![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (Mehdi Golpayeganni) Registered User Join Date: Feb 2008 نوشته ها: 180 Thanks: 41 Thanked 34 Times in 26 Posts Groans: 12 Groaned at 7 Times in 6 Posts | راه حل حل مشکل استفاده از دو لینک External در ISA با سلام دوستان ، من به تازگی Vmware ESX Server رو در شبکه خودمون راه اندازی کردم و دوتا سرور مجازی isa 2006 enterprise ساختم و network load balance رو هم روی آنها فعال کردم. حالا برای هر کدوم از سرورها یک لینک اینترنت جدا دادم. در اینجا اگر یکی از لینکها از کار بیفته ، کاربرها بطور اتوماتیک از اون یکی لینک که آیزا داره استفاده می کنه اینترنت می گیرند و به این صورت یک حالت failover ایجاد میشه و هیچ وقت بدون اینترنت نمی مونن. منتها یک مسئله ای که اینجا مهمه اینه که در این حالت اگر شما rule web publishing داشته باشید ، این rule در صورت قطع شدن لینک مورد نظر دیگه عمل نمی کنه. و اینکه در صورت قطع شدن لینک هم بلافاصله شما روی لینک دوم قرار نمی گیرید ، چون باید cashe موجود در سیستم کلاینت ها clear بشه. خوشحال میشم اگر دوستان هم در این خصوص نظر بدن. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (Mehdi Golpayeganni) Registered User Join Date: Feb 2008 نوشته ها: 180 Thanks: 41 Thanked 34 Times in 26 Posts Groans: 12 Groaned at 7 Times in 6 Posts | ظاهرا که استقبالی نشده ولی دوستان اگر خواستند ، و بدردشون می خوره یک مقاله در مورد طریقه نصب و استفاده از نرم افزار Vmware ESX Server برای virtualization مخصوصا isa server بنویسم. اگر نظری دارید خوشحال می شم بدونم |
| | |
| | zarrinfar (2008-11-16) |
| | #5 (permalink) |
| Registered User Join Date: Mar 2006 نوشته ها: 61 Thanks: 7 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | این load balancing همون کاریه که دنبال راه حلش هستم .شما یه کم بیشتر توضیح میدید ؟ دو تا سرور رو که NLB کردید ، access rule ها و firewall policy هاشون رو چه کار کردید ؟ یعنی دو تا سرور رو مثل همدیگه set کردید ؟ کلاینتهای من secure nat هستند . با نوع کلاینت که مشکلی ندارم ؟ یه خط اینترنت من 128 هست و یکی دیگه 512 . آیا وقتی این دو با هم NLB شد ، مجموع سرعت که 640 میشه رو به من میده ؟ یا اینکه هر کلاینت به هرکدوم از سرورها که وصل بشه سرعت اون سرور رو میگیره . یعنی اونی که به 128 وصل میشه سرعتش 128 و اونی که 512 وصل میشه ، سرعتش 512 میشه . |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (Mehdi Golpayeganni) Registered User Join Date: Feb 2008 نوشته ها: 180 Thanks: 41 Thanked 34 Times in 26 Posts Groans: 12 Groaned at 7 Times in 6 Posts | دوست عزیز اینطوز نیست که پهنای باند دوتا آیزا با هم جمع بشن. بلکه دو تا آیزا از دو پهنای باند مختلف ایتفاده می کنند. در صورتی که یکی از کار بیفته اون پهنای باند دوم بصورت failover عمل کرده و باعث میشه که اینترنت کاربر قطع نشه. در خصوص نحوه ایجاد nlb هم توی یک تاپیک دیگه توضییح دادم |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| Install Active Directory | sinaeslami | Windows Server Family -ا- | 38 | 2008-11-15 08:08 AM |
| راه اندازی DMZ با استفاده از ISA Server | bijibuji | Proxy / Cache / Firewall -ا- | 3 | 2008-05-19 07:50 AM |
| How to Record URL and User Information in ISA 2004 Firewall Logs and Reports | ben611b | Microsoft ISA Server -ا- | 0 | 2006-09-09 02:46 AM |
| Configuring ISA Server 2004 Enterprise Edition – Part 4 – Implementing CARP and NLB | ben611b | Microsoft ISA Server -ا- | 0 | 2006-09-09 02:43 AM |
| آشنایی با ابزار IPTables | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-09-14 03:49 PM |