![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jan 2007 نوشته ها: 60 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام دوستان من از نرم افزار Nttac با انتی ویروس Nod32 آپ شده استفاده میکنم و از همه پسوردهای روتر و ان تی تک و ریموت هم اطمینان دارم حالا یکی پیدا شده تونسته به اکانتام دسترسی پیدا کنه از اینجا هم اینقدر اطمینان دارم که من همه پسورد ها رو عوض کردم بعد از 10 دقیقه طرف تونست رمز یکی از اکانت هام رو عوض کنه این رو هم بگم طرف تونست با یکی از اکانت های خودام که پریویت 1 رو داره این کار رو انجام بده تورو خدا کمک کنید تا گندش درنیومده آخرین ویرایش توسط i-s-l در 2007-09-24 ساعت 05:37 PM. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,867 Thanks: 327 Thanked 475 Times in 369 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | لطف کنید در مورد شبکه تان توضیح بفرمایید . از چه نرم افزار هایی استفاده میکنید ؟ آیا سیستم عامل خود را بروز رسانی کرده / میکنید ؟ آیا هیچ فایروالی بر روی سیستم خود دارید ؟ و یا فقط به Nod32 اکتفا کرده اید !؟ از نرم افزار های Webbase جهت گزارش به کاربر استفاده میکنید ؟ آیا نسخه خریداری شده است یا کرک شده و مجانی ؟ مدیر سیستم کیست ؟ به غیر از شما آیا افراد دیگری هم به سیستم دسترسی دارد ؟ (فیزیکی - از راه دور - ... ) و . . . . شما اول یه توضیح در مورد شبکه ای که دارید بفرمایید، بعد انتظار کمک و راهنمایی داشته باشید . __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | Alux (2007-09-24) |
| | #3 (permalink) | |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,867 Thanks: 327 Thanked 475 Times in 369 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | ظاهرا قبلا هم یکبار چنین موضوعی رو دنبال کرده اید اما ... نقل قول:
به هر صورت موارد مشخص شده رو بفرمایید در خدمت خواهیم بود. __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | من که ندیدم تاحالا خود nttac هک بشه. ولی دیتابیس هاش روی یک سرور نا امن به راحتی هک میشه. شما همین الان برو یه فم=کر به حال امن کردن دیتابیس هات بکن. اکثر موارد هم وقتی اتفاق میفته که روی سرور یه وب سرور نا امن باشه. که بیشتر هم IIS 5.0 بوده. به هر حال همونطور که آقای راستی فرمودند باید توضیح کامل بدید. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Karaj نوشته ها: 517 Thanks: 8 Thanked 38 Times in 32 Posts Groans: 1 Groaned at 5 Times in 4 Posts | خوب این مسئله که کاری نداره! یه آی پی اینولید به اکانتینگ بده و اونو به اکسس سرورت بده. پورت اترنت اکسس سرور یه آی پی تو رنج تک پلاس بده و اونو به اکانتینگ مستقیم وصل کن حالا به فرض محال اگه هم ان تی تک پلاس هک بشه دیگه از بیرون حتی یوزرهای خودتون نمیتونن به اکانتینگ دست رسی پیدا کنند __________________ nikaien@gmail.com yahoo ID:nikaien@yahoo.com |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| (هاشم سکاکی) Registered User Join Date: May 2005 Location: iran نوشته ها: 1,864 Thanks: 80 Thanked 144 Times in 113 Posts Groans: 3 Groaned at 1 Time in 1 Post | نقل قول:
__________________ پروردگارا...! دوستانی دارم که در اعماق قلبم جای دارند. آنان شایسته محبتند.... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Registered User Join Date: Jan 2007 نوشته ها: 60 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام من مسافرت بودم الان رسیدم من از دیتا بیس SQL 7 و اکانتینگ NTT , از انتی ویروس Nod32 آپدیت شده روز و ویندوز 2003 سرور که تا 1 ماه پیش آپ شده و از هیچ نرم افزار ریموت و تنها ادمین شبکه خودم و هیچ کس پسورد شبکه رو نداره و از وب بیسی استفاده میکنم که اطلاعات زیادی ازش ندارم یکی از دوستام بهم داد ولی فکر کنم رایگانه این تمامی اطلاعاتی که می خواستید میشه یه کاری کرد که NTT فقط با یک یا دو آی پی ولید باز بشه و دیگه با هیچ ای پی دیگه ای باز نشه اگه این جور بشه خوبه میشه کاری کرد اگه میشه لطف کنید توضیح بدید چطور با تشکر از همه اساتید محترم |
| | |
| تبلیغات |
| | #10 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | آره میشه یا از یه فایروال استفاده کن یا از ipsec خود ویندوز. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #12 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | مراجعه کنید به کتاب microsoft mcse windows 2003 infrastructure شروع کنید مشکلی بود در خدمتم. البته بحث سنگینیه. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | #14 (permalink) |
| (َََAmin) Registered User Join Date: Mar 2006 نوشته ها: 465 Thanks: 14 Thanked 26 Times in 26 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | چیزی که امنیت سیستم شما رو تا حد زیادی تامین می کنه یه Firewall هست .نرم افزارهای زیادی هم هست .اگه مشکلی بود بفرمایید در خدمت هستیم . __________________ علم من رسید بدانجا که بدانم که نادانم. |
| | |
| تبلیغات |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| Nttac Plus Help | ali_55 | Accounting -ا- | 7 | 2008-09-24 01:15 PM |
| تنظيم NTTacPlus برای کار کردن با روتر | securityman | Accounting -ا- | 49 | 2008-02-04 04:50 AM |
| مشکل در تبدیل بانک اطلاعاتی اکسس به sql در nttac plus | omid_mohagerani | Accounting -ا- | 6 | 2007-12-27 09:01 PM |
| نگاهی به فرایند خاموش شدن لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-15 04:14 AM |
| من مشكلي با NTTAC دارم | knowhow | Accounting -ا- | 1 | 2004-01-08 01:49 PM |