![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (reza shiralizadeh) Registered User Join Date: Mar 2008 Location: sari نوشته ها: 31 Thanks: 1 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | با سلام خدمت همه دوستان قبل از هر چیز تشکر خاص از آقای پور هاشمی دارم که در نصب آیزا من را یاری کرده اند و از کمک های بیدریغشان بی نصیب نبوده ام . من ایزا 2004 را روی ویندوز سرور 2003 آر دو نصب میکنم کلیه مراحل نصب را به درستی طی می کنم ولی در هنگام نصب وقتی که ایزا می خواهد سرویس هاش را ران کند ارور می دهد (سرویس هام را نمی توانم ران کنم لطفا سیستم را ریستارت کن) به نظر شما مشکل از کجاست ؟ سیستم کار نت را انجام میدهد ولی روت را نمی تواند انجام دهد در ضمن کش درایو هم فعال نمی شود. سرویس ها به صورت دستی هم ران نمی شوند ارور می دهند . من روی همین ویندوز ایزا 2006 را نصب کردم و جواب گرفتم ! به نظر شما مشکل از کجاست ؟ ممنون ![]() |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (Mehdi Golpayeganni) Registered User Join Date: Feb 2008 نوشته ها: 132 Thanks: 30 Thanked 26 Times in 21 Posts Groans: 6 Groaned at 1 Time in 1 Post | اول چک کن ببین اون نسخه ای که نصب می کنی نسخه سالمی هست یا نه بعد هم یه توضییح بده ببینیم آیزا رو با چه توپولوژی می خوای نصب کنی ؟ آیا از همون موقع که نصب تموم میشه اینطوری میشه ؟ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (میثم پورهاشمی) مدیر بخش ISA Server Join Date: Oct 2004 Location: Khozestan نوشته ها: 448 Thanks: 185 Thanked 108 Times in 69 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 2 Posts | با سلام خدمت جناب شیرعلیزاده عزیز خواهش می کنم بنده که کار خاصی انجام ندادم ولی با نظر جناب گلپایگانی کاملاً موافق هستم احتمالاً نگارش isa شما باید مکشلی داشته باشه و نسخه سالم و کاملی نباشه . __________________ با نام حق امضاً می کنم که نام خدا بالاترین نام هاست |
| | |
| | mehdi.g (2008-07-05) |
| | #5 (permalink) |
| (abbas,ghasemi) Registered User Join Date: Aug 2008 Location: iran نوشته ها: 4 Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | لینک دانلود Isa دوستان اگه بتونن لینک دانلود isa 2006 رو بزارن خیلی ممنون می شم .البته به قول دوستمون خودشو نه آپگریدشو متشکرم |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| كسي نتواند در درايو سی و دی (copy or past or delet) چیزی کپی کند | ramin3281 | مباحث عمومی -|- | 20 | 2008-09-16 11:32 AM |
| Install Active Directory | sinaeslami | Windows Server Family -ا- | 36 | 2008-07-24 09:27 PM |
| كامل ترين مرجع خطاهاي مودم | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-08-09 02:27 AM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-21 01:55 AM |