative Templates< System روی این گزینه دوبار کلیک کنی Don't run specified Windows applications در تنظیمات مربوطه Enabled رو بزنی. و روی کلید Show کلیک کنی حالا Add رو بزن و برنامه هایی رو که میخوای ببندی یکی یکی اضافه کن. من این بازی ها رو بستم شما میتونی چیزهای دیگه رو هم ببندی freecell.exe,mshearts.exe,oinball.exe,sol.exe,spid er.exe,winmine.exe موفق باشید همشهری. |
| | |
| | #11 (permalink) | |
| (ali) Registered User Join Date: Apr 2008 Location: a نوشته ها: 6 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
اگر كاربر اسم فايل اجرايي را تغيير بده، مثلاً Sol.exe را به Sol2.exe تغيير بده گروپ پليسي شما رو دور ميزنه ![]() | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| (Network Administrator) Registered User Join Date: May 2005 Location: Ahvaz نوشته ها: 21 Thanks: 1 Thanked 3 Times in 1 Post Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | دور زدن گروپ پولیسی برای بستن بازی ها خب من شخصا توی شبکه هایی که ست میکنم دسترسی به درایوها رو میبندم برای یوزرها. به این ترتیب نه میتونن برای ویندوز مشکل درست کنن و نه اینکه میتونن تنظیمات من رو عوض کنن. ![]() از نکته شما متشکرم . جهت اطلاع دیگران . ![]() |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مقاله در مورد ایزا | tactools | Microsoft ISA Server -ا- | 67 | 2008-11-11 01:41 PM |
| wireless | motorola | بحث و تبادل نظر پيرامون مقالات -ا- | 0 | 2007-09-06 08:35 PM |
| آشنائى با عناصر يک شبکه محلى | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-10-06 01:26 PM |
| شبکه VPN چیست؟ | masood_y | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-08-02 12:11 PM |
| آشنائى با عناصر يک شبکه محلى | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-07-31 07:41 PM |