![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #16 (permalink) | |
| (Reza Behroozi) Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Shiraz نوشته ها: 1,282 Thanks: 118 Thanked 192 Times in 140 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
اینطوری کاربران شبکه خودتون میتونن به وب هم دسترسی داشته باشن __________________ رضا بهروزی http://admins.ir reza@behroozi.info reza@admins.ir | |
| | |
| | masoom (2007-12-20) |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #17 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | بهتره توی روتر با اکسس لیست فقط پورت 80 رو برای وب سرورت باز کنی. یا اینکه به جز روتر به برای بقیه شبکه با ipsec فقط اجازه دسترسی به پورت 80 رو بدی. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| | |
| | moji1919 (2008-04-18) |
| | #18 (permalink) |
| (Reza Behroozi) Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Shiraz نوشته ها: 1,282 Thanks: 118 Thanked 192 Times in 140 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | البته ipsec برای isp که کاربرانی ... دارن مناسب نیست __________________ رضا بهروزی http://admins.ir reza@behroozi.info reza@admins.ir |
| | |
| | #19 (permalink) |
| (مرتضی نکویی) Registered User Join Date: Sep 2004 Location: اصفهان نوشته ها: 289 Thanks: 72 Thanked 39 Times in 31 Posts Groans: 1 Groaned at 0 Times in 0 Posts | با سلام و عرض ادب احیانا موردی که دوست عزیزمان اشاره کردند در مورد هک شدن Nttac بر میگردد به Query هایی که میتوان از طریق وب در هنگام لاگین به بخش کاربران , استفاده کرد ... نحوه ی عملکرد را انشاالله بعد از اینکه دوست عزیزمان در مورد این موضوع صحبت کردند بیشتر باز میکنم ولی اصلا مشخص نیست که دوست عزیزمان منظورشان از هک شدن آن چیست ؟ نفوذ به دیتابیس ؟ نفوذ از طریق باگهای ASP ? نفوذ از طریق باگ ویندوز و دسترسی به کل سیستمی که اکانتینگ روی آن قرار دارد ؟ و یا نفوذ مستقیم به خود نرم افزار nttac با توجه به باگی که ندارد و یا ما نمیدانیم ؟ زمانی بود که میشد با استفاده از آسیب پذیریهای SQL دستورات جستجوی پویا را استفاده کرد و بانک اطلاعاتی را به گونه ای گول زد ! و در کل سطح دسترسی مدیر را در دست گرفت ... همچنان خدا عالم است و دوست عزیزمان که امیدوارم ما را هم در مورد این مشکل یاری کنند موفق و پیروز باشید ... __________________ مرتضی نکویی cisco.ir@gmail.com Toward Achievement |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Registered User Join Date: Jan 2007 نوشته ها: 60 Thanks: 2 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | نقل قول:
منظورم از هک اینه که طرف کامل بدون اینکه هیچ پسوردی از ntt یا روتر یا سرور یا ریموت از من داته باشه کاملا بروی اکانت های من دسترسی داره و فکر میکنم با همون نرم افزار NTT استفاده میکنه چون در مدت چند ثانیه میتونه اکانت هارو شارژ یا پاک یا پسوردشون رو عوض کنه تو رو خدا دست رو دست نزارید اگه این موضوع گسترش پیدا کنه و خدای نکرده سر وقت شما هم بیاد دسته همه دوستان درد نکنه من از همشون ممنونم | |
| | |
| | #21 (permalink) | |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,442 Thanks: 135 Thanked 671 Times in 415 Posts Groans: 6 Groaned at 13 Times in 12 Posts | نقل قول:
__________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir | |
| | |
| | moji1919 (2008-04-18) |
| تبلیغات |
| | #23 (permalink) |
| (Alireza HBB) Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Tehran نوشته ها: 1,526 Thanks: 343 Thanked 232 Times in 143 Posts Groans: 37 Groaned at 17 Times in 11 Posts | بنظر من هم باید یه Injection تحت وبی واسش باشه متاسفانه من دم دست NTTAC ندارم کسی چیزی داره بده یه تست بزنم؟ __________________ Alux @ Dci . IR A.Habibi@Datak-Telecom.net |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2005 نوشته ها: 659 Thanks: 22 Thanked 68 Times in 49 Posts Groans: 7 Groaned at 9 Times in 7 Posts | با سلام ما هم در خدمت هستیم(باز هم فارغ از مسائل مالی) بخش فنی:09113733235 __________________ .........اندیشه نگاران دوران............ vahshar[at]yahoo[dot]com |
| | |
| | #28 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,867 Thanks: 327 Thanked 475 Times in 369 Posts Groans: 69 Groaned at 36 Times in 23 Posts | اووه، ظاهرا بیشتر از اونی که فکر میکردم مشکل جدی هست؛ در صورتی که هنوز مشکل پابرجاست و البته در صورت تمایل شما در خدمتتون خواهیم بود . __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| تبلیغات |
| | #29 (permalink) |
| (میثم پورهاشمی) مدیر بخش ISA Server Join Date: Oct 2004 Location: Khozestan نوشته ها: 464 Thanks: 190 Thanked 112 Times in 72 Posts Groans: 0 Groaned at 5 Times in 3 Posts | دوست من شما یک کار می تونید بکنید و این روش برای کنترل و جلوگیری از خسارت هی بیشتر است بهترین راه حل در اینگونه موارد قطع اینترنت از روی سرور اکانتینگ است به این شیوه که باید DNS IP ها رو حذف کنید و سپس GATEWAY IP رو هم از روی سرور NTTAC بردارید اینگونه تمام دسترسی ها رو به سرور قطع می کنید ولی روتر همچنان به کارش ادامه می دهد . راه حل دوم قرار دادن VALID IP روی سرور اکانتینگ و خارج کردن این سرور از روی حیطه INVALID IP ها که باعث قطع ارتباط کاربران داخلی می شود . راه حل سوم مشاوره با یکی از استادان فن در رابطه با بازدید پیکره بندی اکسس سرور خودتون راه حل چهارم قرار دادن secrets key هم توی برنامه NTTAC و هم اضافه کردن این کد در تنظیمات اکسس سرور که از این راه حل قوی تر راهی نیست . موفق باشید . __________________ با نام حق امضاً می کنم که نام خدا بالاترین نام هاست |
| | |
| | tactools (2007-10-14) |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| Nttac Plus Help | ali_55 | Accounting -ا- | 7 | 2008-09-24 01:15 PM |
| تنظيم NTTacPlus برای کار کردن با روتر | securityman | Accounting -ا- | 49 | 2008-02-04 04:50 AM |
| مشکل در تبدیل بانک اطلاعاتی اکسس به sql در nttac plus | omid_mohagerani | Accounting -ا- | 6 | 2007-12-27 09:01 PM |
| نگاهی به فرایند خاموش شدن لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-15 04:14 AM |
| من مشكلي با NTTAC دارم | knowhow | Accounting -ا- | 1 | 2004-01-08 01:49 PM |